Dezbatere - (re)organizare bazaruri * 3
Raspunsuri - Pagina 24
valentina_22 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Eseea pe mine m-ati pierdut pe drum.....nu se poate lasa asa cum e acum???? Mami de fetita si de baietel Noi, 2 minuni: www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg Everything is hard before becoming easy... |
Mie imi spui!? Am cascat ochii cat cepele si tot nu am priceput nimic. Sper sa ma dau repede pe brazda, altfel risc sa raman fara toalele pe care am pus ochisorii.
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.zazastudiodesign.com/toate_colectiile.html" target="_blank"> CE POT FACE DOUA MAINI DIBACE
BAZAR DC
valentina_22 spune:
Am ochit ceva pe noul format al bazarului cum licitez?
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.zazastudiodesign.com/toate_colectiile.html" target="_blank"> CE POT FACE DOUA MAINI DIBACE
BAZAR DC
kid spune:
Citat: |
citat din mesajul lui valentina_22 Am ochit ceva pe noul format al bazarului cum licitez? Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste. Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL cum creste Alexuta cat de mare este Andu www.zazastudiodesign.com/toate_colectiile.html" target="_blank"> CE POT FACE DOUA MAINI DIBACE BAZAR DC |
Intri la produsul pe care il doresti si completezi in casuta corespunzatoare "Oferta dumneavoastra maxima:" apoi selectezi 'Revizuie oferta'; dupa asta, iti cere confirmare a licitatiei.
madyrizi Alunga gandurile negre. Poate ne intalnim saptamana asta.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
ana l spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui kid
Nu ai de ce sa te superi. Daca citesti, de exemplu, primul capitol de dezbatere, ai sa vezi ca s-a insistat destul de mult pe aducerea de noi donatori o data cu noile cazuri, insa nu este o conditie. Nu stiu de unde e chestia cu 10 produse noi, mie mi se par foarte putine. Din pacate, fetele care doneaza frecvent produse nu pot sa tina pasul cu cererea, nu poti sa donezi tot din casa, iar o data cu cresterea numarului de cazuri, se dezavantajeaza cazurile existente. Sper ca noul format sa aduca mai multi donatori sau sa mai gasim solutii sa ii atragem... Teodora, de Vladut (15.05.2007) Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima! |
Eu am venit cu propunerea putin mai in urma, de o donare de minim 10 produse. Dar 10 era un exemplu, puteam trece si 20 in propunere. Este o propunere care trebuia dezbatuta, nicidecum o regula.
Eu as ajuta toti copiii de aici daca as avea putere financiara. Dar nu am si de aceea nu o pot face.
Insa nu mi se pare nici fair play ca produsele actuale, fara noi donatori, sa fie impartite intre mai multe cazuri. Nu e corect fata de nimeni.
De aceea am propus si mi se pare inca de bun simt, ca cine propune un caz nou sa aduca si produse si cumparatori, si cumva sa-i revina sarcina de a mediatiza bazarul.
Nu vorbesc acum de pe nici o parte, nici de pe cea a mamicilor cu caz, si nici de pe cea a cumparatoarelor. Vad lucrurile prin prisma cuiva care e neutru.
Eu am anumite retineri cind e vorba sa ma arunc cu sufletul inainte. Si probabil de asta am scris mesajul asta.
Si mai e ceva care ma face sa nu empatizez suficient cu cazul: una e sa fie o mama printre noi si alta e sa aflam informatii de la terte persoane. Mady, nu trebuie sa o iei personal, e o chestie generala.
Si probabil cu bazarul nou vor fi mai multi clienti.
copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)
alexandrina spune:
Pentru a ne muta cu bazarul de tot pe site, trebuie sa elaboram o metoda.
Va fi un proces, greu, anevoios, va dura ceva timp, dar ne e foarte necesar. Nu enumar acum avantajele, dar sunt foarte multe.
