Dezbatere - (re)organizare bazaruri * 3
Raspunsuri - Pagina 32
pisellino spune:
laura eu nu vreau sa renunt la cazul de la bazar, pe noi ne ajuta foarte mult, practic din asta traim, nu vroiam sa scot banii lui robi de pe card, ma gandeam ca ii pastrez si ii fac transplantul de celule stem de la un fratior, ehe, aveam eu planuri mari dar i-am scos ca nu ne descurcam altfel.in italia nu o sa ne fie deloc usor, gradinita de stat a lui robi am citit pe net ca e 180 de euro/luna, terapiile nu sunt toate gratis, spre exemplu terapia hiperbara pe care i-am facut-o in firenze am platit-o, nu e usor nici acolo. casa o sa trebuiasca platita, nu stiu exact cat e dar sigur e vreo 500 de euro ca e cu 2 camere si bucatarie si garaj asa ca poate e si mai mult de atat.trebuie sa platim numai noi ca varul sotului se muta definitiv in moldova si pana bagam pe altcineva in locul lui vom plati noi.sotul o sa aiba salar vreo 800-1000 de euro depinde cate curse face ca nu si-a gasit pe camion mare, e pe motrice, mai mic decat camionul deci si salarul e mai mic.eu nu stiu daca voi avea timp sa lucrez ca gradi e de la 8 la 12 probabil si dupa gradi mergem la spital la terapii.spitalul e aproape, sunt vreo 3 km deci e totul bine.in concluzie, o sa avem mare nevoie de bani, cu dieta lui robi in primul rand trebuie sa cheltui mult pe alimentele lui, pe teste cetogenice, pe teste si ace pt aparatul de glicemie ca ii masor in fiecare zi si tot asa, o sa avem mari cheltuieli dar nu avem ce sa facem, pentru robi preferam sa mancam o felie de paine pe zi numai sa fie el bine.nu mergem acolo sa ne imbogatim, sa strangem bani sau sa facem altceva, mergem sa traim si sa-l facem bine pe robi.
daca sunteti de acord sa ramana in continuare cazul lui robi la bazar va multumesc din suflet, o s ane ajute enorm de mult, eu am carduri internationale si brd si bcr deci pot sa scot de acolo bani si sa si confirm ca am cheita care merge la pc.
astept raspunsul vostru
va pupam si va multumim
POZE ROBI
produse copii mamici preturi foarte bune
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi
Laura25 spune:
pisillino, parerea mea am scris-o si la bazar. O sa fac o copie aici la ce am scris dincolo:
"pisellino, deci sa intelegem ca voi mergeti acolo si veti sta cu chirie, toti 3 pe salarul sotului. Ai vreo idee cam cat te=ar costa acolo medicamentele , terapiile lui Robi? E acoperit tot de asigurare, sau va mai trebuie bani? In caz ca au nevoie fetele de confirmari ca au intrat bani, tu ai acces la cont prin internet banking si poti sa vezi extrasele de cont, nu?
Eu as zice sa nu te grabesti. Hai sa lasam deschis bazarul lui Robi (iau eu hainele de la tine), sa vezi o luna-doua cum evolueaza treburile. Daca e in regula si va descurcati, inchidem bazarul si e totul ok. Daca nu iese bine , o sa fie mai greu sa redeschidem bazarul. Mai bine sa mearga 'la relanti' o vreme si sa reevaluam peste un timp cum e mai bine sa facem. Te grabesti un pic acum, ca esti entuziasmata de vesti, dar hai sa o gandim un pic la rece "
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
pisellino spune:
multumim mult laura trebuie sa mai cer acordul de la cineva, de la admini sau tre sa mai fac ceva?
multumim
POZE ROBI
POVESTEA LUI ROBI
pisellino spune:
laura deci ne intalnim diseara? unde ne vedem?
POZE ROBI
POVESTEA LUI ROBI
Laura25 spune:
Nu, cazul fiind deja aprobat si nerezolvat, nu ai nevoie de nimic de la admini. Dar sa mai asteptam parerea celorlalte fete implicate in activitatea de la bazar. Eu mi=am spus parerea, dar nu vorbesc in numele tuturor.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
pisellino spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisellino laura deci ne intalnim diseara? unde ne vedem? POZE ROBI produse copii mamici preturi foarte bune POVESTEA LUI ROBI Catalina sotie de Teo si mami de Robi |
scuze am vrut sa scriu pe pm dar m-am zapacit
POZE ROBI
POVESTEA LUI ROBI
Leditia spune:
pisselino,asta am zis si eu,sa nu te pripesti.Sunt niste vesti super.Sunt convinsa ca ii va fi mai bine acolo decat in Ro,cu sistemul asta bolnav,dar ia-le pe rand,mergi acolo,vezi cum stau treburile,vezi cum va descurcati,poate il dai pe Robi la gradi si-ti gas si tu un job.Ia-le pe rand,nu te pripi.Vad ca s-a oferit Laura sa preia hainutele,eu ma ofeream sa preiau o parte pt Robi,ca din pacate pe toate nu pot..
Va pup si va doresc numai bine si multa sanatate.Sa dea Dzeu sa fie bine si pt voi,ca meritati din plin.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
nushulica spune:
si eu sunt pt ramanerea cazului lui robi la bazar,cu toate ca nush cat conteaza parerea mea....dar vreau sa te intreb andreea daca te-ai gandit la comisioane...ca eu de ex cand am fost in uk am scos bani din bancomat si mi-a luat comision f mare(nu mai tin minte acum sumele exact) si ma gandesc daca se mai merita pt cativa lei care ii primesti de aici mai platesti si comisioanele cu ce mai ramai?
trebuie sa vezi exact daca se merita sau imbogatim bancile si atat...ca asa mai bine strangi banii intr-un cont de aici din ro de ex parintii vostri sau cineva si vi-i trimit cumva ei
de David si 30+
pisellino spune:
nushulica parerea ta e foarte importanta, pt mine mai ales. m-am gandit si eu sa las sa se adune si sa mi-i trimita soacra mea, nu stiu sigur inca, om vedea, mie nu mi-a luat asa de mult cand am fost in firenze, am scos de la brd dar nu am avut comision asa de mare.
leditia multumesc mult, conteaza mult ca ma intelegi, suntem in aceeasi oala cu puii nostri si e bine ca ne sustinem. multumesc
POZE ROBI
POVESTEA LUI ROBI
nushulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisellino nushulica parerea ta e foarte importanta, pt mine mai ales. m-am gandit si eu sa las sa se adune si sa mi-i trimita soacra mea, nu stiu sigur inca, om vedea, mie nu mi-a luat asa de mult cand am fost in firenze, am scos de la brd dar nu am avut comision asa de mare. leditia multumesc mult, conteaza mult ca ma intelegi, suntem in aceeasi oala cu puii nostri si e bine ca ne sustinem. multumesc POZE ROBI produse copii mamici preturi foarte bune POVESTEA LUI ROBI Catalina sotie de Teo si mami de Robi |
tu faci cum stii mai bine andreea normal ca doar e interesul tau sa strangi cat mai multi bani ca ai nevoie de ei,eu doar ti-am zis de comisioane ca am zis ca in invalmaseala si in graba cu care pleci poate nu te-ai mai gandit si la asta
de David si 30+