Dezbatere - (re)organizare bazaruri * 3
Raspunsuri - Pagina 26
madyrizi spune:
laura, nu-i vorba de bazar. pana la urma m-am lamurit si cu asta. eu aduc produse care vad ca nu le mai folosesc sau le-am luat inainte de nasterea copilului si nu le-am folosit sau de la mama mea (cand a murit am ramas cu saci intregi de haine). nu mai incerc sa gasesc explicatii ca nu ma tin nervii acum sa ma mai gandesc si la asta. daca nu era cazul lui Alex Viorel nu cred ca aveam chef nici sa intru pe net. asa, pentru ca m-am implicat personal trebuie sa merg pana la capat sau cat voi putea.
multumesc de incurajare.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
kid spune:
Se pot muta si hainutele, s-au facut subcategoriile:http://bazar.desprecopii.com/catalog.asp?catid=427&n=Imbracaminte-copii-0-3-ani
Cine a pus deja produse, va rog sa le editati si incadrati in categoria corespunzatoare.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
anca_27 spune:
Hello fetele, mie-mi place noul format, ma mai uit ce si cum si-o sa vin si eu. Am tone de carti pe care mama nu le mai vrea in biblioteca, am si haine, numai timp imi trebuie si sa ma strang acasa, vara asta tot vin si plec...
Nu va descurajati, o sa fie bine, se aduna lumea din toamna pe-acasa si-o sa mearga struna!
Mady, zau ca te imbratisez tare, , nu esti singura pe lumea asta, undeva, cineva, te iubeste!
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Si pt mine, si pt tine, si pt el, si pt ea...
kariguld spune:
fetelor dragi, ptr munca voastra. le meritati din plin!
acum, sa ma lumineze si pe mine careva. vreau sa pun o bijuterie la bazar, trebuie sa-mi fac cont acolo si sa fac eu toata procedura? sau pot delega pe altcineva care deja se ocupa de bazar? bijuteria o voi trimite in Romania zilele urmatoare, intr-un pachet mai mare, ca sa fie la indemana ptr cine o va cumpara.
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
alexandrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kariguld fetelor dragi, ptr munca voastra. le meritati din plin! acum, sa ma lumineze si pe mine careva. vreau sa pun o bijuterie la bazar, trebuie sa-mi fac cont acolo si sa fac eu toata procedura? sau pot delega pe altcineva care deja se ocupa de bazar? bijuteria o voi trimite in Romania zilele urmatoare, intr-un pachet mai mare, ca sa fie la indemana ptr cine o va cumpara. |
Sa o puna cea care o va expedia.
In alta ordine de idei, ai cont deja acolo
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
Nerantula spune:
1. care este dimensiunea maxima pentru poze?
2. Alexandru Hapaleti e Alex Viorel?
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara
alexandrina spune:
citat din mesajul lui Nerantula 1. care este dimensiunea maxima pentru poze? 2. Alexandru Hapaleti e Alex Viorel? |
1. nu stim exact:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=154430&REPLY_ID=6131106
2. da
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
kariguld spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexandrina
Sa o puna cea care o va expedia. In alta ordine de idei, ai cont deja acolo |
da? n-am stiut? deci as putea pune poza si eu!
multumesc Alexandrina
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
alexandrina spune:
citat din mesajul lui Nerantula Deci am incarcat o poza de 443kb, nu am primit mesaj de eroare, dar nu se vede poza |
Vezi ca mai multe butoane de confirmare trebuie apasate la sfarsit pentru a publica/salva editarile la un anunt, am patit si eu ieri ca nu aparea poza dupa o editare.
Unul dintre butoane e asa de jos pe-o pagina ca nu se vede implicit, trebuie derulat, ceva cu "Trimite modificarile"
alexandrina spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui kariguld
da? n-am stiut? deci as putea pune poza si eu! multumesc Alexandrina |
Poti pune poza, dar e de preferat sa fie din contul celei care chiar o va expedia, pentru ca daca are mai multe produse sa se orienteze cumparatorul sa i le ceara impreuna, de exemplu.
De-acum avem optiunea ca daca ai vazut/licitat/castigat un produs de la un utilizator sa poti sa vezi tot ce mai are de oferit.
De aceea tin atat de mult sa fie produsele la cei care chiar le detin, faptic vorbind.
Daca, de exemplu o va expedia mama ta, care nu e user, atunci poti s-o pui la tine si scrii locatie: orasul de unde o trimite si totul e in regula. Se poate si asa. Daca o castiga cineva din orasul acela, poate chiar merge la mama ta dupa ea, si-o salveaza de-un impachetat si drum la posta.
Nu stiu cazul tau, dar vorbesc si eu sa ma aflu in treaba.
Te poti loga pe bazar de la autentificare cu "Ma loghez ca membru de forum", acela e contul tau.