Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (85)
Raspunsuri - Pagina 12
decenuela spune:
SI MIE MI-A VENIT INDEMNIZATIA.....yupiiiiiiiiiiiii
oricum o lasa acolo pt a plati restul de concediu..
mama ce prompti astia la sect 3....pe 17 si data trecuta
asa ca fetili mai verificati...tre sa va vina
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...
Beatrice1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mariucasara Neatza si de la noi! Cristies, Cris D va doresc un concediu minunat. Sa va intoarceti relaxate si cu bateriile incarcate. Bea pentru vaccin iti va da dr o reteta. Cred ca variantele sunt Infanrix Hexa sau Pentaxim + Euvax. Mamica de Sara si Sebi AMR 7.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate...... |
thakssssssssss
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
cris_mario spune:
mandruta
bea.... eu nu am idee cu vaccinul
alexandra face kk numai knd sta in fundulet ...o sa faca repede la olita
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
aici puteti vota o printesa
mamidepuiuti spune:
neata fetele
multam de cofee decenuela
cris m. nik?!?nu credoricum,e o mare realizare
MS pup sebi mancacios
danyelana bine ati revenit!
cristies,cris d. sa aveti concedii fara evenimente neprevazute,cu soare! distractie placuta si bebei cuminti!
evyme,noi suntem langa tine!
cris m. aici sunt...prezenta in fiecare zi...
nikole,irina e asa dulce imi aminteste de radu...el doar pe burtica dormea...alex nu suporta asa,sta doar pe spate...nici macar pe o parte
beatrice ...pentaxim trebuie sa cumperi[pt schema de la stat ] iti recomand sa faci prospectarea mai multor farmacii,sa nu ai surprize...diferente de pret mari la acelasi produs...e undeva pe la 160 la helpnet si 200 la sensiblu...la noi nu este helpnet,am gasit cu 180...pupam puiul voinic... gradina ta!
ayanna
plateea ,noi fluturim cu conditia ca tu sa inveti linistita sunt convinsa ca vei fi un dr extraordinar!
mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
asa creste Alex
ioana_fota spune:
Buna dimineata si de la noi.Decenuela ms de cafea azi am si eu mare nevoie de ea .Eu sunt cam chiauna de somn pt ca Uca mea s-a cam foit toata noaptea nu stiu ce a avut ca foame n prea ia fost lua sanu sugea un pic si apoi cu el afara si asa a acm facut mereu.M-am trezit la 6 am pregatit gentuta tot pt ac terbuia la 8 sa plec la c-ta dupa ultimii banuti pe medicalu din mai dar...cu cine trebuia sa merg cu masina ma sunat ac are niste probleme si e posibil sa nu ma poata ducasi daca nu ajung azi sau luni pierd banii ca treb depusi apoi.Bine ca nu mai bate asa tare vantul si au anuntat ca nu mai ploua la noi, o sa pot macar sa o scot pe afara.Cristies am eu poze de pe plaja de care vb ca am fost anul trecut pe mine nu ma impresionat asa tare plaja cat atmosfera de pe vapor pana ajungi la Skiatos si inapoi pt mine una a meritat toti banii as mai repeta cu drag experienta dar deocamdata doar visee.
sarbatotirtilor de azi
Multa bafta la invatat fetelor care au ex ,si concedii cat mai frumoase celor care pleaca .
catalutza sa vedem cand zice cris m ca vine si ea incoa ca parca nu retin sa fi spus vreo data anume .
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
mamidepuiuti spune:
la multe lunitze pufuletilor zilei!
asa creste Alex
mandruta spune:
Bea, crisM, Ayanna, si cine mai are gradini, jos palaria! Noi avem o casa la tara unde nu sta nimeni si pana anul acesta eu si mama ne ocupam de gradina, de livada, acum a ramas singura, saraca, cu toate. Doar la sfarsit de saptamana. Fratele si sotul meu ori lucreaza ori nu se baga la gradina (fac alte chestii, repara, curata pomi, taie lemne, etc.). Si Mie-mi placea foarte tare, mai ales rezultatele. Si avem si cateva randuri de vie care erau doar treaba mea. Si mi-e ciuda... ! Dar eu nu pot sta singura acolo, mi-e frica, desi am o gramada de timp, si nici nu-mi las fata cu altcineva. Las' ca se face ea mare!
Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)
mamidepuiuti spune:
is nervoasa pe astia cu jucariile...nu raspunde nimeni la tel fix,cel mobil nu e disponibil,la e-mailuri nik ...am dat comanda in 2...am primit de la ei email in 2 si in 6...de atunci stau si astept......unde-i freddie????????????????unde-i elefantu'???????????????
ayanna...tie in cat timp ti-au venit de la minitoys?
asa creste Alex
Beatrice1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_mario mandruta bea.... eu nu am idee cu vaccinul alexandra face kk numai knd sta in fundulet ...o sa faca repede la olita Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... aici puteti vota o printesa |
bravoooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
lucia2000 spune:
Neatza si de la noi.
Eu am primt alocatia si prima indemnizatie pe 16.
Ma tot chinui sa va prind din urma si nu reusesc.
Avem nevoie de un vot. Multumim.