Dezbatere - (re)organizare bazaruri * 3

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Am facut modificarea in prima postare de la bazar. Intreabre: ce facem cu produsele puse deja in bazar pt Alex? Se face plata in continuare pt el sau ramane la alegerea cumparatorului unde pune banii? Stiu ca exista deja o regula dar ma intrebam daca se aplica si in acest caz, avand in vedere ca Any a spus ca nu ar mai avea nevoie de bani, ci sa redirectionam sprijinul catre alti copiii care au nevoie.

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Eu zic ca tot ce s-a donat pana acum pentru Alex sa ramana pentru Alex. O fi zis Any asa, ca e ea simtita, dar nu stii niciodata cand te pocneste vreo nevoie si fix atunci n-ai 5 sau 10 lei. Io-s patita.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!

Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Buna seara/dimineata.
Ma bag si eu in vorba, nu mi-o luati in nume de rau.
Mi s-a parut f buna regula cu confirmarea platii si apoi expedierea produsului. Nu-i un capat de lume daca cineva nu poate trimite chitanta, asteapta confirmarea de la posesorul contului, postata mai mereu pe bazar, si eventual o trimite posesorului de produs cu link-ul paginii la care e sau cu "quote".
Daca nu mai pleaca produse fara sa fie platite, eu as sugera ca in cazul in care coletul se intoarce destinatarul sa aiba de ales intre a achita o taxa de 8 lei in contul expeditorului sau de a-si vedea produsele repuse in bazar si de a le plati iar daca le vrea. Si as mai face si un "colt al rusinii" cu "Aveti grija, am primit pachet RETUR de la...."

Si nu mi-o luati in nume de rau, dar cred ca asa cum banii au fost redirectionati atunci cand Alex a avut nevoie, asa ar trebui facut si acum. E o mare diferenta intre a te confrunta (avand copilul sanatos) cu micile necesitati zilnice si a avea disperata nevoie de terapii si medicamente pt copilas.

Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara

Poze cu noi
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

eu asta cu "coltul rusinii"pe bune daca o intelegnu sunt in situatia astasi nici nu o sa fiu vreodata,dar din ce am citit eu mamicile care nu au ridicat coletul au avut motive serioase si toate si-au achitat taxa postala cu tot cu ramburs si tot...deci care e pb?e adevarat ca pt cel care trimite si retrimite coletul e deranjant sa faci atatea drumuri la posta,dar aceste cazuri au fost atat de rare comparativ cu numarul coletelor care se trimit zilnic incat eu zic ca am putea fi un pic mai tolerante

nu uitati ca ne-am adunat aici in scop umanitar si iarasi nu uitati ca si asa suntem putine,daca mai puneti si o lista neagranush cate o sa mai ramanem

de David si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Citat:
citat din mesajul lui andata

Buna seara/dimineata.
Ma bag si eu in vorba, nu mi-o luati in nume de rau.
Mi s-a parut f buna regula cu confirmarea platii si apoi expedierea produsului. Nu-i un capat de lume daca cineva nu poate trimite chitanta, asteapta confirmarea de la posesorul contului, postata mai mereu pe bazar, si eventual o trimite posesorului de produs cu link-ul paginii la care e sau cu "quote".
Daca nu mai pleaca produse fara sa fie platite, eu as sugera ca in cazul in care coletul se intoarce destinatarul sa aiba de ales intre a achita o taxa de 8 lei in contul expeditorului sau de a-si vedea produsele repuse in bazar si de a le plati iar daca le vrea. Si as mai face si un "colt al rusinii" cu "Aveti grija, am primit pachet RETUR de la...."

Si nu mi-o luati in nume de rau, dar cred ca asa cum banii au fost redirectionati atunci cand Alex a avut nevoie, asa ar trebui facut si acum. E o mare diferenta intre a te confrunta (avand copilul sanatos) cu micile necesitati zilnice si a avea disperata nevoie de terapii si medicamente pt copilas.

Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara

Poze cu noi
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita

Subscriu si eu la partea cu redirectionarea de la Alex. sau sa lasam cumva astfel de produse pentru cazul scos pina la o anumita data, de exemplu, sfirsitul lunii. S-a facut un efort mare pentru Alex, acum cu siguranta vom face pentru alt copil.

copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

propun sa infiintam un grup de mamici lider care sa ne reprezinte pe noi restul care nu citim zilnic,nu actualizam etc.mamici lider care sa se sfatuiasca si ulterior sa voteze,regulile acetui topic.reguli care exista sau care trebuie introduse.gen "are produse la critice,nu are voie sa voteze!","nu are PM activat,nu liciteaza","fiecare mamica care liciteaza la bazar trebuie sa lase o forma de contact in caz de urgenta...nr tel/adresa de mail,nr vecinei...orice"
orice hotaraste grupul lider,noi respectam!noi restul,avem dreptul sa sugeram sau sa atragem atentia unei greseli.atat!
din punctul meu de vedere mamicile care se incadreaza in grupul lider sant:Dodo,Alexandrina,Ana,Laura,Kid(sper ca n-am uitat pe cineva)

ele sant cele care-si dedica cel mai mult timp bazarului,care iau din timpul petrecut cu copilasii pt o cauza nobila!multe aprecieri din partea mea

astfel,nu mai prelungim discutia cu regula propusa de x acum tz pagini si neaplicata inca.grupul lider vorbeste,hotaraste si aplica!
nu-s de acord cu acceptarea oricarei situatii doar ca sa nu pierdem un donator!oriunde,in orice comunitate pt ca totul sa functioneze bine,trebuie sa existe niste reguli.nu le urmeaza,nu se incadreaza si basta.

mami de Crinuta si Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Referitor caz Alex: dat fiind ca mamicile cu celalalte cazuri au redirectionat produsele, corect ar fi ca produsele ramase sa aiba destinatar celelalte cazuri la alegerea cumparatorului, zici si io.

