Dezbatere - (re)organizare bazaruri * 3
Raspunsuri - Pagina 29
madyrizi spune:
si mai e o chestie care nu-mi place: eu licitez un produs si ma astept sa-l castig daca vad ca nu mai liciteaza nimeni. uite ca vine cineva in ultimele 5 minute si-mi sufla produsul.
e, asta cum credeti ca e? sa stau cu ochii pe bazar in ultimele 15 minute din licitatie?
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
http://bazar.desprecopii.com
adra_bell spune:
dupa indelungi lupte am reusit sa mut cate ceva la noul bazar. Puteam sa ma lupt pana la epuizare, bazarul nou are buguri pe Opera, browserul pe care-l folosesc.
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
about Eva
secolul XX la subiectiv
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
kid spune:
In opera am inteles ca da eroare la incarcatul pozelor, te rog sa incerci cu mozzila.
madyrizi Se pastreaza si in noul format regula de 24 de ore de la ultima supralicitare pana la finalul licitatiei.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
crisis81 spune:
Problema:
In momentul in care vrei sa vezi produsele care urmeaza sa se termine ti le arata in ordine cronologica inversa. In mod normal cel care se termina primul trebuie listat primul.
madyrizi poti licita suma maxima pe care esti dispusa sa o oferi. Daca nimeni nu ofera mai mult nu ti-l sufla indiferent cand liciteaza. Oricum tu dai pe el suma minima posibila nu cat ai spus tu ca esti dispusa sa dai maxim. Sper ca intelegi ceva
Cris mami de Teodora si 25+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
madyrizi spune:
mai, eu inteleg ce zici tu. poate nici nu vreau sa licitez mai mult pe un produs. sunt curioasa daca e asa cum a zid kid. adica daca se prelungeste licitatia la fel ca la bazarul "nostru" ().
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
http://bazar.desprecopii.com
kid spune:
crisis81 A semnalat allexandrina acest aspect la subiectul de la tehnice. Speram sa se rezolve. Tot acolo este mentionata perioada de supralicitare.
kid spune:
Inca ceva ce am observat si mie mi se pare util:
la 'cautare avansata' se pot selecta diverse optiuni de afisare a licitatiilor.
De exemplu, 'cele mai multe oferte intai' afiseaza primele produsele licitate efectiv (pentru care s-a oferit macar pretul initial).
alex_andra spune:
Termenul de plata a ramas tot o luna?
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
BAZAR UMANITAR
ana l spune:
Mie nu-mi place noul format. Nu vad pozele destul de clar, trebuie sa caut cu atentie sa vad cine e donatorul/ vinzatorul, mai mult imi placea bazarul vechi. Vorba Nushulicai, e impersonal.
copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)
Eseea spune:
nici mie, drept urmare eu deocamdata, cel putin, nu intru acolo. daca mai vrea cineva de la mine ceva, sa ma contacteze.
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...