Dezbatere - (re)organizare bazaruri * 3
Raspunsuri - Pagina 17
Laura25 spune:
madyrizi, din partea mea, e ok!
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
szivarvany spune:
Mady, ok si din partea mea
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam
kid spune:
Se respecta regulametul, deci si din partea mea este ok.
Acceptarea noilor cazuri la bazar:
- persoana care doreste deschiderea unui nou bazar sa fie activa pe forum, sa ne tina la curent cu evolutia tratamentelor, precum si cu stadiul donatiilor (cati bani mai sunt necesari sau sa confirme plati efectuate la bazar); de asemenea, pentru a asigura continuitatea bazarului, este rugata sa incurajeze persoane noi sa doneze produse pentru cazul respectiv.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
Dodo-pui spune:
pentru...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
ancadragoman spune:
pentru
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!
madyrizi spune:
va multumesc foarte mult ca sunteti de acord ca acest caz sa fie pus la bazar .
atunci rog una dintre fete, cand se poate si are timp, sa-i treaca datele lui Alex Viorel acolo. sper ca maine voi avea timp sa pun si niste produse la bazar. mamica lui va intra si ea la bazar sa puna ceva produse si sa tina legatura cu voi (bineinteles eu voi fi arhi, omni prezenta).
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
valentina_22 spune:
Si eu sunt pentru! Sa de-a Dumnezeu sa fie cu folos toata straduinta voastra si micutul sa se bucure numai de clipe fericite!
Multa sanatate!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.zazastudiodesign.com/toate_colectiile.html" target="_blank"> CE POT FACE DOUA MAINI DIBACE
BAZAR DC
madyrizi spune:
multumesc, valentina!
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
madyrizi spune:
multumesc, fetelor. am pus si 2 produse pt. el pe mail. mai am dar s-au terminat bateriile la aparat. si voua.
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro