Dezbatere - (re)organizare bazaruri * 3
Raspunsuri - Pagina 28
nushulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nerantula Eu sper sa se ajunga curand la concluzia ca bazarul cel nou are mai multe dezavantaje decat avantaje, mai putine oportunitati decat amenintari ca el sa-si atinga scopul (ma refer la partea umanitara) si sa se revina la forma veche ... Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara |
gand la gand! nu-mi place deloc noul format si ,in afara de avantajul actualizarilor automate,eu nu-l vad cu nimic mai bun decat bazarul in format vechi
de David si 30+
madyrizi spune:
nerantula, nu-ti face sperante desarte. nu se va renunta la el. daca era doar de proba mergeau in paralel. asa ca... ia cartea si invata. pe parcurs vor aparea mai multe informatii si o sa fie mai usor.
nici mie nu-mi place acum, dar din alt punct de vedere: parca era mai personal cel vechi, vedeam cu cine ma pe produse, mai schimbam o vorba, ma simteam ca intr-o familie. acum chiar daca ramane subiectul nostru parca ii lipseste ceva, nu stiu cum sa ma exprim.
vreau sa va zic ca eu o sa anunt tot pe subiect cand pun produse noi si ce am pus .
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
http://bazar.desprecopii.com
kid spune:
Se pot face in continuare anunturi de , subiectul nu pleaca nicaieri.
Pe parcurs, se vor face imbunatatiri la noul format si va fi mult mai usor.
Si eu voi anunta la subiect produsele noi.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
madyrizi spune:
aaa, si imi astept diamantul promis de admin .
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
alex_andra spune:
Si mie mi se pare mai greoi si mai impersonal, dar ideea mi se pare foarte buna.
Asa va fi mai vizibil pt mai multa lume, iar noi eram suparate ca nu prea mai apare lume noua la bazar.
iar discutiile le putem avea in continuare aici
In we o sa incerc si eu sa ma mobilizezsi sa-mi mut produsele.
Nu prea ma pricep eu sa le iau de pe picasa si sa le mut, dar o sa apelez la sotul meu, care le stie pe toate
Sper ca se poate asa, pt ca eu nu mai am pozele in calculator, salvate.
Si o sa mai adaug si cateva produse noi, printre care si o bijuterie, normal
Laura, vad ca ne pe geanta si umbrela
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
BAZAR UMANITAR
madyrizi spune:
pai nu erau 20 de genti?
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
Nerantula spune:
Eu nu ma refeream numai la partea lui impersonala si nu e vorba de invatat, ci de limitari 'tehnice' ... cand am timp revin cu o enumerare ..
In plus, eu nu zic sa se revina pentru ca e o gasca de nostalgice conservatoare care isi doresc asta, ar fi util sa se faca o analiza a sumelor care se mai 'produc' in acest fel si in functie de asta sa se decida.
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara
alexandrina spune:
citat din mesajul lui alex_andra In we o sa incerc si eu sa ma mobilizezsi sa-mi mut produsele. |
Doar produsele care sunt la tine si le vei expedia tu sa le pui in contul tau, cele care sunt la altcineva si le-ai donat tu vor avea specificat la descriere ca sunt donate de tine.
Dar eu stiam ca nu mai ai produse la tine. Sau poate gresesc.
Eu sper sa mearga bine site-ul si sa ne adaptam cu toti pasii, si de discutat o sa avem ce in continuare. Plus ca o sa avem mai mult timp sa scriem la cazuri direct, sa stie mamele ca le suntem alaturi.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
alex_andra spune:
alexandrina, mai am produsele mele, pe care le-am donat de la mine.
Eu i-am trimis Laurei doar produsele pe care le primisem si eu , la randul meu, pentru distribuire
Iar in rest, ce am mai trimis eu pe la mamici, nu e specificat ca-s de la mine, pentru ca nu mi s-a parut relevant
BAZAR UMANITAR
alex_andra spune:
citat din mesajul lui madyrizi pai nu erau 20 de genti? Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex AlexsiMihai AlexsiMihai www.dianalaura.wblog.ro http://bazar.desprecopii.com |
pai deocamdata nu e decat una, pe care ma tot cu Laura
Probabil ca restul de 19 vor veni mai tarziu.
BAZAR UMANITAR