**Capsunele-n 2007(122)** Bun Venit Elias Andrei

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Fetelor ce "dinamica" a capatat forumul! De Andrada mai stie cineva ceva?!

Alina-Mirela 29+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Da, io urmatoarea intrebare..

Alynta esti nostima pt ca imi aduc aminte ca ai mai intrebat odata de Andrada..si ea, ca fiecare, se bucura..dar daca chiar vrei sa ii dai de urma, cred ca o poti suna..joaca lego, in ultima perioada..si are un grasunel mik.

Despre ce dinamica vorbesti?

azi am salata de vinete in program..voi ce mai gatiti?

am pelcat ca azi e zi de muzica..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

didi, liviana, merci mult de urarile ptr david, sinteti niste dragute, chiar daca eu sint mai in lipsa in ultima vreme de pe forum.

mai din umbra asa ma uit la pozele capsuneilor si ma minunez ce frumosi sint, si noroc cu didi ca ma tine la curent cu ce se mai intimpla .

ma bucur ca sinteti cu toate bine, felicitari la toti capsuneii care s-au serbat in lunile astea si la cei care urmeaza, ca nu mai stiu cind am timp sa intru. merci din suflet celor care-mi dau mailuri.

vas, felicitari din suflet, mi-a zis didi vestea cea buna, sarcina usoara si un bebe la termen.

cristina, nastere usoara si un bebe sanatos.

despre noi, am vazut ca didi v-a dat linkul () si mai sint acolo poze noi, din cuba si ziua lui dominic. sintem bine, sint acasa in concediu medical de 3 saptamini, mi-a prins bine mi-a permis sa ma relaxez, sa profit de baieti, sa ma odihnesc, e ultima mea sarcina, nu mai sint nici la prima tinerete, e treaba destula cu ceilalti doi, si fac totul singura, n-am luat nici femeie de menaj si nici doica........asa am decis ca e mai bine, ideea este ca diabetul asta m-a dat rau peste cap, adica in afara regimului strict si a injectiilor cu insulina, am stresul zilnic ca este un risc sa pierd copilul...........avind in vedere antecedentele frica mi s-a amplificat. am intrat in ultimul trimestru si am luat 2 kg in toata sarcina, greturi multe si rele de tot, in afara faptului ca am diabet si ca nu mai maninc mare lucru, iar cu rosii si brinza nu prea te ingrasi. dar mi-e bine ca macar sint usoara pot fugi dupa princhindeii astia plini de energie(fetele cu 2 baieti stiu despre ce vorbesc), e vara e frumos, facem baie in piscina, iesim in parc, e frumos, sotul a avut mult de lucru in perioada asta, cind va termina vom pleca undeva aproape, ca nu pot merge mult cu masina. am avut si contractii dureroase, stat la pat si tot tacimul........asta asa ca de ultima sarcina.........abia astept sa-l tin in brate, sa-l vad eu ca totul e ok cu el. il vom numi poate marco......in rest, ma gindesc des la voi, ma mai uit la poze din umbra, felicitari didi ptr mersul cu bicicleta, ai baiat mare ce mai!

va las fetelor ca facem o zi speciala cu david, iar la dominic e ultima zi de scoala azi.

va pup tare pe toate cu capsuneii vostrii!

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004 si de (DPN 28/09/2010) POZE NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
sfaturi alaptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Spor Didi! Ma refeream la faptul ca scrie lumea! Uneori treceau zile fara sa scrie nimeni!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Pepsi capul sus! O scoti tu la capat! Bebe Marc sa fie sanatos! Stiu cum e cu 2 baieti nazdravani! Sarcina usoara pana la capat!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Pepsicaaaaaaaaaa am vazut pozele, copii sunt superbi la fel si tu .Mai treci pe la noi si povesteste/ne mai pe indelete despre voi

ckristina iti tin pumnii sa fie totul foarte bine si sa te intorci la BIANCA cat mai reprede

Liviana io nu intru in apa ca nu ma atrage.Imi place sa ma uit la apa insa nu simt ca vreau sa si intru.MA bucur ca STEFAN nu este ca mine.El este innebunit dupa apa,oriunde,chiar si cea cu noroi este buna,macar asa de trecut odata in fuga cu picioarele prin ea.
In legatura cu burtica,nu da cu ea,intra cu mainile inainte,adica nu s/a plans niciodata............nici io nu am remarcat

Alina am vazut pozele,sunt tare frumoase.Ma gandesc mai mereu la tine,la cat de plina o sa fie casa ta,la cat de tonica esti tu asteptand o alta minune.......super.

Didi comentariul meu nu era deloc ironic nici nu spuneam ca gandesti gresit.Am spus ce am simtit cand l/am vazut pe DAVID.Daca il lasi sau nu este alegerea ta in totalitate la care se adauga, bineinteles "pericolele" de zi cu zi pe care parintii le prevad si decid in consecinta.
Io daca pun un filmulet cu STEFAN o fac ca sunt mandra si/mi impartasesc bucuria cu voi,asa m/am obisnuit.Am crezut ca acesta era si scopul tau,nu m/am gandit ca vrei sa demonstrezi ca la varsta de 3 ani se poate merge pe bicicleta fara roti ajutatoare.Asa cu ai spus si tu depinde de fiecare parinte si copil.

