**Capsunele-n 2007(122)** Bun Venit Elias Andrei
Raspunsuri - Pagina 12
vas spune:
ceau.
Chiqui, chiar uitasem semnatura mea....DAAAAAAAAAAAAAAAA...ai dreptate aia era.....vezi cu le aseaza DOAMNE DOAMNE pe toate....parca uneori mi se pare un vis.
Liviana, mi-ai facut si mai mare pofta de concediu...Debarcader acapulco..acolo facem si noi plaja......
Cum e statiunea? e curat?
Se pare ca apa era calda de vreme ce puiutii tai erau in apa
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2
4+
bebelicu
chiquitita spune:
Vas, la tine cum a privit familionu' vestea cu bebe? s-au bucurat?
Chiquitita, mama Liviei (8 iunie 2007)
lbelciug spune:
Vas, fiind inceput de sezon era curat in statiune. M-a dezamagit faptul ca primaria nu a facut nimic, faleza de ex are multe gauri, noroc ca nu ne-am plimbat decat o data pe acolo. In Ef Sud am auzit ca s-a desprins o parte din ea; trebuie consolidata ca lumea. E pacat ca particularii se straduiesc sa amensajeze cat mai frumos, au astfaltat si locuri de parcare pt turistii lor, si-a pus in fata pe trotuare dale etc, curtile cu gazon, flori exotice, locuri de joaca. In rest totul e vechi cum stii. Pt parcare primaria vrea sa te jupoaie, 10 lei/zi, noroc ca noi am prins perioada fara taxa.
La plaja fac curat cei care au concesionat o bucata pt inchirierea de sezlonguri, chiar e f fin nisipul acolo. Au pus si tomberoane, dar numai pt materiale reciclabile. Din lipsa altor posibilitati, turistii aruncau in ele si resturile alimentare.
Apa marii a fost excelenta, peste 20 grade, erau momente cand in apa era mai cald decat afara unde batea vantul.
Cam asta ar fi. Eu am stiut ce asteptari sa am si consider ca mi-am atins obiectivul acestui sejur.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family
madaiulia spune:
Liviana am vazut pozele, foarte frumoase! Am ceva emotii cu marea pentru ca acum doi ani am fost in Eforie Sud si a fost cumplit. Mi-am zis ca nu mai calc curand pe la marea noastra, dar acum nu am avut de ales. La Casa Agave platim 100 de lei pe camera/noapte. Tu il cunosti pe proprietar?
Cu "iarta-ma" si Andrei pricepe ca e vorba de impacare, dar in semn mai larg nu cred eu ca pricepe exact despre ce e vorba. Adica ceva de genul "pot face orice ca spun apoi iarta-ma si trece". Si ma gandesc ca mai tarziu cine stie ce nebunii ii dau prin cap. Nu stiu cat de bine am reusit sa explic. Dar poate am eu pretentii prea mari de la el de acum.
Eu nu stiu parola de la Venus, mi-o trimite si mie civa pe PM, va rog?
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
lbelciug spune:
Madaiulia, nu-i cunosteam pe proprietari, vila mi-a fost recomandata si mie de altcineva.
Ai descris bine fenomenul "iarta-ma", la noi se aplica pt "sunt cuminte" post fapt rele. ![]()
Am uitat sa te intreb, Vas, ce-ti doresti, fetita sau baietel? Dar sotul?![]()
My Family
CarlaV spune:
Cristina, nastere usoara!
Liviana, v-am admirat pozele de la mare, ce baieti mari ai! Mi s-a facut dor de mare...
De preparatele naturale sunt foarte apropiata, dar nu le folosesc decat cu rezerva in caz de sarcina sau alaptare. Nu sunt toate inofensive pentru ca unele au fitoestrogeni, altele produc detoxifiere rapida, altele cresc riscul de avort spontan etc., ideea e ca trebuie bine cunoscute si dozate.
Va multumesc tuturor pentru interes si raspunsuri. Dimineata am sunat doctorul sa-i spun de reactia la nurofen si mi-a spus ca se poate intampla, fiindca nu am mai luat pana acum si sa-l intrerup, o sa continuu cu ceva homeopat si niste uleiuri esentiale pentru masaj. Zice ca mai e mult pana la diagnosticul de ovar polichistic, ca nu prea se pune ecografic, ci cu analize pentru glandele suprarenale si sa nu-mi fac griji, el e convins ca dupa instalarea menstruatiei totul va fi in regula. Mi-a verificat si restul instalatiei (ca trebuia facut itp-ul la 1 an de la nastere
) si a zis ca totul arata excelent, sa nu ma mai stresez.
Aseara nu am mai luat nurofenul si deja incep sa ma simt om
.
-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
vas spune:
Liviana, asa cum spui si eu stiu la ce sa astept. In Eforie ma simt bine pentru ca acolo ma duceam cand eram mica cand totul era frumos.
Sincer nu am nici o preferinta la sexul bebelicului daca va fi baiat ma bucur ca am o pereche, iar daca va fi fetita se va intelege cu ELiza si vor fi probabil doua surori apropiate care se vor sprijini mai tarziu....si in plus nu mai cumpar nici o haina
.
Chiqui, s-au bucurat toti alaturi de mine....inclusiv sefa mea la care nu ma asteptam sa reactioneze asa avand in vedere ca din 6 juristi mai suntem 3 si din decembrie voi pleca si eu.....asa ca sunnt atat de multumita de tot incat nu fac decat sa-i multumesc la Dumnezeu si sa ma rog sa fie bine in continuare.
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2
4+
bebelicu
Ioana13 spune:
Liv, vazut poze, placut baietii bronzaliti! Si de tine, cu freza noua!
E bine ca ai 2 baieti, ca se mai joaca unul cu celalalat, sa ai tu timp de gradina,,, nu stiu, Patrick nu se joaca singur decit ff rar. Tot timpul vrea sa fiu prezenta si "sa ne jucam cu jucariile"....
Ai vostri se joaca singuri? Unicatii la parinti!
Didi, in final mi-am dat seama unde gasesc pozele tale
Ce muschetari ati avut voi acolo! Ce distractie pe ei! Era si o fetita mica sau era imprumutata pentru poza?![]()
Ckristina, cred ca a nascut deja! Asteptam vesti!!!
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
madaiulia spune:
Ioana si al meu "unicat" tot asa este. Trebuie sa ma joc cu el mereu sau macar sa stau langa el cand se joaca. Desi cand e cu alti copii si uita de prezenta mea. Deci solutia este un fratior/surioara
.
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
lbelciug spune:
S-a nascut ELIAS ANDREI, un flacau de aproape 3 kg si lung de 53 cm! 
Ckristina noastra l-a adus pe lume acum 1,5 ore, cu mari emotii din cauza cezarienei cu epidurala, dar totul e ok, se simte mai bine ca dupa prima nastere. 
Bun venit, Elias, sanate si laptic mult proapetei mamici!
My Family