Dezbatere - (re)organizare bazaruri * 3

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Nu am reusit in acest we sa-mi mut produsele in noul bazar....poate o sa reusesc zilele urmatoare...

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

vroiam sa-mi spun un of....deocamdata noul bazar nu a facut decat sa indeparteze participantii de pe DC:(....poate o sa atraga, totusi, din exterior, mai multi.

intentia adminilor a fost f buna, dar deocamdata nu a avut efectul scontat...sper sa fie mai bine pe viitor.

in mare nici eu nu sunt incantata de noul format, e mai impersonal si mi se pare mai haotic, dar nu ma las

o sa ma adun zilele astea, o sa mut pozele si o sa mai pun si eu cateva produse.

am vorbit cu ymca zilele astea...o sa mai aiba un pachet cu hainute pt bazar....e cineva disponibil sa le preia?

eu eram gata, gata sa ma bag din nou la distribuire, mai ales ca hainutele de la ea se dau foarte repede, ca-s foarte frumoase si calitative, dar cu noul format...nu stiu ce sa zic...

BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Buna!
Ma poate ajuta si pe mine cineva?
Am castigat o licitatie, voi plati pentru Marius Andrei, in contul lui obisnuit. Sistemul mi-a generat si factura (imi tin evidenta mai usor cu ce am de plata).
Mai departe nu mai stiu ce sa fac. Cu chitanta adica. O incarc eu pe undeva ca sa se "stinga" factura? Si daca platesc mai multe produse pentru Marius Andrei si chitanta e mai mare?
Aici m-am cam incurcat.
In rest, ce sa zic, mi-e greu si mie ca tuturor, dar ne invatam incet - incet. Eu, una nu am de gand sa renunt. Vine toamna - iarna, incep gradinitele, scolile, eu chiar am de gand sa licitez hainute si ce se va mai ivi. Numai sa am si ce

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellinia
Mai departe nu mai stiu ce sa fac. Cu chitanta adica. O incarc eu pe undeva ca sa se "stinga" factura? Si daca platesc mai multe produse pentru Marius Andrei si chitanta e mai mare?
Aici m-am cam incurcat.
In rest, ce sa zic, mi-e greu si mie ca tuturor, dar ne invatam incet - incet. Eu, una nu am de gand sa renunt. Vine toamna - iarna, incep gradinitele, scolile, eu chiar am de gand sa licitez hainute si ce se va mai ivi. Numai sa am si ce

Vor hotari adminii cum sa confirmam, dar daca am inteles bine va fi ca pana acum, chitanta pe mail comun, confirmarea o vr face niste moderatori la fiecare produs, este un butonel pentru fiecare.
Mai erau butoane pentru confirmat primirea parca, pentru dat calificative.

Vrem sa clarificam mai multe lucruri, sa mai cerem situatii clarificatoare, si vrem sa scriem si-un Help de utilizare pentru site, insa se pare ca zilele astea toata lumea sta rau cu timpul...

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

trebuie sa ma laud. am reusit sa pun un produs.
Dodo multumesc frumos, ai fost foarte explicita .

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

aka tot inainte

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

858 SMS PENTRU COPII!

Mergi la inceput

Ma laud si eu cu 2 produse noi

Si vroiam sa mai zic ca initial am fost reticenta.
Dar eu cred totusi ca va fi mai bine pentru copii pt care luptam, pt ca acest bazar este mai vizibil pt toata lumea.

Si bazarul initial mi s-a parut complicat, dar apoi m-am obisnuit cu el si mi se parea f simplu:)

Eu zic ca, cu un pic de efort la inceput si multa bunavointa, putem sa facem lucruri mari pentru oameni care au f multa nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Ma ajutati si pe mine cu o situatie? Am vazut ca se poate licita 14 zile, eu as vrea sa pun 2 bijuterii dar locuiesc in Franta si voi fi in masura sa fac livrarea abia incepand cu 1 septembrie cand ajung in Romania, cum sa procedez, specific asta in anunt? E ok sa fac livrarea asa de tarziu dupa ce s-a incheiat licitatia? Va multumesc in avans

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvi_2005

Ma ajutati si pe mine cu o situatie? Am vazut ca se poate licita 14 zile, eu as vrea sa pun 2 bijuterii dar locuiesc in Franta si voi fi in masura sa fac livrarea abia incepand cu 1 septembrie cand ajung in Romania, cum sa procedez, specific asta in anunt? E ok sa fac livrarea asa de tarziu dupa ce s-a incheiat licitatia? Va multumesc in avans

Se obisnuieste a licita la bazarul umanitar 2 zile, dar 15 zile sa dureze o licitatie e mult. Pana la urma poti pune si 15, acum e alegerea ta.
Daca scrii la descriere ca livrarea se va face in septembrie, e ca un contract, se baga doar cine e de acord cu el.
Multumim mult pentru implicare.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Haideti sa ma plang si eu... oare ma repet cu faza ca "sunt amestecate umanitarele cu anunturile"? - tare naspa din punctul meu de vedere...

- parca si de marimea pozelor am zis?(de ce ma tem sa nu ma repet? pentru simplul motiv ca sigur am scris-o dar nu stiu daca la acest topic sau la cel de bazar)

Probleme noi:
- Am primit acest mesaj pe mail
"georgipuia,

Articolul dvs:
Nicolae Covaci - Phoenix, insa eu...
a primit o oferta dela arcadia iar pretul este acum 7.00.

Bazar Desprecopii.com
"

Ar fi necesara o corectura "dela"

- am facut greseala sa setez listare 15 zile, cu repetare de 10 ori... gandindu-ma ca sa stea 15 zile la vedere daca NU este licitata (nu sa dureze 15 zile licitatia)... si sa se repete expunerea de 10 ori (in caz de nelicitare)... vad ca la un produs deja licitat nu-mi da voie se resetez decat relistarea si nu zilele ramase...

V-as ruga sa ma lamuriti care e diferenta dintre DURATA ANUNTULUI prin care eu inteleg cat e anuntul nelicitat la vedere... si DURATA LICITATIEI... eu aici banui ca sunt probleme de traducere pe site..

- constat ca timpul de licitare e cam vraiste si vad ca s-au mai autosesizat si alte fete... a licitat arcadia la o carte de-a mea... si cum aparea ca mai sunt 9 zile din 15 ale licitatiei (am calculat eu minim 5 zile de cand a licitat fata).. am dat inchidere devreme... dar cand ma uit in mail apare licitatia aseara la 9 pm... deci nu avea nici 24 ore... nu ma deranjeaza ca am incheiat devreme, dar sa nu se supere vre-o alta doritoare ca nu avu ocazia sa supraliciteze... oricum se pare ca nu are rost sa ma orientez dupa "se inchide"...

Sunt curioasa, daca adminul imi va raspunde concret... la aceste sesizari... In rest m-am descurcat cu postat produse, licitat, castigat, emis facturi... e totul ok

Va urez o zi buna si spor la organizat bazarul!

Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)

Mergi la inceput