**Capsunele-n 2007(122)** Bun Venit Elias Andrei
Raspunsuri - Pagina 8
Ioana13 spune:
Liviana, bine ati revenit! Cum te-ai descurcat singura cu baietii? Atit de cuminti sint?! Defapt Patrick e mai linitit cind e numai cu unul dintre noi... poate practica acelasi model si baietii tai.
Didi, pe Romania un mare semn de intrebare! Mi se pare normal
, cred ca in toata privintele e valabil.
La spitalul de contagioase de la noi, s-a dus o mamica de bb mic, muscat de capusa, sa ii faca analiza capusei, sa vada daca e contaminata sau nu... raspunsul a fost: "dar ce credeti, ca aici facem teze de doctorat?"![]()
Voi intreba daca este vaccin aici? E pe viata valabil? Si e sa nu fie muscat sau sa nu se contamineze cu virusul/boala pe care o trasmit?
Pepsi, ma bucur ca ai revenit!
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
bettyR spune:
Ioana, mi-ai amintit de contagioase, cand am fost cu Alexandra, mi-au spus ca e un virus si pare sa reziste copilul, la un asemenea raspuns normal ca mi-am cerut externarea, doar nu era sa stau sa faca rezidentii teze pe copilul meu.
Si eu sunt stresata cu capusele, noi tot prin parcul Babes prin iarba stam, ei au zis ca au dat cu ceva ca s-au raportat cazuri ... o sa intreb si eu doctorita cand merg saptamana asta pentru vaccinul Alexandrei. Cine stie ce imi raspunde ...
Pepsi spune:
ioana, betty, merci mult fetelor.
betty, poate suge mai tare ca-i dau dintii, ar putea fi o explicatie, intepaturile in sini, sau semn de caldura poate fi de la o candidoza, dar asta trebuie verificat. intarcatul se face usor si cu dragoste. moment ideal nu exista, pe david l-am intarcat fara sa fie el pregatit 100%, trei luni a durat intarcatul. avea 2 ani si 4 luni. si acuma e tare atasat la titi el! important este sa fie facut usor si bine facut. tatal meu de ex a fost intarcat la 3 ani si zice ca si acuma adult isi aduce aminte cit de traumatizat a fost, mama lui a plecat de acasa.....cel putin acuma iti zic ca nu e metoda ideala. trebuie gasit un substitut, daca se poate va fi mai usor. david nu a avut biberon, dominic a avut si la el intarcatul a fost mai usor. daca pot sa te ajut cu ceva da-mi pm ca nu vreau sa le plictisesc pe fete, bafta multa, si daca vorbesti franceza gasesti linkuri utile in semnatura mea
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004 si
de
(DPN 28/09/2010) POZE NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
sfaturi alaptat
alynta27 spune:
Betty si eu am emotii cu gradinita! Ar fi bine sa nu fie o intarcare brusca daca te hotarasti sa o faci!
Pepsi in viata mai trebuie sa "renunti"! Pentru copii nu mi se pare grea nici o renuntare!
Madaiulia ce bine ca mergeti la mare si ati gasit o locatie pe plac!
Alina-Mirela
29+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
Madaiulia ce bine pedaleaza Andrei! Bravo! Ai baiat mare!
Alina-Mirela
29+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
bettyR spune:
Pepsi, merci, nu simt nici o caldura, ii dau dintii si trage tare, e ca si cum scoteam cu pompa la inceput. Nu plec nicaieri, nu as putea, nu stiu cum sa ma pregatesc pe mine intai, nu 'prea' are biberon, adica mai bea, dar doar cu mana ei din cand in cand apa, ca o vede pe sora-sa si doar cate o inghititura, ii mai dau din pahar, parca nu stie sa bea din biberon. Ma capseaza cand prinde sanul sau asa aiurea cateodata, ii dau dinti. Si nu are nici mese clare, suge cand are ea chef. Scuze pentru off-topic. Ma uit la semnatura sa vad ca inteleg franceza binisor.
Al_Ma spune:
Betty, la multi ani pt Alexandra! Sa creasca sanatoasa! 
Pepsi, bine ai revenit! Va doresc multa sanatate, tie si lui petit Marco! ![]()
Alina si
Mara (27 iunie 2007)
madaiulia spune:
Alexandra de Betty!
Pepsi, Alynta multumim ca ne-ati vizionat.
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
lbelciug spune:
Am pus cateva POZE cu gradina, noul meu look si draperia cea noua. Cele de la mare mai asteapta un pic.
Pepsica, ne bucuram ca ti-ai facut timp sa ne scrii, mi-a parut teribil de rau pt diabetul capatat. Dupa nastere sunt sanse sa scapi de el? Poate e o intrebare dummy, dar trag seranta ca vei fi mai bine dupa. Sa te ajute D-D sa duci sarcina cu bine la capat si micul Marco sa te bucure atat de mult incat sa fi meritat fie efort al tau pt a-l aduce pe el pe lume. Te imbratisez cumulta caldura! Dupa ce vei naste cine te va ajuta cu baietii? Mai vine soacra la voi macar a perioada pana te pui pe picioare?
alynta27, da salata a fost facuta cu cartofi fierti taiati cuburi, cipuerci taiate mic, maioneza, usturoi si eventual marar daca iti place.
ckristina, auzisem de vijelia din Bucuresti, pe noi doar ne-a tzarait ploaia un pic la mare.
madaiulia, eu am gatit cat am stat la Ef Nord. Iti pot recomanda insa Pizzeria Corner (au oferta 3+1 si e usor sa-i gasesti in zona centrala), mancarea lor e safe si gustoasa (o stiu si de la un dr care le-a facut control). In rest nu stiu sati spun ca nu am cumparat de la restaurant. Cand plecati? Plaja e la cca 300 m, dimineata coboram la scarile de la Acapulco, dar dupa amiaza mergeam pana la debarcader caci umbra ajunge mai tarziu acolo.
bettyR, haha, gandim la fel in materie de BIO. ![]()
Povestim mai tarziu, trebuie sa fug la curs.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family
bettyR spune:
Al_ma, madaiulia, multumesc, multumesc!
Imi amintesc cum ploua, la fel ca acum, acum un an, si noaptea la 1 cand au inceput tunetele si fulgerele, atunci au inceput si contractiile mele. Dar am stat pana dimineata, de fapt pana la amiaza, mama era speriata ca o sa nasc acasa, eu de frica ziceam ca mai stau ca doar nu ma doare asa tare, dar macar in cateva ceasuri la spital am fost gata. A venit puisorul numarul 2 pe lume, grasuta si negruta, 'motzul','ghemul','balutza' cum ii zice Andreea. Acum asa tare se iubesc ca ma tem ca Andreea nu o sa stea la gradinita fara ea...nici nu isi mai aduce aminte de dinainte de alexandra, asta mi se pare asa frumos, ca s-au 'trezit' una cu alta.
Liviana, iti sta bine cu noul look si eu trebuie sa ma tund si vreau sa fie mai scurt. Ce gradina adevarata ai tu acolo, super fain ca poti iesi sa iei prospaturi pentru mancare, eu am zis ca-mi pun 'verdeturi' in jardiniere in balcon, dar colegul rade de mine.