**Capsunele-n 2007(122)** Bun Venit Elias Andrei
Raspunsuri - Pagina 9
vas spune:
ceau fetele....chiar ce ati mai scris.....foarte frumos!!!!
Deci Didi, am vazut si eu smecherul pe bicicleta...Eliza de abia invata sa pedaleze dar avanseaza.BRAVO!
Pepsi, bine ai revenit!!!!!!!! Mai ai un pic asa ca ultima suta de metri trece repede, nu-ti mai fa griji....acum stai si te odihneste...
.
Liviana, ce gradina frumoasa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bravo!!!!!!Eu tot cred ca tu ai cateva ore in plus la fiecare zi fata de cele 24 normale, fata de mine.....
DAAA: s-a intamplat minunea si sunt tare fericita.De abia astept sa ma duc la primul control sa vad ce face bebelicu.
Va pup!!!!!!!!!!
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2
4+
lbelciug spune:
Am revenit.
Ioana13, m-am descurcat ca doar noi mamele e musai sa identificam metodele optime ca cei mici sa fie in siguranta, nu? ![]()
![]()
Baietii nu sunt nici pe de parte cuminti, adica ba da, sunt cuminti daca stau la departare unul de altul. 
Normal ca au fost galagiosi, m-au exasperat cu certurile, cu loviturile pe care si le dadeau unul altuia etc noroc ca asta nu se intampla non-stop. A trebuit sa stau cu ochii (si gura
) pe ei, imi era teama ca broscoiul de B se arunca in apa fara nici o frica si de cateva ori chiar a gustat apa marii. Pe plaja si-au facut prieteni pe care ii revedeau zilnic, s-au jucat cu lopatelele, s-au fugarit, au carat apa, au inotat langa mine cu colacii. La vila mancau si dormeau, citeam povesti si cand eram eu prinsa la bucatarie sau faceam dus ei se jucau in camera cu jucarii sau se uitau la desene. Nu aveam timp de alte plimbari.
Sunt mandra ca am 2 negrisori, s-au bronzat mai mult si mai frumos ca mine. Sunt tare mandra de ei, am 2 baieti frumosi, atletici
daca e sa-i compar cu ce-am mai vazut pe plaja. Am fost invidiati de alti parinti pt bronzul copiilor, insa eu nu am exagerat cu cremele high protection factor si nici cu uns de N ori/zi. Pe plaja stateam intre orele 8-10:30, respectiv 17-19. Overall, mi-am atins obiectivul, sunt multumita.
Sper finalul sejurului au venit si parintii mei. Asa cum bine ai intuit, obraznicia lor a atins cote inalte, motiv pt mama mea sa-mi faca reprosuri caci nu i-am educat cum trebuie si ca le permit prea multe...
No comment.
BettyR, merci, merita sa incerci cu mirodenii puse in ghivece. Eu nu am avut parte de ele, dar o sa mai incerc la anul.
Vas, pai am ore in plus pt ca le concentrez/micsorez pe celelalte.
Sarcina usoara si fara greturi!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family
DidiAlex spune:
Azi petrec Betty si Ankaaaaa
La multi ani!!! sa va traiasca 
Betty, te-a cuprins nostalgia. A fost greu pt tine, si io mi-am dorit diferenta minima, nu am reusit prea mult, dar faptul ca nu exista perioda " de dinainte ", e complementar.
in alta ordine de ideei, un articolul interesant despre studiul www.welt.de/wirtschaft/article8127219/Wie-die-Kindheit-unser-Berufsleben-bestimmt.html?utm_source=yahoo&utm_campaign=yahoo_lo" target="_blank">Cum copilaria ne determina viata profesionala
si, cum cei primii nascuti isi iau rolul de conducator in viata profesionala si cei dupa locul 2 sunt mai degraba orientati catre partea creativa..
acu mi-e mi se pare ca suna mai degraba a ierarhie prestabilita, ca in casele regale.
mai, voi l-ati vazut pe noul Coprintz al suediei..unele poze..chiar ca are mutra de criminal in serie..sau ma uit la prea multe filme
articolul nu imi pica prea bine..pt ca io de ex am o problema: il tot trag pe R in "jos" si ne supuneam cu totii nervilor lu D pt un tel nu tocmai bun: linistea casei. of of..
Ma intreba cineva zilele trecute, despre cum vom zbura in ro, daca ma descurc uc copii, si retoric ii raspund de ce nu?! pt ca am mai zburat de cel putin 2 ori si R era mai mic decat e David acu, in august 2007..si imi zic Ops, stai ca nu e tocmai bine, pt ca mereu am intentia de a zice ca D e inca mik, dar R atunci era urias..
uneori tot io am impresia ca anumite lucruri se intorc impotriva mea.
De-a lungul vietii tot ce am declarat sus si tare ca nu se poate intampla, mi s-a intamplat mi-e cu varf si indesat 
Liviana, aveam marea la 100 de metri, dar kroatia e altfel, asa ca daca eram pasarele ajungeam pt ca e stanca si nu te ajuta..
Si, in plus ca tot io am vazut aspectele negative..sunt si multe pozitive..vs. spanien. De ex anu trecut in Sp daca cereai info le primeai in 90% din cazuti in spaniola si te gandeai, asa cum se gandea serios colegu meu [tot denumirea asta o folosesc, tre sa o implentez ca vaz ca-s copirait, vezi: An
], sa invete spaniola, la croatii e total atfel. Sunt ff primitori si stiu ff multi engleza, au birouri de turism si chiar si oameni obisnuiti dupa strada intelegeau germana si stiau sa raspunda..aerul asta te facea sa te simti : bine primit.
Doxinu, nu despre asta e vb. io am vrut doar sa ajut anumite mamici sa treaca peste o etapa. pe la 4 ani copii sunt ei tare mandri de realizarile lor si daca le dai instrumentul potrivit ii treci peste niste deziluzii..de asta am si scos io pampers-ul lu D ff tarziu pt a evita vreo dojana, din partea mea..
Liviana, jos palaria pt munca din gradina. se vede cata munca ai depus. Io, crescuta la tzara nici in vecii vecilor, nu m-as apuca de asa ceva.
si ai mei sunt cam tot asa..dar ciudatenia totala e ca ei sunt asa doar acasa, pt ca ai mei merg impreuna la gradinitza si acolo fac o echipa nemaipomenita..ii urmaresc si io cateodata in gradina, si edu asa spun, si soacra si srmea care a ramas cu ei.
Deci ei se lupta pt atentia noastra, nu?!
Betty, bine ca scrii..si David tot asa,dar totusi il vad serios acu pe biciclta, neaparat sa fie el primul. de asta cred ca si 3 ani e varsta de gradi.
pepsica, ce te incurci cu privatul. scrie aici tot. Hai sa iti zic si de ce?!
anul trecut in iulie a nascut o mamica. si, avea in zona o tipa care nascuse bb2 in aprilie si din diverse motie nu alaptase. si asa ce m-am enervat pe ea ca la randu ei isi dorise sa alapteze si daca ea nu a putut, o submina pe proaspata mimica de bb1, ca vezi Doamne: nu are lapte indeajuns..fata nascuse un baiat nazdravan care urla ca din gura de sarpe..dar nu de foamne..si avand in vedere cum ne-ai sfatuit tu pe noi acu 2 ani, atunci, acu is 3 ani..am stat de capul ei si inca i-l alapteaza si acu..si cand imi zi0ce ca io am ajutat-o, ii zic ca multumirele trebuiesc trecute peste ocean, la adevarata lor sursa![]()
Edit: am editat..pt ca vad ca scriu de la tastatura culoarea la betty sus si totusi nu mi-o arata pe rosu si scrisesem corectz [rot]Betty [/rot] si verific..si imi dau seama ca tre sa scriu red nu rot (in elgleza nu germana)
DidiAlex spune:
Madalina, m-am intors dupa filmuletzul tau. hai ca o zici ca-s aia
. Cumpara casca la copil
.
daca io as fi in locul tau as scoate rotile ajutatoare si pedalele..cu toate ca nu stiu exact cum e biciclta voastra. Noi in sept 2007 an luat o biciclta dar fiind chinezeasca, ieftina fuse, chiar daca am dat jos pedaleel copilul nu atingea perfect solul, deic nu a ajutat prea mult.
poate scrii tu despre vaccinul impotriva muscaturilor de capuse, io cum am mai scris, i-am vacinat..dar pretena mea, cea cu fetitzele nu, pt ca pediatrul ei considera ca nu ar fi chiar asa de grav...deci totul e relativ.
alynta27 spune:
Salutare!
