Dezbatere - (re)organizare bazaruri * 3
Raspunsuri - Pagina 18
alex_andra spune:
Fetelor, ia uitati-va aici
Va intereseaza? Eu, una, sunt foarte incantata
http://forum2.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133370&whichpage=9
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
BAZAR UMANITAR
madyrizi spune:
am vazut si eu mai devreme. nishte masuri? adica sa vedem daca incape pt. familie de 4 niscai prosoape si alte maruntisuri.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
ana l spune:
Referitor la acceptarea noilor cazuri la bazar. Nu stiu, dar ar trebui sa mai fie o regula pe linga cele deja existente: persoana care propune cazul sa aduca dupa sine si alte donatoare. Stiu ca era o regula scrisa/ nescrisa, dar de bun simt, dar nu prea am vazut sa se respecte. Noi si asa suntem prea putine aici, marfa noua nu a mai sosit ca pe vremuri, licitatiile sunt iarasi slabute. Banuti multi nu se aduna decit daca ne suplimentam si noi ca numar. Pe cine am vazut nou pe aici, a venit dupa o mamica cu caz.
La caz nou se aduca minim un anumit nr de produse (10 ca exemplu).
Nu stiu daca m fost coerenta sau nu, dar haideti sa dezbatem putin treaba asta.
copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)
ancadragoman spune:
este f bine asa,sa se puna un numar minim de produse pentru a intra cazul la bazar
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!
alexandrina spune:
Toata lumea este invitata sa testeze aplicatia nou lansata aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=154430
Adica de acum, cine doneaza urca singura pozele si descrierile pe site-ul http://bazar.desprecopii.com
Zic sa mergem inca in paralel cu sistemul actual, deci punem si aici.
Ia sa vedem cum ne adaptam... Ar trebui sa fie o veste faina de tot!
ana am vazut ca cine deschide caz nou se straduieste sa puna minimul de 10 produse, pana la urma de ei depinde, un caz care nu-i tinut sus in permanenta e uitat incet-incet.
Acum mi se pare normal sa fie scazute fluxurile, ca-i anotimp de vacante si caldura ne moleseste pe toti, dar daca va fi bine cu site-ul asta intr-o luna, maxim doua trebuie sa se vada imbunatatiri.
Implicit, vor fi si mai multe cazuri, facem ce putem in continuare.
Hai sa vedem ce vizibilitate ne va aduce acest nou site.
Cine are timp sa-si urce produsele existente acolo, si sa dezbatem aici ce nu merge, ce nu se potriveste, si-l invitam si pe admin sa ne citeasca.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
madyrizi spune:
eu am pus pana acum 7 produse pentru Alex Viorel. mai am de pus dar nu prea am timp. o sa ma straduiesc sa pun si produse, sa pun si la posta, sa platesc si la banci si sa merg si dupa pachete la posta. asta doar in ceea ce priveste bazarul.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
ancadragoman spune:
nu pot sa ma loghez
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!
Flowers spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman nu pot sa ma loghez anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca Nici eu! Poate trebuie sa ies de pe DC inainte. BAZAR UNIC!!! 858 SMS PENTRU COPII! |
ancadragoman spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Flowers
Flori, mami de Julia Alessandra(5.07.2002) si Brianna Theodora (7.11.2008) |
http://bazar.desprecopii.com/ aici
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!