Dezbatere - (re)organizare bazaruri * 3
Raspunsuri - Pagina 31
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui georgipuia Sunt curioasa, daca adminul imi va raspunde concret... la aceste sesizari... In rest m-am descurcat cu postat produse, licitat, castigat, emis facturi... e totul ok Va urez o zi buna si spor la organizat bazarul! Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007) |
Ai pus intrebarile si la subiectul de la anunturi tehnice, unde ne=a rugat admin sa venim cu sesizarile? Am un sentiment ca Admin nu are timp sa urmareasca si acest subiect, de la umanitare.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
boticelina spune:
citat din mesajul lui georgipuia - am facut greseala sa setez listare 15 zile, cu repetare de 10 ori... gandindu-ma ca sa stea 15 zile la vedere daca NU este licitata (nu sa dureze 15 zile licitatia)... si sa se repete expunerea de 10 ori (in caz de nelicitare)... vad ca la un produs deja licitat nu-mi da voie se resetez decat relistarea si nu zilele ramase... V-as ruga sa ma lamuriti care e diferenta dintre DURATA ANUNTULUI prin care eu inteleg cat e anuntul nelicitat la vedere... si DURATA LICITATIEI... eu aici banui ca sunt probleme de traducere pe site.. - constat ca timpul de licitare e cam vraiste si vad ca s-au mai autosesizat si alte fete... a licitat arcadia la o carte de-a mea... si cum aparea ca mai sunt 9 zile din 15 ale licitatiei (am calculat eu minim 5 zile de cand a licitat fata).. am dat inchidere devreme... dar cand ma uit in mail apare licitatia aseara la 9 pm... deci nu avea nici 24 ore... nu ma deranjeaza ca am incheiat devreme, dar sa nu se supere vre-o alta doritoare ca nu avu ocazia sa supraliciteze... oricum se pare ca nu are rost sa ma orientez dupa "se inchide"... Sunt curioasa, daca adminul imi va raspunde concret... la aceste sesizari... In rest m-am descurcat cu postat produse, licitat, castigat, emis facturi... e totul ok Va urez o zi buna si spor la organizat bazarul! Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007) |
Georgi tu ai vrea ca lucrurile sa fie mai complicate decat sunt si pot fi
De fapt ele sunt foarte simple: Ai produsul X, il pui la vanzare. Alegi 15 zile. Asta e perioada in care el este "de cumparat"; 15 zile = durata anuntului = durata licitatiei. Adica se poate licita in toate cele 15 zile si e oarecum incorect sa inchei mai devreme. Poate ca io vreau sa licitez doar cu jumatate de ora inainte de inchiderea licitatiei, in ziua 15, ca un tertip pentru a plati mai putin pe un obiect. Daca tu, care initial ai pus durata de 15 de licitare la un obiect, cand vezi ca ai o oferta, inchei devreme, imi rapesti mie sansa (si placerea) de a supralicita in ultima juma de ora Aici licitatiile nu se prelungesc cu inca 24 ore de la ultima supralicitare (ca la bazarul vechi) ci cand scrie ca se incheie atunci se incheie...
De-aia, cel mai corect e sa treci 2 zile, 10 relistari si, daca in acest interval produsul nu s-a vandut) dupa 20 de zile intri in contul meu / anunturi esuate si resuscitezi pt inca 2 zile x 10 relistari produsul. Nu dureaza mult si pana la urma si grija de a avea produsele"'active" la bazar face parte din angajamentul nostru fata de campaniile umanitare.