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexandrina

Problema cu produsele "neachitate" e ca e posibil ca ele sa fie achitate si cele care au platit sa considere dintr-un motiv sau altul ca li s-a confirmat plata si nu se mai intereseaza de locatia produselor in album, si de-aici incurcatura mai departe.

Se ofera cineva, o singura persoana care sa se intereseze constant de situatia acestor produse si sa traga de maneca persoanele in cauza?

Situatia actuala cu fiecare caz o stie kid.
Eu stiu asa:
- olishka a platit ceva dar nu stim sigur ce ca n-a trimis chitantele
- blue_rain a zis ca plateste azi
- nushulica a uitat de acel produs, il va plati
- mianda, georgia4ugeo, mari_paun nu stiu ce-au raspuns sau daca

Lista gri incepe cu:
rhyanna, ea ne spune mereu ca-s platite dar trebuie sa intrebam de foarte multe ori sa ne arate dovada

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

La 'produse neconfirmate' vor ramane doar acelea care au fost deja trimise si sunt in continuare neconfirmate. Celelalte vor fi repuse in albume incepand de saptamana viitoare.
Produsele finalizate al caror termen de o luna a trecut si nu au fost platite, vor mai sta la critice o saptamana, pentru a putea fi platite si confirmate, dupa care se muta inapoi in albume.
Este greu ca o persoana sa stea tot timpul sa traga de maneca castigatorii de produse sa le plateasca. Mai se primesc si raspunsuri gen 'le-am platit', 'au fost confirmate' nu mai stiu cand, 'o sa le platesc luni (trece luni si nu se platesc)' etc, situatii nu foarte placute pentru nimeni. Am intrebat de ex in ce conturi au fost efectuate niste plati, sa cer eu titularilor confirmare, insa mesajul a fost citit si nu am primit raspuns.

Citat:
citat din mesajul lui ana l

In unele albume mai sunt produse donate pentru cazuri scoase de la bazar. Poate reusesc donatorii sa intre sa vada ce e cu ele si daca le orienteaza spre alt caz. Probabil ca sunt persoane care ar licita, dar nu o fac din cauza asta.

copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)

Eu nu cred ca reprezinta o piedica licitarea unui produs daca nu mai este cazul la bazar.
La produsele pt Alina mi se pare mai complicat, caci este comisionul perceput de bcr.
La toate cazurile se poate intreba donatorul daca se poate plati pentru alt caz; insa este de preferat sa se respecte deciziile donatorilor privind cazurile pentru care au donat produse.

Este regula la bazar, produsele sa fie expediate dupa ce plata a fost confirmata. Sigur, se mai pot face exceptii la cumparatorii activi de la bazar. Insa persoanele care au produse in albumul neconfirmate ar trebui sa nu mai primeasca decat dupa confirmarea platilor.

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

eu asta cu "coltul rusinii"pe bune daca o intelegnu sunt in situatia astasi nici nu o sa fiu vreodata,dar din ce am citit eu mamicile care nu au ridicat coletul au avut motive serioase si toate si-au achitat taxa postala cu tot cu ramburs si tot...deci care e pb?e adevarat ca pt cel care trimite si retrimite coletul e deranjant sa faci atatea drumuri la posta,dar aceste cazuri au fost atat de rare comparativ cu numarul coletelor care se trimit zilnic incat eu zic ca am putea fi un pic mai tolerante

nu uitati ca ne-am adunat aici in scop umanitar si iarasi nu uitati ca si asa suntem putine,daca mai puneti si o lista neagranush cate o sa mai ramanem

de David si 26+

Nu toate. Pe mine nu ma lasa inima sa cer achitarea taxelor postale si a costului de retur. blue_rain a insistat sa faca acest lucru, OK, am acceptat.

nushu, pentru mine, care cred ca am depasit 100 de pachete si pachetele trimise, e descurajant sa mi se intoarca pachetele. Cu 8,7 lei, cat e taxa de retur, trimit alte 3 pachete mici. Si 8,7 lei x 2, x 3... se aduna. Plus retrimisul.

Le inteleg motivele, dar atunci sa lase un numar de telefon, ceva, la o persoana in care au incredere, ca sa putem lamuri situatia in timp util.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!

Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela77O

dragele mele,am vb azi cu any,mama lui alex la telefon si mi-a comunicat,ca ei acum nu mai au nevoie de bani,deci se poate inchide bazarul pt alex!
va multumim din suflet pt ajutorul acordat in strangerea banutilor necesari pt alex!a fost un scop atins!sunteti minunate!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Eu propun ca si cazul lui Alex sa fie scos ca celelalte, sa nu se mai doneze produse noi pentru Alex sau din produsele puse pt toate cazurile, sa nu poata fi ales.
Din cate am inteles de la subiectul lui Alex, are nevoie in continuare de terapii ('reabilitare la un centru de vorbire si multa fiziopterapie pt picioruse si fizioterapie speciala pt plaman caci diafragma la dreptul nu functioneaza normal')
In cazul in care se vor mai face actiuni urgente, desigur ca toate produsele vor fi redirectionate catre cazurile respective.

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

dandusa ceea ce tu propui se transpune in practica de ceva vreme, ne sfatuim, organizam la toate situatiile noi, doar pe Daria ai uitat-o.
Acum ca ne-ati dat si titulatura cerem om de incredere si pentru postul de recuperator-sef (interimar o sa fiu eu, deci voiesc salar dublu pentru cumul de functii), in rest toate bune si frumoase.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput