Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (85)
Raspunsuri - Pagina 11
cris_mario spune:
decenuela multam de cofe
ieri,dupa cum spuneam a fost soacra la mine si a stat cu alexandra cat timp am calcat eu TOT ,drept urmare azi nu am nimic de facut...daca e ok vremea ma duc in parc cu puii
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
aici puteti vota o printesa
cris_mario spune:
iara am monologat ca nebuna...dormiti?....mamidepuiuti nu a aparut ieri...a zis k pleaca undeva?...lorex doar asa putin ...hmm... ...sa strig catalogul ?????
arwen, gratiana, gabriela, maria, sorina, oani, roco,adina, mitumac, analesia, floricel ???????????
loredana,miruna, ioana,andrei,sara,matei
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...
Beatrice1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_mario decenuela multam de cofe ieri,dupa cum spuneam a fost soacra la mine si a stat cu alexandra cat timp am calcat eu TOT ,drept urmare azi nu am nimic de facut...daca e ok vremea ma duc in parc cu puii Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... aici puteti vota o printesa |
yeahhhhhhhhhhhhhh
in sfarsit aud si asa ceva din gura ta.............
feteleleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeleleeeeeeeeee CRIS M NU ARE NIK DE FACUUUTTTTTTTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
party!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
distractie placuta cu puii!!!!!!!!!!!
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
Beatrice1982 spune:
neata!!!!!!!!!!!!!!!
ieri am ramas singura, sotul a venit abia la 11 acasa, mama si tata au fost la fan au venit la 10...........asa k nu mai pot!!!!!!!!!!!
m-am culcat la 12 si nu am putut dormi k am baur cafea ieri dupamasa............
trebuia sa aduc iarba din gradina la vaci sa pape......apoi daca ma vedeati........cu iarba in spate, cu carutu in fata k numa nu vroia sa taca nici cupilul, eram ca o magarita!!!!!!!!!!
apoi am mai fost si la plivit..am mai facut si papa, si nu am apucat sa spal vasele, am spalat mai ainte, k m-am trezit la 7....deh....nebuna!!!!!!!!
ivan inca doarme
nu stiu ce a avut ieri dar tare marait a fost.......................
ooooffffffffffffffff doamneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
aseara amai trebuit sa spal si bibberoanele, nu i-a trebuit nici cereale aseara nush ce a a avut/.............
azi noapte sd-a trezit de 3 ori 2 ori papa si odata numa-asa.....................
nici eu nu fac mare lucru azi, desi mi-e asa somn, si nu cred ca pup somn azi....numa seara la 11.........................
multumim de aprecieri pentru gradina..........
cristiesconcediu placut si sa va distrati la mamxim, eu iti doresc sa duci cartile asa inapoi cum le-ai pus, ca ii avea timp sa citesti si acasa, asa ca have fun!!!!!!!!!!!!!!!!si ai grija de gargaritz!!!!!!!!!!!!!!!!
cris dasemenea si tie, distractie placuta si odihna multa, daca se poate.......................
si decenuela multumimi de coffe.......................dar eu inca nu am baut............
am puroi la amigdale si am mancat un pic sa nu iau antibioticele pe stomacul gol..............
si cam atat...............
haircutnu stiu daca am zis, sau numai am vrut, hai si la mine la desenat..foart frumos, si imi place ca aia avut initiativa si ai si talent!!!!!!!!!!!!!!!!
bravo!
ma bucur de intalnirea cu xela, ai povestiti foarte frumos!!!!!!!!!!!!!!!!
mariucasarabravo pt sebi!!!!!!!!!!!
e baiat mare , ce mai??????????????????????
mi-a intrat indemnizatia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cum a venit asa s-a si dus...................
fetele o intrebare...la noi nu ni s-a facut vaccinul , k nu este.................si am zis k nu mai astept il iau.........au zis sa stau pana in 20 si daca nu vine, atunci sa il iau............quiestin:CE SA IAU???????????????
de unde se ia?????????????????
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
cris_mario spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Beatrice1982
yeahhhhhhhhhhhhhh in sfarsit aud si asa ceva din gura ta............. feteleleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeleleeeeeeeeee CRIS M NU ARE NIK DE FACUUUTTTTTTTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! party!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! distractie placuta cu puii!!!!!!!!!!! Bea de Ivan, iubirea noastra! Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi! Poze |
...mersiiiiiii
o printesa grabita...
mariucasara spune:
Neatza si de la noi!
Cristies, Cris D va doresc un concediu minunat. Sa va intoarceti relaxate si cu bateriile incarcate.
Bea pentru vaccin iti va da dr o reteta. Cred ca variantele sunt Infanrix Hexa sau Pentaxim + Euvax.
Mamica de Sara si Sebi
AMR 7.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......
danyelana spune:
Buna dimineata si de la noi,
Am ajuns si noi aseara acasa si acum va scriu din pat cu bebe mufat
Nu am citit decat pagina asta, si am inteles ca trebie sa multumesc pt cafea Decenuelei , ca nu mai are nimic de facut Cris.m si ca e rost de vacanta pt Cristies si cuscra Cris.d. Vacanta placuta si sa va intoarceti odihnite, bronzate si cu baterile incarcate.
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui cristies Cred ca ochii formati (Alexutzzza si Ayanna) s-au cam prins ca psihologia studiata de mine nu prea are legatura cu copiii ci cu oamenii (muncii). Si din ce stiu sprijinirea spiritului competitional nu se refera strict la recompensa ci mai degraba la tema competitiei. Chiar stabilirea recompenselor este adeseori o arta in sine pentru a fi ales un lucru care sa iti foloseasca daca-l ai, dar sa nu te zbati in chinuri daca nu-l ai. Acuma... la copii/adolescenti n-am studiat (dar promit ca ma apuc), dar la oamenii mari o recompensa gresit aleasa se lasa cu sabotaje, cu barfe, cu bete-n roate. Se poate ajunge ca "the best" sa nu fie deloc cine trebuie... Si ca sa sintetizez, eu cred ca toti oamenii sunt la fel de minunati si la fel de mediocri. Nu poti doar sa fii doar extraordinar. Daca esti nr. 10 mondial la tenis de camp cu siguranta ai fost un elev mediocru, nu pentru ca nu ai fi putut invata, dar pentru ca timpul tau era dedicat altei activitati. La noi insa, sa fii "multilateral dezvoltat" sau cuminte/frumoasa/desteapta si devreme acasa sau tenor la cor/capitan la volei/olimpic la matematica a umplut pe vremuri balamucul de elevi de 10 care au ratat admiterea la medicina. Chiar sunt curioasa daca se aplica si la copii toate cate le-am insirat eu, pentru ca dupa mine spiritul competitional este modul in care poti progresa, poti sa-ti depasesti anumite limite... _ Povestea unei . Cresc |
mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
asa creste Alex
cris_mario spune:
citat din mesajul lui danyelana Buna dimineata si de la noi, Am ajuns si noi aseara acasa si acum va scriu din pat cu bebe mufat Nu am citit decat pagina asta, si am inteles ca trebie sa multumesc pt cafea Decenuelei , ca nu mai are nimic de facut Cris.m si ca e rost de vacanta pt Cristies si cuscra Cris.d. Vacanta placuta si sa va intoarceti odihnite, bronzate si cu baterile incarcate. Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 pozele mele "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire |
o printesa grabita...
mandruta spune:
Buna dimineata! Multam de cafea, Decenuela!
Fetele care plecati in concediu si in we, sa aveti o vreme superba, sa traiti fiecare moment la maximm si bucurati-va de peisaj, de familie.
Cris M, felicitari pentru performanta! Eu am un munte de haine care ma asteapta... Simt ca nu mai termin... se aduna altele...si tot asa!
Miruna de Dastefa,
Loredana de PrettyBaby
Miruna de Floricel79
Sara Ioana de Claudetz
Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)