Dezbatere - (re)organizare bazaruri * 3

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Eu zic sa isi aleaga altceva tot de aceeasi valoare. Intre timp fetita ei a trecut de varsta de 6 luni (a trecut si sezonul de primavara), deci nu cred ca are mai nevoie acum de salopeta similara cu cea ratacita de posta.

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Laura, salopetica era pentru baietelul prietenei ei, care urma sa nasca.(cand a licitat ancutza, baietelul era inca in burtica).

intre timp caut linkul, e f greu, printre mii de poze, dar il gasesc eu pana la urma:)

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

am gasit si linkul:

http://picasaweb.google.com/LauraRsiB/CastigatePentruDavid#5470487680174981618

daca ancutza vrea ceva de la mine, eu cu mare drag ii trimit.
doar ca-s hainute de fete:)
poate-i ia fetitei ei ceva.

BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Sau daca vrea ceva ce avem noi, poate sa aleaga

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam

Mergi la inceput

ok, deci am acceptul vostru

ancutza, avand in vedere ca salopetica a disparut in neant, ai aceasta varianta de a-ti alege ceva din bazar, de contravaloarea acelei salopetici

cu promisiunea ca daca apare salopeta plimbareata, te anunt si o conving sa vina inapoi la tine

BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

buna seara, intai vreau sa-mi cer scuze ca nu am mai intrat, efectiv lipsa de timp, drumuri Piatra Neamt-Iasi cam 2 pe saptamana, o printesa cu baterii Duracell in fundulet

intr-adevar am fost cam ghinionista saptamanile astea, intai salopetica de la Zara, apoi costumasul de la Madyrizi, apoi sandalutele de la andata...of of, mai mai

ideea e ca nasica Sabinei era innebunita dupa salopeta aia, din cate hainute si-a luat de la bazar (5 colete) aia ii placea cel mai mult...o sa-i spun sa-si aleaga altceva pt baietelul ei care s-a nascut saptamana trecuta

va multumesc pt oportunitate si va promit ca daca apare salopeta (cu toate ca nu mai trag speranta ) anunt si depun banutii si pt ea

revin cu optiunea ei, multumesc inca odata fetelor

o seara faina

_
Anca mamica fericita de Sabina Ioana (03.11.2009)
Comoara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

si mie mi-a ratacit posta un pachet pe careil trimisesem Nusulicai si a a aparut dupa vreo 2 luni

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

858 SMS PENTRU COPII!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Dar pentru cele care nu primesc produsele desi le-au platit de ceva timp cum se procedeaza? Sau asta e. Fiind o chestie umanitara mai iei si teapa si nu ar trebui sa te oftici atat!
Asta ca sa stiu in ce categorie sa ma includ.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Carmina, dar ai luat legatura cu persoana?

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Iei legatura o data de 2 ori dupa care mie imi seamna a insistenta. Poate ca totusi nu le merit, nu . In momentul in care nu am mai zis nimic gata, s-a si uitat problema. Si ce sa fac? sa reamintesc? mai sa fie! Dar eu cum de nu uit sa trimit si am atatea pe cap?

Intrebarea era pusa ca am vazut ca se propune nu stiu ce lista neagra pt rstante, si mie astea mi se par la fel, in aceiasi categorie, ba chiar mai grav.

Mergi la inceput