PS: Da' ma bucur ca am castigat scoicile
La "problema nr. 2" explicatia e simpla: tu ai setat 15 zile sa stea cartea in galantar. In primele 5 zile n-a licitat-o nimeni, apoi a licitat-o Arcadia, cartea mai aparea ca "licitabila" inca 9 zile, tu ai crezut ca Arcadia a licitat-o acum 6 zile, ai incheiat-o devreme, deci o mare varza . In mod normal, trebuia s-o mai lasi alea 9 zile pana se incheia de la sine. Deci atentie altadata cu setarile initiale pentru ca
timpul in care e vizibil produsul = durata licitatiei (indiferent de numarul de oferte/data primei licitari)
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
Laura25 spune:
citat din mesajul lui boticelina Aici licitatiile nu se prelungesc cu inca 24 ore de la ultima supralicitare (ca la bazarul vechi) ci cand scrie ca se incheie atunci se incheie... Monica si Nancy, 04.07.2008 "If you are unware of your choices, then you have none" |
La asta nu ai dreptate. Daca mai sunt mai putin de 24 de ore pana la sfarsitul anuntului si cineva liciteaza, se prelungeste valabilitatea anuntului cu 24 de ore. Caz concret:
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=897
Asta e pus in bazar in 7/31/2010 12:37:43 PM Cand am vazut eu anuntul si am decis sa licitez mai erau 2 ore si putin pana la finalizare. Cand am licitat eu, timpul pana la incheierea licitatiei a devenit 24 de ore. Deci s-a prelungit, asa cum se intampla in vechiul bazar.
boticelina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Laura25
La asta nu ai dreptate. Daca mai sunt mai putin de 24 de ore pana la sfarsitul anuntului si cineva liciteaza, se prelungeste valabilitatea anuntului cu 24 de ore. Caz concret: http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=897 Asta e pus in bazar in 7/31/2010 12:37:43 PM Cand am vazut eu anuntul si am decis sa licitez mai erau 2 ore si putin pana la finalizare. Cand am licitat eu, timpul pana la incheierea licitatiei a devenit 24 de ore. Deci s-a prelungit, asa cum se intampla in vechiul bazar. Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Daaa? Habar n-aveam. E bine de stiut... Io am crezut ca-i ca pe okazii, cand zice ca se incheie, se incheie nene...
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
georgipuia spune:
Multumesc... stiu ca am mai scris undeva, dar nu mai stiam unde... si multumesc si pentru explicatia cu licitata dupa 5 zile, deci a mai ramas la licitare/supralicitare 9 zile... acum are logica, desi nu mi se pare ok...
Nu mi se pare corect sa nu se prelungeasca licitatia dupa ultima supralicitare... deci mai bine ca se prelungeste... si eu consider ca e mai corect ca timpul de expunere "in galantar" sa fie total diferit de "durata licitatiei".. parere mea... acu o sa caut sa vad unde ziceti ca urmareste adminul si sa vad si parerea lui.. oricum banui ca dezbaterile ii arata cum gandeste majoritatea, si daca nu este imposibil sau mult prea greu... poate mai face ceva modificari in timp...
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
madyrizi spune:
neatza!
sunteti de acord ca la deschiderea unui nou capitol sa se modifice in loc de Alex Viorel sa fie Alexandru Hapaleti?
sunt incurcaturi la plata pe noul bazar ca acolo e trecut Alexandru Hapaleti si la subiect este Alex Viorel.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
madyrizi spune:
multumesc, Laura !
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
luy spune:
citat din mesajul lui madyrizi neatza! sunteti de acord ca la deschiderea unui nou capitol sa se modifice in loc de Alex Viorel sa fie Alexandru Hapaleti? sunt incurcaturi la plata pe noul bazar ca acolo e trecut Alexandru Hapaleti si la subiect este Alex Viorel. |
Nu vad de ce ar deranja pe cineva. Asa se elimina orice confuzie pt cei care intra rar sau nou-veniti ( oricum fetele cu vechime stiu despre cine este vorba ).
Mult succes la organizare !
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 31+ cu la purtator
Laura25 spune:
citat din mesajul lui madyrizi multumesc, Laura ! Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex AlexsiMihai AlexsiMihai www.dianalaura.wblog.ro veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune pt. Alexandru Hapaleti si alti copii |
Cu palcere
madyrizi spune:
multumesc, luy si tuturor fetelor .
a modificat laura deja la capitolul asta. mai ramane sa-l atentionez/atentionam pe admin sa modifice la "informatii despre campaniile umanitare".
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro