Dezbatere - (re)organizare bazaruri * 3
Raspunsuri - Pagina 23
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei INTREBARE EXISTENTIALA: FIECARE ISI MUTA PRODUSELE IN NOUL BAZAR ??? Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela _"Meglio sole, che mall`accompagnate !" www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam |
Cred ca cam da (cacofinie intentionata, ca ma distreaza cum suna ), dar as zice sa nu mutam tot acum, ci sa mai facem niste teste cu 4-5 produse fiecare si pe urma vedem cum facem. Si mai ales sa nu stergem ce e acum in albumul picassa.
Oricum o sa ramana manual si dupa vechiul sistem confirmarea platilor prin chitante trimise pe mail (cel putin asa cred) si PM-uri cu adresa. Plus subiectul unde sa ne pupam, sa ne intrebam de sanatate, sa multumim pt primit colete, sa anuntam ca trimitem colete.
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
szivarvany spune:
Nici nu ma gandesc sa nu ramanem pe subiecte
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam
alexandrina spune:
S-ar putea ca PM-ul cu adresa sa fie inlocuit de factura, insa intrebarea "esti acasa saptamana viitoare ca vreau sa-ti pun colet?" ramane
Deci zic asa: fiecare-si muta produsele, si anunta vreun organizator ce a mutat.
Si propun sa punem la fiecare produs un semn in fata ca exista deja in site-ul nou SAU facem foldere in album cu produsele copiate deja.
DAR, inca nu exista subcategorii de hainute, acolo sa asteptam sa fie ca altfel trebuie sa editam apoi categoriile la ce-am pus nou.
Si inca ceva, locatia produsului se refera la orasul unde se afla, am vazut completat acolo si descriere si "bazar umanitar".
Si, pentru cine nu stie, se selecteaza 2 zile de licitare si relistare cat mai mare, acum e posibil de 10 ori.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
madyrizi spune:
eu vreau sa-mi mut produsele, dar nu am cazul lui Alex Viorel trecut pe lista. so, mai astept? ma ajuta cineva? cred ca am zapacit adminii azi...
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
Laura25 spune:
Madi, lista cu ce cazuri sunt a facut-o admin saptamana trecuta, cand inca nu era aduagat cazul lui Alex. Ii spunem sa il treaca si pe el.
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
madyrizi spune:
am si eu o dilema care ma roade si nu-mi da pace: cand s-au propus si acceptat celelalte 2 cazuri recent introduse la bazar nu si-a pus nimeni problema cate produse trebuie puse, ca exista o regula "de bun simt" s.a.m.d.
zilele astea sunt foarte afectata emotional si cred ca imi sar tot felul de chestii in ochi, dar totusi...
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
kid spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madyrizi am si eu o dilema care ma roade si nu-mi da pace: cand s-au propus si acceptat celelalte 2 cazuri recent introduse la bazar nu si-a pus nimeni problema cate produse trebuie puse, ca exista o regula "de bun simt" s.a.m.d. zilele astea sunt foarte afectata emotional si cred ca imi sar tot felul de chestii in ochi, dar totusi... Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex AlexsiMihai AlexsiMihai www.dianalaura.wblog.ro |
Nu ai de ce sa te superi.
Daca citesti, de exemplu, primul capitol de dezbatere, ai sa vezi ca s-a insistat destul de mult pe aducerea de noi donatori o data cu noile cazuri, insa nu este o conditie. Nu stiu de unde e chestia cu 10 produse noi, mie mi se par foarte putine.
Din pacate, fetele care doneaza frecvent produse nu pot sa tina pasul cu cererea, nu poti sa donezi tot din casa, iar o data cu cresterea numarului de cazuri, se dezavantajeaza cazurile existente.
Sper ca noul format sa aduca mai multi donatori sau sa mai gasim solutii sa ii atragem...
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
andata spune:
Inainte sa intreb pe celalalt topic va intreb pe voi, ca poate v-ati confruntat cu asta. In noua varianta a bazarului o sa apara toate produsele, si cele nelicitate inca? Si persoana care are produsese puse la bazar care au fost castigate, vede si de catre cine, ca sa stie unde trimite coletul?
Si mai am o intrebare, dar nu stiu sa o formulez inca
Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara
Poze cu noi
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita
alex_andra spune:
Am si io o intrebare
Licitatia dureaza acum 14 zile??
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
BAZAR UMANITAR
madyrizi spune:
nu ma supar, dar eu n-am cerut la nimeni nimic. pur si simplu produsele care pana acum le puneam fara destinatar sau la alti destinatari, acum le pun pt. Alex Viorel. n-am cerut la nimeni sa doneze ceva sau sa liciteze ceva in plus. produse am destule, dar ma gandesc foarte serios daca se merita sa le pun la bazar (si sa nu castig absolut nimic, ba chiar sa cheltui cu mult in plus) sau sa le trimit mamicii respective sa le vanda la liber. eu am zis ca asa beneficiaza si mamicile care poate au nevoie de unele dintre aceste produse (sau nu?) si il ajut si pe copil.
in fine, starea mea sufleteasca nu-mi permite acum decat sa gandesc negru. asa ca poate in alta zi voi avea alta conceptie.
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro