INSEMINARE 67
Raspunsuri - Pagina 12
sensibila spune:
alinutahu - fa un Sure Check daca gasesti acol dar cred ca gasesti, dar eu zic sa nu mai dai banii pe teste de pi ci mergi cand poti sa faci beta, la orice ora aia nu conteaza la ce ora o faci. Se numeste BEta HCG. Sigur iese valoare mare
Mami de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
Poze Gia Darria / Botez Gia Darria
Poze ecografie Bebelina / Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
aruam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinutahu fetelor cu dimineata in cap am facut inca un test si cea dea doua liniuta a aparut in 2 minute .....Doamne sunt gravida .....nu imi vine sa cred ![]() ![]() ![]() buburneak |
FELICITARIIIIIIIIIIIIII !
SARCINA USOARA SI UN
SANATOS!

Proaspetele gravidute sa ne trageti si pe noi dupa voi

anul acesta o sa fiu

Doamne ajuta
bb_wanted spune:
alinutahu felicitari!!!!!!!!
am zis eu ca trag piciorul
si scot si fufele:

sa dea Doamne Doamne sa stea bebelul in burtica pana la 9 luni si sa fie sanatos si frumos!
viss spune:
bb..wanted, alinutahu, felicitari!!!!

acum e randul alinutei sa traga piciorul..dc a inceput sa ploua cu gravidute,inseamna ca incepem sa dezmortim site-ul..ca de mult nu am mai auzit de "activitate pozitiva"pe aici..incepem sa ne revenim![]()
crisstal_18 spune:
Da Sensibila,ai perfecta dreptate despre Dr Moisa..eu chiar am inceput sa o indragesc,cu mine se poarta foarte ok...am inceput sa ii cunosc tonele asa ca e chiar ok...asta e parerea mea spre deosebire de altele care nu sunt asa grozave in privinta Dnei Doctor ![]()
crisstal
sensibila spune:
alinutahu - ai mai facut test ? ai facut beta ?????? Alooooooooo da-ne si noua vesti !
bbwanted - cand mergi la eco ?
Mami de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
Poze Gia Darria / Botez Gia Darria
Poze ecografie Bebelina / Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
bb_wanted spune:
salut
la eco am programare joi(15 iul.) la 13.30,deabia astept
insa de vreo doua seri am niste dureri in partea stanga in dreptul ovarului, sunt balonata si zici ca as fi racit jos, si imi amorteste si piciorul stang...
sunt ingrijorata si ma gandesc sa nu fie SEU, insa nu ar fi avut cum sa apara simptomele asa devreme si mai e bine ca nu am sangerari deloc
incerc sa stau calma...
alinutahu spune:
buna
am vb cu medicul si vineri merg la eco pana atuncea trebie sa iau in continuare bromocriptim si femibion800....
bb-wanten ...succes la eco si sa vi cu vesti bune
sensibila...am facut trei testuri de pipi si fiecare sa pozitivat si a spus doctorul ca nu e nevoie sa fac beta
4+