**Capsunele-n 2007(122)** Bun Venit Elias Andrei

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

CArla, colega mea de birou s-a vindecat de chisturi cu ceva plante. Nu credea doctorul cind s-a dus la control, ca nu a luat tratamentul lui si ca s-a bazat pe plante. DAca vrei o intreb si iti scriu ce a luat si daca e bun in alaptare.

Pepsi, tu cu un ovar si ai ramas de 4 ori insarcinata... eu cu amindoua si abia am ramas odata... cred ca "ale" sotului sunt de vina

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Ioana, da, vreau sa stiu, multumesc . Chippewa este excelent, dar nu vreau sa intrerup alaptarea.
Cred ca nu mai iau nurofenul, am mare nevoie sa fiu lucida si cu putina putere de munca, mi-a recomandat acum o prietena din SUA niste uleiuri esentiale, ramane sa vad unde le gasesc, cu cat si in cat timp. Sunt deschisa la orice sugestii, va multumesc pentru tot si imi cer scuze ca am dezvoltat atata subiectul.

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pepsi
nu vine nimeni nici de data asta. soacra a fost pe aici cind avea david 1 an, si la dominic cind avea 1 an. asa ca ea zice ca m-a ajutat destul, ai mei nu stiu ce motive sa mai bage sa scape de a veni sa ajute, nici nu le-am cerut, asa ca.......ne vom descurca singuri ca de obicei. ii pun la treaba pe baieti deja se exerseaza cu leganatul pusul suzetei, pe bebelusul prietenilor nostrii. sotul fiind mai tot timpul acasa,nu e o perioada prea grea ptr el septembrie, dominic va fi la scoala, dav la garderie, nu va fi greu, ne vom creea o rutina.e clar ca putin ajutor nu ar fi stricat, macar mincare la astia mici, si curatenie, dar..........vom fi bine, sint convinsa. sanatosi sa fim.ma bucur f mult ca ati avut vacante frumoase, tare ma recunosc in ce scrii de baietii tai, asa sint baietii, se bat se calaresc, tre sa fie testosteronii ....cu obraznicia ....si ai mei care-i vad o data la 3 ani de nu mai stiu copii cine sint, si tot li se pare ca sint prea libertin crescuti si ca se misca prea mult.......intr-un cuvint sint prost crescuti......ei facem si noi ce putem....ca doar imi aduc aminte ca bunicii mei la fel ziceau de noi....

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004 si de (DPN 28/09/2010) POZE NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
sfaturi alaptat

Ma identific si eu in spusele tale! Macar ai vostri au un "motiv" ca sunteti departe! Cu siguranta la mine va veni mama sau sora cat voi sta internata pentru nastere si apoi fuguta acasa!

Alina-Mirela 29+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Sora mea are ovare polichistice asa ca orice tratament va fi notat si de mine pentru ea! Dr. gineco ia zis ca e o minune ca a ramas insarcinata! Are un baietel de 2 ani!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

si eu tot ovare polichistice mi s-a pus diagnostic in ro..........aici niciodata nu au confirmat acest diagnostic. cert este ca de cind sint aici nu am mai avut probleme. ginecoul de aici zice ca din cauza ca am avut sarcinile s-a reglementat si alaptatul, cica hormonal m-am reglat.....oi vedea dupa sarcina asta. si la sin mi-au scos un chist mare cit o lamiine, au zis ca am cancer la vremea aia, tot in ro, dar pina la urma , si spre norocul meu, cica tot hormonal, daca ramineam cine stie cite mai imi scoteau..........eu una beam ceva de plante cind eram in tara, ani de zile am tot baut,de mi-am distrus stomacul, am luat diane 35, ptr sini creme cu progesteron ca sa alungam chisturile. cind am venit aici si le-am aratat lichidul ce-l beam mi-au zis ca ei nu cu asa ceva trateaza ovarele polichistice. nu imi amintesc numele produsului, dar era scump, si il plateam din buzunar, ca nu erau acoperite de asigurari. si tot la cutit am ajuns. la final mi-am dat seama ca de fapt cel mai important era sa identificam daca chiar erau polichistice, sa fie pus bine diagnosticul, asta era cel mai important............si in ziua de azi ma consider o super norocoasa ca am ramas din prima la fiecare sarcina ( cu exceptia celei pierdute unde am ramas din a doua luna) si cu un ovar, cineva acolo sus sigur ma iubeste! sau cum zice ioana, o fi sotul de vina..... asa ca fetelor care aveti probleme cu ovarele si chisturile v-as recomanda sincer sa gasiti un gineco bun, care sa stie sa puna diagnostic. ca va zic sincer, aici nu am auzit pe nimeni sa aibe probleme dinastea, cel putin nu cum eram in tara, ca tot a doua prietena a mea avea probleme cu ovarele. aici, am o prietena romanca, care si ea a venit cu ovare polichistice, cel putin asa au pus medicii din ro diagnostic. si aici nu are nimic, are 2 copilasi sanatosi de virsta alor mei, si nu are probleme. deci, cel mai important sa fie real diagnosticul, bine pus, si in consecinta tratamentul va fi bun si adaptat. adica cel putin eu asa vad lucrurile, fara sa critic pe nimeni si nimic.

haide cristina...........nasti de ziua nationala a Quebecului.....

didi, eu am mailul cristinei, nu stiu daca ajuta

alynta, avem multe in comun, asta este, ne uitam la frumusetile de baieti ce avem si ne trece tot oful! si noi tot la cumnat vom face apel, sa vina sa stea cu baietii cit vom sta prin spital, ca el sta aici, e fratele sotului, si nu are copii, baietii il iubesc tare mult pe el si prietena lui. dar au si ei servici si ale lor treburi, bine ca ne vor ajuta si atita.

am fost la film azi cu baietii si la restaurant, Toy story 3.....nu e rau, dar am vazut mai bune, era in 3 D.

