Dezbatere - (re)organizare bazaruri * 3
Raspunsuri - Pagina 27
georgipuia spune:
eu am ametit... am o singura speranta... sa va dumiriti voi (si Ana I) si apoi ea sa ma dumireasca si pe mine, eventual sa faca o proba cu mine langa ea...
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
crisis81 spune:
Sa inteleg ca acum BAZAUL UMANITAR si ANUNTURILE DC functioneaza impreuna?
Cris mami de Teodora si 25+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
kariguld spune:
Alexandrina, "aflatul in treaba" e cu folos. ca ma dumiresc si eu si poate altii ca mine.
eu nu cumpar de la bazar, nu as avea cum. ajut altfel.
o sa trimit impreuna cu alte lucruri, saptamana viitoare si bijuteria.
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
Nerantula spune:
Cum se mai 'cronometreaza' cele 2 zile care curg de la inceputul unei licitatii si cum se va tine cont de celelalte reguli de la licitare (timp scurs de la ultima licitatie, week-end, etc)?
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara
aka spune:
fetele va rog lamuriti-ma si pe mine.
vreau sa pun niste produse la noul bazar, dar pozele sunt prea mari (2.4 mega) si nu le incarca. cum fac sa le micsorez?
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aka fetele va rog lamuriti-ma si pe mine. vreau sa pun niste produse la noul bazar, dar pozele sunt prea mari (2.4 mega) si nu le incarca. cum fac sa le micsorez? mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna |
-click dreapta pe poza,alegi "open with paint"
-in bara de susla paint gasesti al patrulea buton"image"click
-al doile de sus este "stretch/skew"
treci ls "horizontal"20 si la "vertical"acelasi numar
-apoi "ok"
-in "file" click pe "salve as"...
si-i gata sper ca am explicat pe inteles,mult sport si rabdare
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
alexandrina spune:
citat din mesajul lui crisis81 Sa inteleg ca acum BAZAUL UMANITAR si ANUNTURILE DC functioneaza impreuna? |
Da.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
alexandrina spune:
citat din mesajul lui Nerantula Cum se mai 'cronometreaza' cele 2 zile care curg de la inceputul unei licitatii si cum se va tine cont de celelalte reguli de la licitare (timp scurs de la ultima licitatie, week-end, etc)? |
Deci, cele 2 zile nu se mai cronometreaza ca pana acum, ele curg din momentul urcarii produsului, dar ramane regula cu prelungirea de 24 de ore.
Admin n-a putut sa ne furnizeze functionalitatea cum o avem noi, nici regula de week-end nu mai exista, si a spus ca va face intr-un fel ca cele care nu se liciteaza sa reapara in permanenta, sa vedem...
Tatonari au fost multe, sistemul nu permite mai mult de-atat.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
adra_bell spune:
Buna
Am incercat si eu sa pun cate ceva pe noul bazar, nu merge, imi da o eroare, am trimis-o pe mail
Mai am o nelamurire cu plata pay-pal, am si licitat ceva, sper sa nu ma puna sa platesc in acest mod
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
about Eva
secolul XX la subiectiv
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
Nerantula spune:
Eu sper sa se ajunga curand la concluzia ca bazarul cel nou are mai multe dezavantaje decat avantaje, mai putine oportunitati decat amenintari ca el sa-si atinga scopul (ma refer la partea umanitara) si sa se revina la forma veche ...
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara