Dezbatere - (re)organizare bazaruri * 3
Raspunsuri - Pagina 12
ellinia spune:
Da, eu acum ma simt oarecum cu musca pe caciula... Am trimis pantofii Rhyannei pe baza a ceea ce mi-a zis ea.
szivarvany spune:
Eu am tot strigat dupa ea ... sa si activeze macar pm-ul.
De aia cand a aparut Matilda mi s-a parut cam la fel.
Striga lumea, nu au pm, ce naiba sa mai facem ?
Macar sa spuna ceva
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam
ymca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Eu am tot strigat dupa ea ... sa si activeze macar pm-ul. De aia cand a aparut Matilda mi s-a parut cam la fel. Striga lumea, nu au pm, ce naiba sa mai facem ? Macar sa spuna ceva |
e posibil sa nu vada ca sunt strigate prin paginile multe care se scriu la bazar. mi s-a intamplat sa-i propun rhyannei niste rochite pentru o serbare si desi i-am zis de 2 ori, mesajul meu n-a ajuns la ea sub nicio forma. n-are pm activat.
metoda cea mai vizibila azi e ca la obiectele pe care le are in Licitatii, sa scrie cineva: CONTACT URGENT moderatoare bazar, sau ACTIVEAZA PM, sau CONFIRMA PLATA la LICITATII CRITICE. nu stiu, orice, scris acolo, pentru ca sigur intra sa vada cum stau produsele, daca a fost supralicitata, etc.
madyrizi spune:
sau pur si simplu sa nu se opereze licitarea. asa sigur vede ca nu are produsul care o intereseaza.
zic si eu.
acuma, va rog din sufletelul meu, daca ajunge ceva care am licitat eu la critice (zzzz, doamne fereste) sa ma trambitati pe pemeu, email, forum. incerc sa nu uit vreun produs, dar licitez multe si cand strig adunarea sa nu lipseasca vreunul. pana acum nu s-a intamplat decat sa platesc mai mult sau mai putin. pt. cine m-a atentionat, n-a fost cu directie.
Edit: si cred ca era buna si lista cu telefoane
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
ana l spune:
Trimitei pe mailul comun date de contact in caz ca va rataciti, sa stim cum sa dam de voi.
copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)
ana l spune:
Sa vedem ce se voteaza; Eu sunt si pentru "ocolirea" licitatiei, si pentru scris de atentionare sub poza.
copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)
mihaela77O spune:
dragele mele,am vb azi cu any,mama lui alex la telefon si mi-a comunicat,ca ei acum nu mai au nevoie de bani,deci se poate inchide bazarul pt alex!
va multumim din suflet pt ajutorul acordat in strangerea banutilor necesari pt alex!a fost un scop atins!sunteti minunate!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
alinamoro spune:
Citat: |
Sa vedem ce se voteaza; Eu sunt si pentru "ocolirea" licitatiei, si pentru scris de atentionare sub poza. |
Subscriu!
Nici eu nu citesc tot timpul toate paginile de la bazar, sunt zile cand se scriu foarte multe pagini, dar cand licitez ceva atunci citesc TOT.
Sa-ti activezi un PM nu-i mare lucru, mai ales cand au fost mai multe solicitari.
Toate cele bune!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
Laura25 spune:
Any, sanatate multa lui Alex. Ne bucuram din suflet ca am putut ajuta, oricat de putin, pt a-i da lui Alex sansa la un viitor. Acum depinde doar de voi sa ii fiti alaturi, sa il indrumati sa isi construiasca o viata frumoasa. Va imbratisam cu drag si te asteptam oricand poti cu poze si vesti despre evolutia lui Alex.
Inchidem cazul lui Alex cu marea bucurie ca e primul caz cu deplin succes! Multumim tuturor!
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Laura25 spune:
Am facut modificarea in prima postare de la bazar. Intreabre: ce facem cu produsele puse deja in bazar pt Alex? Se face plata in continuare pt el sau ramane la alegerea cumparatorului unde pune banii? Stiu ca exista deja o regula dar ma intrebam daca se aplica si in acest caz, avand in vedere ca Any a spus ca nu ar mai avea nevoie de bani, ci sa redirectionam sprijinul catre alti copiii care au nevoie.
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me