Dezbatere - (re)organizare bazaruri * 3

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana l

Am vazut ca la unele licitatii din bazarul nou imi zice sa maresc oferta cu 2 lei, iar la altele cu 1,5 lei ( ex: geanta Dc si colierul cu delfini). Din cite imi amintesc, s-a decis marirea ofertei cu suma rotunda, 1 leu, nu fractiuni 0,5.

Vezi ce-a raspuns ADMIN despre asta la subiectul deschis de el, si decide daca vrei sa-l convingi altfel, eu n-am reusit

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

si confirmarea platii cum se va face?

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madyrizi

si confirmarea platii cum se va face?

In principiu ca pana acum, trebuie sa ne ajute ADMIN si cu asta, este un buton la produsele finalizate (= licitatii reusite, inca nu are nimeni asa ceva) de confirmare, pe care il poate folosi donatorul, insa va trebui cumva sa fie folosit de un moderator.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Pana nu se fac subcategoriile la 'imbracaminte copii 0-3 ani', va rog sa nu mutati inca produsele.

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

fetelor, nu stiu ce sa zic de noul format. imi place ca si structura, dar simt ca mi-am pierdut prietenii. parca mi s-a inchis o usa. oricum aveam eu o stare tare nasoala, dar parca nu-mi vine sa intru deloc pe la bazar acum.
poate peste cateva zile imi va place mai mult.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madyrizi

fetelor, nu stiu ce sa zic de noul format. imi place ca si structura, dar simt ca mi-am pierdut prietenii. parca mi s-a inchis o usa. oricum aveam eu o stare tare nasoala, dar parca nu-mi vine sa intru deloc pe la bazar acum.
poate peste cateva zile imi va place mai mult.

Cu ocazia unor "ti-am trimis colet", "astept colet" ne conversam in continuare. Da, e mai impersonal dar e mai clar, mai fara greseli, mai complet, mai... public, mai vizibil. (edit: tocmai a licitat de la mine un user necunoscut)
Nu incerci sa-ti descarci putin sufletul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Mady hai capul sus! Eu cred ca s-a intrat un pic in panica in momentul in care au aparut 3 cazuri noi la bazar doar in cateva saptamani, dar produse noi f., f. putine, cumparatori noi mai deloc. E si perioada de vacante, cei care ne invartim pe aici de cateva luni deja am cam epuizat ce putem pune la bazar, ce aveam de cumparat am cumparat ... si atunci apare reactia asta de rezistenta. Ca de ce sa impartim banii care si asa sunt putini la mai multi?! Dar eu cred ca e doar ceva de moment. Mai ales cu noul format, mult mai vizibil pt toata lumea, o sa atragem cumparatori noi. Problema e sa fie si donatori si produse de donat. Speram sa fie si din astia. Vine acusi toamna, o sa incepa lumea sa caute haine mai groase (o sa vina si efectul 'masurilor de criza' si bugetele tuturor o sa fie mai mici, deci vor cauta solutii de economisire, printre solutiile astea eu sper sa fie si cumparatul de haine de la bazar, nu doar din magazine)

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

eu am adus deja un cumparator nou ,a licitata pantaloni trei sferturi de barbati

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

858 SMS PENTRU COPII!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

eu am adus deja un cumparator nou ,a licitata pantaloni trei sferturi de barbati

Si eu care credeam ca a aparut din neant, in sensul ca e mai vizibil acum bazarul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

pai eu tot pun link-ul la subiecte unde mai scriu ,deja incep sa ma rog la greu de fete sa intre

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

858 SMS PENTRU COPII!

Mergi la inceput