Dezbatere - (re)organizare bazaruri * 3

Raspunsuri - Pagina 34

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Si eu mai am o punga mare de hainute de adaugat la bazar, nu stiu cand voi reusi, iar daca se adauga si cazul lui Siluan, pun direct destinatar Acum, atat pot face.

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

noi avem produse destule. cumparatorii ar trebui sa vina (si de la randunici) ca sa le si cumpere. am vazut ca le-a invitat Laura .

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Si mie mi se pare normal sa intre cazul lui Siluan la bazar.
Insa el are acum urgenta nevoie de bani; si multi. Nu stiu, cred ca un subiect la generale, pe care sa il vada cat mai multa lume, ar fi mai util pentru donatii.
Laura Ce spui? Crezi ca ar fi de acord admin?

Nu mi se pare corect catre celelalte cazuri de la bazar sa se redirectioneze toti banii spre un singur caz. 2 saptamani este destul de mult, unele mamici ar putea ramane iar fara bani de terapie sau medicamente.
Din produsele la liber este ok, insa din cele cu destinatie anume, doar cu acordul donatorilor, iar produsele expediate de mamicile cu caz, sa ramana pentru acele cazuri.

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

Mergi la inceput

Cazul trebuie introdus si in noul bazar, pt a putea pune produse pt Siluan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

kid, sunt total de acord cu tine. nu vreau sa-mi argumentez decizia de a nu redirectiona banii decat daca nu au un caz mentionat. eu stiu de ce fac asta si e de ajuns.
tuturor mamicilor cu caz si sa stiti ca imi sunteti toate dragi si eu nu va judec pe niciuna, fiecare le stie pe ale lui.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Citat:
citat din mesajul lui kid

Cazul trebuie introdus si in noul bazar, pt a putea pune produse pt Siluan.

Buna dimineata!
Exact asta voiam sa spun si eu, ca trebuie introdus si la bazar numele lui.

Kid daca mamicile sunt deacord si o si zic, inseamna ca doresc sa contribuie si ele cu pitin la salvarea lui Siluan
Dianaalex si Mikaeela se pare ca ca asa vor face.
Doar ca trebuie sa fim constiente ca astfel de cazuri urgente pot aparea la nesfarsit si la un momentdat sa intram in colaps. Vrand sa ajutam pe toata lumea nu mai putem ajuta pe nimeni.

Am intrat aseara la randunici si le-am intrebat/anuntat. sa vedem acum.

Mergi la inceput

Carmina Daca mamicile cu caz doresc, pot dona direct banuti pt Siluan, in functie de bugetul lor.
100 de euro stransi in 2 saptamani sunt mai utili la bicicleta Ionelei; sau pentru plata terapiei lui Bogdan; sunt doar 2 exemple, caci toti copii au nevoie; la Siluan este doar o foarte mica parte, care sper sa se stranga din donatii.
Poate reusim sa facem subiect la generale, vin si mamicile de randunici cu produse pentru bazar si nu vor fi defavorizate cazurile deja existente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Citat:

Carmina Daca mamicile cu caz doresc, pot dona direct banuti pt Siluan, in functie de bugetul lor.
100 de euro stransi in 2 saptamani sunt mai utili la bicicleta Ionelei; sau pentru plata terapiei lui Bogdan; sunt doar 2 exemple, caci toti copii au nevoie; la Siluan este doar o foarte mica parte, care sper sa se stranga din donatii.
Poate reusim sa facem subiect la generale, vin si mamicile de randunici cu produse pentru bazar si nu vor fi defavorizate cazurile deja existente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:

Asa mi se pare cel mai corect

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

eu nu pot sa nu observ ca in ultima perioada s-au inmultit cazurile la bazar dar donatorii si cumparatorii suntem tot noi o mana de fete

asta,Doamne fereste nu are nicio legatura cu cazul lui bb siluan nu vreau sa fac vreo referire la el acumsa nu ma intelegeti gresit dar vad ca mamicile care au caz au inceput deja sa doneze banii care se aduna pt ele,si asa putini,pt acest caz

trebuie sa vina cat mai multa lume cu donatii si asta cat mai urgent in special mamicile de randunici ca multe sunt nume noi pt bazar si sigur pot contribui cu cate ceva

asa ca normal ca, cu sufletul si o vb buna suntem toate alaturi de aceste bb incercat ca doar toate suntem mamici si mai ales oameni dar asta nu e de ajuns in acest moment

scz daca am fost un pic mai ferma

de David si 32+

Mergi la inceput