Dezbatere - (re)organizare bazaruri * 3
Raspunsuri - Pagina 19
kid spune:
Pana acum regulamentul de acceptare de noi cazuri nu impune un numar de produse sau donatori noi, insa este de preferat ca cine propune un caz nou, sa incerce sa aduca cat mai multi donatori noi.
La noul site inca nu s-a modificat optiunea de supralicitare cu minim 1 leu (parerea mea e ca este mai bine sa fie supralicitari cu minim 1 leu, nu cu 0.5 lei)
Termenul initial de expirare a licitatiei pentru geanta este peste 14 zile si ceva
Cine se mai cu mine pentru geanta?pe noul site?
Incerc sa urc poze si revin.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
ancadragoman spune:
JE...CUM PUN PRODUSE NOI CA NU STIU
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!
kid spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman JE...CUM PUN PRODUSE NOI CA NU STIU anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! 858 SMS PENTRU COPII! |
Ai in meniu, bara de sus "anunt nou'(intre 'contul meu' si 'ajutor'), apoi urmezi pasii indicati.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
ancadragoman spune:
da o eroare,mi se pare un pic cam greoi
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!
desprecopii spune:
Va rugam sa continuati activitatea de bazar la
bazar.desprecopii.com
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
Flowers spune:
citat din mesajul lui desprecopii Va rugam sa continuati activitatea de bazar la bazar.desprecopii.com ************** Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook |
Nu ma pot autentifica. Primesc acest mesaj "You have exceeded the allowed number of login attempts. Please try again later."
alexandrina spune:
citat din mesajul lui ancadragoman JE...CUM PUN PRODUSE NOI CA NU STIU |
De la "Anunt nou" (trebuie s afii logata)
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
ancadragoman spune:
am incercat si imi da o eroare ,plus ca trebuie sa completez o gramada ...nu prea imi place la prima vedere
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!
desprecopii spune:
Va rugam sa puneti anunturile de erori la topicul deschis de admin la tehnice -
Anca - am muncit o gramada la acest bazar, merita sa il testezi si sa incerci sa il folosim pentru campaniile umanitare DC.
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook