Dezbatere - (re)organizare bazaruri * 3

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Legat de produsele cu dedicatie pt Alex , parerea mea este asa: ce s-a pus deja special pt el sa ramana specificat pt el (daca nu se razgandeste donatorul acum si nu vrea sa le dedice altui caz sau sa le puna "la comun") iar la cumparare, daca cel care le ia vrea sa orienteze banii spre alt caz, sa cada de comun acord cu vanzatorul daca e ok sau nu. Alambicat, nu? Ideea e sa nu stergem specificatia "pt alex" in mod expres, dar sa fie mai la 'mica intelegere' cum se procedeaza cu banii in final.

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Legat de produsele cu dedicatie pt Alex , parerea mea este asa: ce s-a pus deja special pt el sa ramana specificat pt el (daca nu se razgandeste donatorul acum si nu vrea sa le dedice altui caz sau sa le puna "la comun") iar la cumparare, daca cel care le ia vrea sa orienteze banii spre alt caz, sa cada de comun acord cu vanzatorul daca e ok sau nu. Alambicat, nu? Ideea e sa nu stergem specificatia "pt alex" in mod expres, dar sa fie mai la 'mica intelegere' cum se procedeaza cu banii in final.

Este felul in care am procedat si vom proceda in continuare daca nu vor fi alte idei mai potrivite.

Cat despre redirectionare pentru urgente, eu sunt foarte rezervata, nu acesta a fost scopul cand s-au cumulat bazarele.
Ca cineva decide sa liciteze, sa doneze si sa redirectioneze produsele sale pe timp de urgenta a unui caz e una, dar sa se forteze mana tuturor de la toate cazurile mie mi se pare peste mana.
E doar o parere, nu-i musai sa aruncati cu rosii.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

subscriu,dar ma supun majoritatii!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexandrina

dandusa ceea ce tu propui se transpune in practica de ceva vreme, ne sfatuim, organizam la toate situatiile noi, doar pe Daria ai uitat-o.
Acum ca ne-ati dat si titulatura cerem om de incredere si pentru postul de recuperator-sef (interimar o sa fiu eu, deci voiesc salar dublu pentru cumul de functii), in rest toate bune si frumoase.

stiu ca se discuta de ceva vreme dar nu in formatul pe care-l propuneam eu.asta era diferit de pana acum.doar o mana de fete care se implica si care decid.astfel scurtam discutiile lungi de la dezbateri,afisam regulamentul pe prima pagina si cum aparea o situatie dificila,se urma regulamnetul si gata!
o idee de discutie in timp real ar fi conferinta pe chat

ca recuperator-sef,o propun pe Daria.pt ca n-are prea multa intelere(sper ca intelegi gluma)si joaca corect!

mami de Crinuta si Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Io ma ofer sa trimit pm-uri si sa strig lumea, insa io nu poci fi de nicio parte ca io sunt in ambele tabere io apar drepturile tutror

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Daria, iti dau si eu un vot pentru recuperator sef.
Eu una nu-s buna pentru asta.
Dar oricum toate colaboram aici si ne sfatuim intre noi cind ceva nu pricepem.

copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

am mai intrebat o data acum cateva saptamani, ce pot face in urmatoarea situatie: o salopetica castigata de ancutza_bro si care se afla la mine, i-am trimis-o, ea nu a primit-o, dar nici eu nu am primit-o inapoi.

cred ca au trecut 2 luni de la eveniment, deci nu cred ca o voi mai primi inapoi retur.

ce s-a intamplat cu ea , e un mister.

ideea e ca ancutza ma intreaba ce face ea acum? isi alege altceva din bazar?

ea banii i-a platit, deci e indreptatita sa intrebe.

eu, din hainele evei nu am ce sa-i dau, ca nu mai am hainute asa mici, salopetica era de 3-6 luni si oricum era de baiat, deci nu s-ar potrivi cu hainute roz sau mov

deci, voi ce ziceti?

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

saraca, ancutza_bro, cred ca e ghinionista sau nu mai stiu ce sa zic... si eu am faultat-o (eu am spalat un costum de fas si a iesit culoarea). a mai fost o donatoare care a incurcat-o tot cu ea.
eu sper ca m-am revansat si sa-i placa ce i-am trimis. parerea mea e ca nici una nu aveti vreo vina, dar ea ar trebui sa-si aleaga altceva de la bazar. asta e, mai sunt si pierderi. si ideal ar fi sa fie tot un produs de la tine.
parerea mea si accept rosiile.

Edit: eu ma ofer sa caut ceva pt. 3-6 luni, sa-i trimit pe PM poze si sa-si aleaga. sau daca vrea mai mari, pun si d-alea. ce ziceti? fac?

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Sa aleaga altceva din bazar.

copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

alex_andra Despre ce salopeta este vorba? Te rog sa dai link.

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

Mergi la inceput