INSEMINARE 67
Raspunsuri - Pagina 14
cerise spune:
buna fetelor. ma alatur si eu voua...urmeaza sa fac si eu o IA, am facut deja o histeroscopie(e totul ok) si curand o histerosalpingografie. ma pregatesc moral citindu-va pe voi. analizele au fost bune la mine, la sot prima spermograma a iesit rau iar a doua buna si de aici d-na dr a hotarat o IA. ma bucur ca v-am intalnit, eu care credeam ca "numai mie mi se intampla". noi de trei ani ne straduim pt
si nimic. eu am 31 , sotul 33 si e cam timpul... ma bucur sa citesc aceea ca IA-urile sunt cu reusite si ca toate fetele imi doresc sa iasa "din prima". va pup pe toate
alinutahu spune:
buna...
sensibila....sa-ti traiasca fetita si sa creasca mare si cuminte ...bravo pt vaccin si pt pofta ei de mancare 
luminita33...imi pare rau ca nu ai reusit dar nu te lasa batuta ,atuncea o sa apara cand nici nu te astepti
catank...gandirea pozitiva ajuta foarte mult asa ca gandestete ca vei reusi si cum spune sensibils nu incerca sa cauti tot felul de mofturi de gravi pt ca intradevar este prea devreme.....uita si eu la prima IA la orce simteam in burtica sau in partea de jos tresaream si ma agitam na acuma ba nu acuma si tot asa si nu am reusit la a doua IA in schimb am fost foarte calma si increzatoare si in z 15 dupa IA mi sa pozitivat testul,cat despre simptome nici acuma nu prea am in afara faptului ca dorm ca si ursul......iti doresc succes si sa vi si tu cu doua liniute
cerise....bine ai venit si sa ti se indeplineasca visul de a deveni mamica cat de curand dar vreau sa iti mai spun ca ,,reteta,, nu este obligatorie in sensul ca poti reusi la prima sau la a trei sau la a 4 IA ...asa ca daca prima nu este cu reusita fruntea sus si mergi mai departe totul este doar sa crezi in cea ce iti doresti
restul fetelor 

4+
catank spune:
alinatahu cit de simpatica poti fi. Am mai afirmat acest lucuru, nu caut semne de graviduta, sunt pregatita pt ambele variante posibile, doar ca ... nu stiiam daca durerile usoare de ovare si spate pot fi din cauza IA, nicidecum semne de graviduta. Intreb, fiindca la inseminare am simtit o ciupitura un pic mai dureroasa(poate sunt eu prea sensibila, nu stiu)si ma gindeam ca din acesta cauza...sau nu stiu.
Va multumesc pt sugestii, incurajari.![]()
Nu exista "NU MAI POT", cand spui ca "nu mai poti",... POTI de trei ori mai mult!"
catank spune:
Si inca ceva... O IAD cit costa la giulesti? cunoasteti vreun medic care este prezent si luna august? stiu ca este luna concediilor, sau nu este o regula general valabila?
Multumesc anticipat!
Nu exista "NU MAI POT", cand spui ca "nu mai poti",... POTI de trei ori mai mult!"
crisstal_18 spune:
Sensibila ,draguta esti o norocoasa cu frumoasa ta bebelina...am vazut toate pozele si chiar e o mica printesa
.Cand citesc despre reusitele voastre si cand vad si poze cu bebei dragi voua ma incurajez si mai tare si ma rog mai mult la DD sa faca si pentru mine o minune
.
Luminita33 ,nu fii descurajata...eu astept a 4 inseminare cu nerabdare si speranta caci stiu ca intr-o zi va rasari soarele si pe strada noastra,a celor care ne dorim sa devenim mamici.
Catank,iti doresc sa ti se implineasca visul cat mai curand ![]()
crisstal
crisstal_18 spune:
Uitasem sa va intreb fetele,care dintre voi ati luat Arefam,pe cale vaginala ? Eu am luat 15 zile din a doua zi dupa inseminare si pana mi-a venit CM...apoi l-am intrerupt
.Doctora mea a fost plecata din tara si nu am putut sa o sun.[:(!,iar acum nu stiu daca ar fi trebuit sa il iau in continuare
.
crisstal
ella28 spune:
Cristal Arefamul este progesteron care sa ia sa sustina o eventuala sarcina. Daca nu ramai insarcinata trebuie intrerupt. Ai procedat corect. Daca iei Arefam inainte de ovulatie nu e ok, o inhiba. Succes!
mutatie hetero MTFR C677T, 1 sarcina oprita in evolutie la 5-6s obtinuta prin FIV iun-2010
catank spune:
crisstal 18 iti multumesc!
Mai am o nedumerire, eu pina acum nu am luat acid folic, (din pacate)pot sa iau acum? sunt ziua 7 IA, nici ceva ovule pt sustinere. Sau ovulele se iau dupa ziua 15? Fireste ca va trebui sa consult medicul, dar cel putin pina acum nu mi-a recomandat nimic. Doar testul de singe dupa 14 zile de la IA.
Multam fetelor!
p.s. felicit si eu proaspetele gravidute, cu parere de rau doar aseara am citit citeva capitole din urma si v-am descopeit.
pt fiecare graviduta, celorlalte aspirante cite 
sa fie cu "ochi"![]()