Dezbatere - (re)organizare bazaruri * 3
Raspunsuri - Pagina 16
Eseea spune:
io zic sa-i reamintesti, cerandu-i clar ( nu stiu despre cine este vorba) sa ti le trimita.
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
kid spune:
carmina Daca a trecut ceva timp (zic eu mai mult de 2-3 saptamani) si nu ai primit produsele, poti sa cumperi altceva din bazar de acei bani. Nu stiu despre ce produse este vorba si daca le mai vrei. Si mie mi se pare suparator sa tot tragi de maneca pe cineva de mai multe ori. Acum avem recuperator sef , ne spui clar problema si vedem cum facem.
Eu cred ca cele mai multe produse sunt luate sa fie folosite cat mai curand, ori ca sunt de sezon, ori pentru copil care creste foarte repede, jucarii etc.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
kokiy spune:
Eu sunt persoana incriminata de Carmina ...am sa-i dau o camasa ...daca-i suparare si nu se poate astepta nu-i bai, virez banii in cont ...multe dintre voi stiti ce am pe cap,cand sunt tura de zi plec la 08.00 si vin la 20.00 ,lucrez si in week ...casa in constructii ...posta la 7 statii distanta si cozi la care nu am cand sa stau ...stiu ca scuzele pot fi puerile pentru unele persoane ,dar asta e situatia mea,cui nu-i convine e normal sa spuna pe fata, fara ocolisuri...
Alexandrina, la tine parca am trimis produse dupa 2 luni ,s-a strans ditamai coletul,multumesc de intelegere
Asa ca, daca vreti produsul in 2-3 zile, feritiva de mine ...sa nu va prind ca ma presati,am primit coletul de la bazar4baby ,majoritatea produselor sunt de bebe ,dar si multe de fetita...o sa le pun pe etape, in functie de cum reusesc sa fac poze ...si parol ca am trimis la toate fetele care au licitat de la mine ...acolo unde am intarziat ,am pus de obicei bonusuri sa recompenseze nesimtirea din mine
....................................................................................
alex_andra spune:
Si eu ma simt cu musca pe caciula :(
am si eu de trimis pachete catre cateva persoane, mai exact 3...puisorul, valenita si ancadragoman si nu reusesc sa ajung ori la posta, ori la ele sa le dau ce am de dat.
daca fetele citesc, imi cer scuze de 1000 de ori. argumente as avea, dar, intr-adevar ele nu au nicio vina de problemele mele.
(off topic, trebuie sa ma descarc,sa spun cuiva,azi am o stare tare proasta, baietelul de nici un an al unui coleg de-al meu a fost operat de tumoare, pe undeva pe la rinichi, dar nu au putut sa i-o scoata pe toata, ca era prea periculos)
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
BAZAR UMANITAR
kid spune:
Eu nu cred ca daca se explica motivele intarzierii pe pm, fetele care trebuie sa primeasca colete ar fi neintelegatoare
Solutii se pot gasi, insa trebuie sa se spuna ce probleme sunt, atunci cand sunt.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
Eseea spune:
hai fetelor ca gasiti voi o solutie, ca sunteti fete vechi si cunoscute la bazar
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
carminabulina spune:
Kokiy , nu este vorba despre tine fato. Este vorba de niste produse pe care trebuia sa le primesc de 2 si respectiv o luna jumate.
Si cu tine tocmai am discutat pe PM deci nu mai era cazul sa scriu si aici. Nu inca .
szivarvany spune:
Io am trimis porcu`
Insa si eu sunt de acord ca cine a platit produse si nu le-a mai primit, sa aleaga altceva noi ne oferim
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam
madyrizi spune:
parca se facuse o regula: cine are produse in critice nu poate licita produse noi? sau gresesc eu?
cred ca ar trebui scrisa pe prima pagina a capitolului.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.andreibabyfashion.shopmania.biz
madyrizi spune:
eu vreau sa propun un caz la bazar pentru care m-am agitat sa fie acceptat de admini.
copilul este bolnav de tetrapareza spastica si sindromul Lesh Nyhan. se numeste Alex Viorel si povestea lui o puteti citi aici www.dianalaura.wblog.ro.
v-as ruga sa va spuneti parerea despre acceptarea/ refuzarea cazului la bazar. vreau sa mentionez ca daca este acceptat toate produsele de la mine vor fi pt. el.
multumesc.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro