INSEMINARE 67

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_wanted

bunaaaaaaaa
beta azi =1106 , ziua 21 de la ovulatie

superba valoarea!!!!
te felicit din nou! si stai linistita, o crampa si uneori cate o durere sunt normale. ia cate un nospa si stai linistita pana trece.
tin pumnii pentru joi si te astept cu vesti bune!

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinutahu

fetelor cu dimineata in cap am facut inca un test si cea dea doua liniuta a aparut in 2 minute .....Doamne sunt gravida .....nu imi vine sa cred

buburneak

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

aruam, periodic sunt pe aici! nu-mi scapa nici o postare, desi uneori raspund cu intarziere

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

felicitari proaspetelor gravidute!!!! sper sa fie primele reusite dintr-un sir luuuung...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

mai, peta, sa dea Dzeu sa-ti fie gura aurita!!! si dc s-ar putea sa fiu si eu printre aia,ce bine ar fi.......

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui viss

mai, peta, sa dea Dzeu sa-ti fie gura aurita!!! si dc s-ar putea sa fiu si eu printre aia,ce bine ar fi.......

si daca ar fi sa fie asa, as putea si eu sa iti spun: chiar meritai, era si cazul... si abia asteptam sa-ti vad reusita

eu te astept cu vesti bune! cat de curand!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita33 spune:

Buna fetelor
Felicitari celor care au reusit sa-si vada visul implinit,BB-WANTED,ALINUTA-HU....
La mine nici a 2-a nu a fost cu noroc...Ieri a fost prima zi de stop si am fost tare dezamagita....
Voi intrerupe o luna pt ca sunt foarte ocupata cu jobul si apoi voi lua o vacanta si ma voi dedica la asta plus super odihna....
Doamne ajuta sa fie cu noroc la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Intr-o zi de 13,(ziua mea norocoasa) la pagina nr 13... va intreb?
Sunt ziua 6 de inseminare, ... am usoare dureri in zona ovarelor, si de mijloc. O fi de bine?de rau? Precizez ca de obicei inainte de menstra nu aveam asemenea simptome.

Va doresc tuturor sa va indepliniti dorintele:bebei frumosi si sanatosi.

Nu exista "NU MAI POT", cand spui ca "nu mai poti",... POTI de trei ori mai mult!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

catank - e prea devreme pt semen de graviduta daca pe astea le cauti. Acelea apar cel mai devreme in z10 de la IA. Ceea ce simti tu e perfect normal si nu ai de ce sa iti faci griji. Dupa z10 daca exista sarcina se implanteaza in uter si atunci pot aparea semen de graviduta. Sper sa le simti din plin luna asta !

luminita33 – imi pare rau ! iti prinde bine vacant si cand te hotarasti nu te las pana nu faci bebel !

viss – sa it idea Dumnezeu cat mai repede un bebel ! Chiar meriti ! Toate meritati !

crisstal_18 – ma bucur ca mai au si altii aceeasi parere ca a mea legat de Dr Moisa. Pe mine nu ma intereseaza parerile negative ! Eu am o bebelina superba si cuminte datorita ei. Si s-a purtat cu mine impecabil !

Apropo, ieri am fost la vaccine si surpriza, bebelina nici nu a plans cand i-a facut vaccinul ! S-a mirat si asistenta care face vaccinurile !
Avem 4 luni, 6550 g si 64 cm. Si papam cate 240 ml lapte la masa asta in conditiile in care pe cutie scrie ca un bebel ar trebui sa pape 200 dupa 5 luni.
Papam suc de mere si morcov si cu pulpa si de saptamana viitoare supica din legume. Si orice suc de fructe.

Mami de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
Poze Gia Darria / Botez Gia Darria
Poze ecografie Bebelina / Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Sensibila- iti multumesc pentru informatii si incurajari.
Din contra, nu cautam semne de gravideala,...ma gindeam la ce este mai rau. Iti multumesc inca odata.
Sper sa vin cu vesti bune, ... Numai bine tuturor!

Nu exista "NU MAI POT", cand spui ca "nu mai poti",... POTI de trei ori mai mult!"

Mergi la inceput