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004 si de (DPN 28/09/2010) POZE NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
sfaturi alaptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Carla, eu am avut un chist de 5 cm si l-am tratat cu 3 luni de anticonceptionale si cu 2 siropele naturiste, Extract din mladite de zmeur si Elixir din fructe de soc. Al doilea sirop sigur nu-l poti lua ca eu ma cam imbatam de la el. Primul e mai putin de luat, dar tot cu alccol, ma gandesc ca e f mica doza si cum fata are 1 an, nu stiu, trebuie vazut daca e voie sa nu deregleze hormonal, mie mi frica de astea, mai ales cum sunt ele mici. Nici anticonceptionale speciale pt alaptat nu as lua. Nu inteleg de ce ti=au aparut chiar in alaptare daca nu ai ciclu, practic ovarele nu-s in pauza? Eu stiu ca se dau anticonceptionale sa intre in pauza ovarele, dupa logica mea, daca nu ai ciclu nu ar trebui sa apara, dar sigur nu functionam noi asa dupa logica.

Pe mine m-a durut f tare cand m-am racit, dar poate si cand s-a marit, stiu ca dor groaznic si nici nu trece durerea cu calmante, eram ametita de la ele si tot ma durea. sa rezolvi problema. Nu poti face punctie sa ti le scoata si gata. E mai riscant, dr mei nu erau de acord cu asta din prima.

Pepsi, multumesc mult pentru informatii. In primul rand trebuie sa ma decid eu singura si nu la sfaturile tuturor rudelor. Si eu am pasat link-ul din semnatura ta cumnatei mele care are 7 luni, sper sa-si alapteze copilul ca are o sora care o va ajuta si care nu e fan alaptare, dimpotriva si le mai trece prin cap sa le dea si lapte de vaca 'bio' din start daca se poate, sau la 3 luni. E greu fara ajutor, dar sigur va veti descurca ca ai niste baieti minunati si destepti. Ai dreptate, in romania multe fete au ovare polichistice, si eu stiu una, care acum are 2 copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Neata fetele!

Hai ckristina , nastere usoara!
Am pus POZE DE LA MARE. madaiulia, cred ca le vei urmari cu interes. Apropo, cu cat ai rezervat camera la Agave? Tocmai imi zicea o prieten aca i-a cerut f mult pe apartam unde am stat eu.
Referitor la "Iarta-ma", eu cred ca B incepe sa inteleaga ce inseamna pt ca M l-a invatat sa "faca impacare", are el un cantecel cu mainile invatat de la gradi pe care il aplica dupa o rafuiala cu un coleg.
Pepsica draga, daca poti, cauta din timp un ajutor, o femeie pe care s-o platesti pt curatenie din cand in cand. Iti va fi greu, mai ales la inceput, eu asa te sfatuiesc sincer sa procedezi asa. Ma bucur ca-ti place noua mea frezura, mai trebuie sa ne ingrijim si noi, nu? Ehe, daca am fi fost mai aproape tare mi-ar fi placut sa te vizitez, esti o femeie nemaipomenita, sa te tina D-zeu sanatoasa sa le poti duce pe toate. Mario va avea si el camera lui, ai inceput pregatirile, nu? Ai pastrat carucioarele si tot restul de "utilitare" de la baieti?
CarlaV, nu stiu ce sa zic in leg cu tratam si alaptarea, dar fiind ceva naturist eu cred ca nu poate fi rau, cel mult sa schimbe un pic gustul laptelui. Eu as incerca, eventual as intreba si pediatrul daca ceaiurile astea au vreo influenta sau as cauta info pe net in acest sens. Sanatate multa!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Carla si eu iau nurofen forte la greu dar la mine nu are efecte din astea ca la tine.
Ioana am si eu ovare polichistice, ma intereseaza tratamentul naturist al colegei tale.
Betty, cumparesem si eu cele 2 siropele, insa pur si simplu imi era sila de ele, asa ca nu le-am mai luat. Acum beau un ceai de cretisoara si vad ca macar cm imi vine mai repede. Venea si la 3 luni fara ac.
Liviana, frumoase pozele de la mare!

NASTERE USOARA CRISTINA!

Chiquitita, mama Liviei (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Salutare!
Cristina nastere usoara! Recuperare usoara si un baietel sanatos!
Pepsi bine ca e totusi cineva langa voi!
Liviana frumoase poze dar cam putine! Cei maiincantati au fost baietii! Ce ochisori are mezinul!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

alynta27, sunt putine poze pt ca nu am luat camera pe plaja decat in cele 2 week-enduri cand a fost si sotul. Era o grija in plus pt mine.
Chiqui, ma bucur ca iti plac.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family

Mergi la inceput