Dezbatere - (re)organizare bazaruri * 3
Raspunsuri - Pagina 33
pisellino spune:
adevarul e ca nu prea m-am gandit nushule, m-am gandit in graba si cred ca e mai bine sa imi scoata cineva de aici si sa mi-i trimita mai multi odata(o data pe luna sau la 2 luni) ai dreptate.
multumim de idee
te pupam
p.s. sper ca nu te-ai suparat cu coletul dar hainele sunt super frumoase si de-asta vreau sa le iau cu mine
POZE ROBI
produse copii mamici preturi foarte bune
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi
madyrizi spune:
pana la urma ce s-a hotarat cu confirmarea chitantelor/ platilor? se mai trimit pe mailul general, se mai confirma de catre cineva sau se trimit pe mail la fiecare si isi face fiecare bucataria?
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
corap spune:
mai, mie imi place mult noul bazar! fin'ca:
1. particip si eu ( picasa mi se incarca greu si n-am priceput nimic si m-am lasat pagubasa din start)
2. daca se amesteca anunturile (umanitare si non) sansele de a "vinde" un produs cresc, pt ca cei care intra pt umanitare o sa cumpere de la umanitare, si celor care intra ca poate-or da de-un chilipir o sa le fie indiferent daca platesc in contul unui caz sau unui vanzator propriu-zis.
Nu e greu, cred ca doar stiati atat de bine vechiul format...
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
FEBRUARIE thing-a-day
ellinia spune:
Mie nu prea-mi place ca sunt amestecate umanitarele cu vanzarile propriu-zise. Am licitat ceva ce mi-a placut si tarziu am constatat ca nu e ptr campanie umanitara. Acum nici nu vreau sa renunt, pentru ca imi place, dar mi-ar fi placut mai tare ca banutii sa se duca la un copilas. Asta e, am sa casc ochii mai bine de acum.
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral
Nerantula spune:
Cazul lui Siluan intra la bazar?
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara
madyrizi spune:
daca este aprobat de Marius, da intra la bazar.
si am vazut ca Marius a dat ok-ul.
eu una n-am nimic impotriva, dar sa spuna si alte fete.
diannaalex s-a oferit sa directioneze banii pe produsele pt. Alexandru catre cazul lui siluan.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Laura25 spune:
Nerantula, si eu zic ca e ok sa fie bagat la bazar. Ar fi super daca ar veni fetele de la 'Randunici...' care s-au straduit atat sa deschida subiectul aici cu produse noi in bazar sau sa cumpere din ce este deja.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
carminabulina spune:
DA, sa intre cazul la bazar si asta cat mai repede.
DAR cu toate astea tot ar trebui niste bani donati acum. Bazarul ajuta pe cineva care are cheltuieli lunare nu cand ii atarna viata de un fir de ata, din pacate.
Dianaalex este minunat ca ai ales sa donezi banii pt Siluan, si as vrea sa se inteleaga ca este donatia ta nu a celui/celei care pune banii in cont.
De altfel oricare mamica cu caz la bazar ar decide ca vreo 2 saptamani banii sa intre in contul lui Siluan si nu in al lor, asta inseamna ca ele sunt solidare cu cazul bebelusului si ca este donatia lor. Donatia noastra ar fi daca am mai dona niste bani pe langa ceea ce platim la bazar.
Nu mi se pare corect sa spun ca am depus banii in contul lui X pt ca e urgent si pt ca oricum nu era specificat nici un caz la produse. Ba da era specificat: toate cazurile de la bazar. Asta inseamna ca in acel moment eu decid de fapt ca una din mamici sa doneze proprii ei bani fara a-i cere si consimtamantul. Ca ea ar fi de-acord, nu am nici o indoiala, doar ca asa ar fi politicos, sa intreb inainte, una la mana, si a doua la mana ar trebui sa depun si eu o alta suma pe langa ceea ce am dr platit la bazar si atunci aceea suma reprezinta ajutorul meu pt Sulian.
Asta-i logica mea la ora asta si sunt convinsa ca am dreptate.
mikaeela spune:
Buna dimineata fetelor.
Am citit si eu acum cazul lui Siluan si sunt si eu de acord ca toti banii pe produse care erau ptr Ionela ,sa fie donati in contul lui Siluan .Sper din suflet ca sa se stranga cat mai repede toti banutii si Siluan sa poata fi salvat
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
Dodo-pui spune:
Cazul lui Siluan ...sigur va fi bagat la bazar...sper cat mai repede.Pana vor dona randunicile hainute sau alte obiecte mai sunt produse cele"da-cumparatorul alege"
carminabulina,eu urasc sa spun ce fac si cand incerc sa fac o fapta care sper sa fie buna.Dar am observat ca daca nu am spus-o am fost judecata ... dar in continuare ma voi lasa judecata,Dumneaeu e mare si VEDE...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!