Pentru ca suntem conservatoare cu toatele, nu vom sterge pozele, insa, pe masura ce mutam produsele in site, le mutam pe fiecare intr-un album pereche privat, pentru a nu mai fi disponibile la licitare pe sistemul vechi.
Deci, fiecare pentru sine trebuie sa mute.
Si sa fie atent la urmatoarele aspecte:
- site-ul e http://bazar.desprecopii.com
- te loghezi cu user si parola DC
- un produs se adauga de la "Anunt nou"
Pas 1: categorie si eventuale subcategorii (aci e clar)
Pas 2: alegem "Licitatie" si la "Locatia Articolului" propun sa scriem orasul unde se afla, sa stie cei care liciteaza daca negociaza ca merg pe jos dupa el sau alte aspecte.
Pas 3: Completam:
Titlu: scrieti si ce e, chiar daca se deduce din categorie, si marimea, chiar daca se deduce din subcategorie, sau daca e specificata in detaliu pentru ca titlul apare ca si link al produsului si sa aiba informatii destule in el.
Pretul de inceput: e clar
Procesul de plata - lasam "Factura"
Tarife transport: propun:
- pentru "pecu": ne intelegem la telefon cu cost, hmm, 0 sau 3? (nu stiu sigur, ca influenteaza factura) - asta e obligatoriu pentru mamicile cu caz dar trebuie sa seteze ele personal. Puneti 3, cumva ne descurcam.
- pentru restul: trimitere gratuita cu cost 0
Obs: daca ai selectat un serviciu transport care nu se potriveste scopului poti sa-l deselectezi daca iei din lista optiunea "Adauga un serviciu de transport" acolo in locul in care ai gresit.
Campanie umanitara!!!: oricare optiune in afara de "NU", deci "DA" sau pentru care caz.
Salvare informatii listare, puteti bifa, sa speram ca va merge bine curand
Descriere detaliata: pe langa titlu adaugati: dimensiuni, stare, de la cine e, toate informatiile. NU MAI TREBUIE VREUN COD, URAAA!
Pas 4:
Durata anuntului: 2 zile, nu?
Relistare automata: alegeti maximul, acum e 10.
Si mai jos, maxim 3 fotografii per produs. In plus costa.
Apoi, produsele urcate de tine se vad in Contul meu, Anunturi -> Activ, de acolo se pot edita (categorie, denumire, pret, fotografii toate se pot modifica) sau sterge cu totul ("incheiere devreme").
Mai sunt o sumedenie de linkuri pe care va las sa le descoperiti sing
OBSERVATIE !!! daca Dana are produse pe care le distribuie de la Maria
ASA DA: Dana adauga produsele, si scrie in descriere de la cine sunt
ASA NU: Maria adauga produsele si scrie Locatie: Dana
Dupa ce ati urcat pe site produse care exista in album, anuntati-ne cumva care sunt acelea sa le ascundem vederii voastre (sa nu le mai puteti licita cu cod).
Cine crede ca nu se descurca sau are prea multe sa ma caute pe yahoo.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
alexandrina spune:
PS: fotografiile produselor luati-le direct din album, cu save as.
Spuneti, facem albumul de "Copii frumosi" privat?
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
Flowers spune:
DA
ancadragoman spune:
da
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!
kid spune:
O precizare:
la urcarea de produse din aceeasi categorie, este foare utila optiunea creeaza anunt similar la care se pastreaza multe optiuni setate la anuntul precedent. La urcarea pozelor, se selecteaza 'sterge poza' anterioara si se urca poza/pozele noi.
alexandrina Eu nu stiu ce sa spun; am o poza cu jr, insa nu consider ca trebuie neaparat facuta privata.
Cum vor si celelalte fete.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
ana l spune:
Am vazut ca la unele licitatii din bazarul nou imi zice sa maresc oferta cu 2 lei, iar la altele cu 1,5 lei ( ex: geanta Dc si colierul cu delfini). Din cite imi amintesc, s-a decis marirea ofertei cu suma rotunda, 1 leu, nu fractiuni 0,5.
copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)