Mergi la inceput

alynta, merci mult, la fel si tie sarcina usoara si un bebe sanatos. nu stiu daca tu mai mergi la munca, dar pe mine una m-a epuizat partea asta cel mai mult, serviciul, mersul acolo in fiecare zi 60 km cu autobuzul, lucratul 40 ora /saptamina, si 32 cealalta saptamina, plus seara facut teme cu dominic(ca e la scoala), mincare si facut restul prin casa, ca nu am redus nimic, totul la maxim, iesiri la activitati, cursuri de 2 saptamina ptr baieti, apoi si faza cu diabetul, greturile astea non-stop..........pur si simplu m-am epuizat......acuma, de cind sint acasa, parca e raiul pe pamint, tot timpul am lucrat pina la maxim la fiecare sarcina, la david m-am oprit cu citeva zile inainte sa nasc, asa ca acuma e prima data cind cu adevarat ma pot bucura si de baieti, sint atit de fericiti ca sint acasa cu ei zilnic, e minunat sa stai acasa, nu am stiut niciodata ce inseamna, in concediile de maternitate aveam un bebic mic de care sa ma ocup, abia acuma vad cit e de fain! am muncit tot timpul ca o nebuna, sigur dupa maternitatea asta imi voi reduce timpul la servici, sau voi lucra ptr sot si imi fac programul meu, ceva voi face, ca vreau sa profit cit mai mult de baietii mei. bafta cu sarcina in continuare.

doxinu, merci mult, acuma ca sint acasa voi incerca sa intru mai des, desi vin acuma niste zile libere aici, dominic intra in vacanta de azi, si vom iesi des, dar promit sa mai dau vesti.cu mersul cu bicicleta experienta mea a fost urmatoarea, dominic a mers la 5 ani si 3 luni prima data fara roti ajutatoare.........de ce? pai din frica parintilor, ca la primul copil ti-e mai frica sa-l lasi sa faca una alta............al doilea......face totul mai repede, in primul rind ca-l vede pe primul, in al doilea ca parintii nu sint stresati si stiu ca nu se intimpla mare lucru! si totusi ...unele precautii se impun, ptr ca uite dominic la 6 ani a cazut tare rau cu bicicleta, si aproape si-a spart capul, toata fata era atit de tumefiata, si cel mai grav.......nu avea casca......sint convinsa ca david va merge mai repede ca si dominic, ptr ca nici nu avea 3 ani, de paste i-am luat o bicicleta cu roti ajutatoare si mergea cu ea......dominic era mult mai mare cind a mers cu roti ajutatoare, a mers mult timp pe tricicleta.

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004 si de (DPN 28/09/2010) POZE NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
sfaturi alaptat

Mergi la inceput

Pepsi, Doxinu multumesc frumos!
Pepsi eu stau acasa ca Matei nu are inca 2 ani! Eu m-am simtit cam rau in ultima perioada: contractii dureroase si stau in casa cu baietii! E mai greu, dar ce sa fac! Si daca fac treaba mai multa tot doare! Prefer sa fiu mai linistita pentru a nu naste la 7 luni! La control mi-a zis ca e in regula, dar cand am vazut ca am contractii dureroase care nu cedau nici la 2 no-spa m-am linistit de urgenta! Fain ca poti "functiona" la parametri maximi! Te mai asteptam!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

David! Pepsi v-am vazut pozele, sunteti tare fericiti. Sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos si mancacios!
Didi felicitari pentru mersul pe bicicleta! Si eu as vrea sa folosim mai mult bicicleta, dar trebuie sa recunosc ca m-am invatat f comoda si imi e tare simplu sa-mi pun fundul in masina decat sa fac ceva activitate fizica .
Alynta ma intrebasei de Andrei. El merge pe bicicleta cu roti ajutatoare. I-am cumparat-o de ziua lui si in weekend in parc a mers pentru prima data cu ea. Am pus si un filmulet aici: http://family.webshots.com/video/3054407800101709661JpTJlU .
Ckristina punem majoretele la treaba?
Liviana multumesc de recomandare. Am vazut pensiunea pe site si ne-a placut, am si sunat si am facut rezervare. Voiam sa te mai intreb cum e plaja in zona aceea. Locuri ok unde sa mananci cu copilul gasesti?

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

madaiulia, merci mult de urari,ce frumos merge piticul tau pe bicicleta, felicitari!

alynta, asa este, mai bine mai putina treaba si sa nu nastem la 7 luni, sanatate multa si tie, si fara contractii, eu una am invatat pe pielea mea sa nu mai functionez la maxim, de aia si sint in medical, undeva tre sa tai.

sfaturi alaptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Va citesc si eu din umbra, dar am de desfacut mazare in plus, ca mi-a dat soacra-mea, macar stiu ca e bio, sincer ma ingrozesc de produsele din comert, imi vine sa ma mut pe deal la bistrita si sa ma apuc sa imi cresc gaini ...

Didi, felicitari pentru mersul pe bicicleta, ce bine merge. Ce vorbesti tu acolo de oprit cand zici stop, Andreea nici inainte nu s-ar uita, de auzit 'nu aude' ce vorbesc, eu nu am curaj sa o las, nici timp sa ma ocup de ea. La anul ...

Pepsi, sa-ti traiasca baiatul, ce frumos ati sarbatorit, mi-a placut tortul si tu arati f bine! Sarcina usoara in continuare!

Liviana, multumim de urari! ce repede a trecut anul! deja vrea sa se dea pe trotinta lui sora-sa .

arcadia, bine ai revenit! ti-am dus dorul.

cristina, nastere usoara, bebe sanatos si acomodare usoara in 4!

Alexandra suge ca o pompa, ma dor sanii, am rani ca musca si ma inteapa inauntru. As intarca-o ca nici cu mancatul nu se omoara, dar nu stiu cum. Ceva idei? cum sa ma preagatesc eu si ea psihic? suge mai mult ziua decat noaptea. of, of, asta mi se pare partea cea mai grea, la fel cu datul Andreei la gradinita.

Mergi la inceput