La multi ani Alexandra de Betty!
Liviana ce gradina faina! Iti sta bine cu noua freza! Mi-a placut si draperia! Ce bine ca au baietii curte unde sa alerge!
Vas si eu astept vestile de la eco!
Alina-Mirela
29+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
chiquitita spune:

Alexandra de Betty!

Sa cresti mare, frumoasa si sa ai o viata plina de bucurii!
Didi, exact asa mi se pare si mie printisorul, psihopat, am ras cand am citit ce ai scris, ca si mie mi se parea ca numai mie mi se pare (cam tampita exprimarea).
Nu il mai "trage in jos pe R". Eu sunt copil singur la parinti asa ca sufar de alta problema: tin cu fratele cel mare, care tot aude ca tre sa faci ca ala mic, ca deh, e mic. Evident, nu stiu cum as fi in practica ca la sfatuit am venit imediat. 
Mada, l-am vazut si eu pe Andrei! Te striga pe tine la sfarsit? Mingiutele sunt la locul de joaca unde l-ati serbat?
Liviana, vad ca si sotul e implicat in gradina, te ajuta? Iti sta foarte bine blonda insa mie imi placea cu parul mai lung, in colt asa. Aveai o poza foarte frumoasa in curte cu floarea in par!
vas ce bucurie! Imi amintesc semnatura ta pe la inceput: o sa fiu mamica, asa era sau ma insel? Si uite ca mamica implinita esti acum!
Chiquitita, mama Liviei (8 iunie 2007)
An@ spune:
Arcadia ai PM
.
Citit, vazut poze, dar sunt super ocupata la birou si nu pot sta acum la discutii...voi continuati ca-mi place sa citesc
.
Ckristinico, curaj gaina ca te tai
! (ma gandesc la tine si maine iti tin pumnii sa mearga totul snur).
Pup you!
mami de Ana (22 mai 2007)
madaiulia spune:
Of, scriu de o ora la un mesaj si nu eram logata
.
Reiau.
Liviana saptamana viitoare plecam la mare, joi noaptea. A fost totul organizat in pripa, sper sa fie ok. Multumesc pentru pontul cu pizeria.
Didi avem casca. Si tot setul de protectie de la role. Si chiar insist sa le poarte cand mergem cu rolele. Dar atunci venise socrul cu bicileta dupa noi in parc si nu am stiut in avans sa-i iau si casca. Acum troneaza la mine in masina bicicleta, rolele, setul de protectie, trotineta, jucariile de nisip, mingea
. Si al meu copil isi doreste acum placa
, a vazut el la niste copii mari pe afara.
Mirela da pe mine ma striga la sfarsit. Acum sunt mama, mami, mamica, dupa preferintele lui. Am trecut de etapa cu Mada. In schimb toti colegii lui de grupa de la gradi ma striga Mada
.
Bilele sunt la un alt loc de joaca, unde s-a serbat un prieten al lui cu cateva zile mai devreme.
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
Ioana13 spune:
La multi ani, Alexandra!
Betty, chiar ca e fain ca sunt de virsta apropiata! Eu cu cit creste P mai mult si bb2 nu apare, cu atit ma gindesc ca devine cam mare distatnta intre ei si ca asa nu va mai fi o relatie prea apropiata... si incet renuntam la bb 2... defapt cred ca a renuntat el la noi!![]()
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
CarlaV spune:
Pepsi, v-am admirat pozele. Va fi bine cu Marco si peste ani tu vei fi o fericita soacra cu 3 nurori ![]()
Liviana, la mare mergem la Mangalia unde aproape avem un apartament. Multumesc pentru aprecieri, cel putin abdomenul plat mai abate atentia de la cearcanele pana la genunchi, sunt luni de zile de cand ma trezesc noaptea la fiecare 2 ore, simt ca n-o sa recuperez niciodata somnul.
As scrie mai mult dar sunt intr-o pasa proasta, trebuie sa iau niste medicamente care ma storc de energie rau de tot, va citesc din umbra.
-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"