Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (85)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui sagetutza

Asaa.... sa va povestesc ceva si despre noi.
Teo e foarte activa si nu am timp si rabdare sa mai stau pe calc.
Se trezeste la 7 vorbin si ne jucam pana pe la 9-10, poate iesim si pe afara, apoi dormim o juma de ora ca mai mut se numeste abuz... mancam la 12, iar dormim si apoi depinde, ca de exemplu de 2 zile i-am facut si o baita in timpul zile si mi-a dormit vreo 4 ore, dar trebuie sa stau langa ea ca vrea laptic si sa fiu cu dushca pregatita:).
Am inceput sa iesim afar dupa ora 18-19 si stam pana pe la 22.
Apoi facem baita, dormim, ne zvircolim numai cand ne este foame, dar ne baga mami iar doza si adormim la loc.
Kg.... Noi n-am ajuns la 6, dar si eu am zis ca arata bine si doctoritele, de fam si pediatra , au zis la fel. Avea la 5 luni 5810g, adik saptamana trecuta si luni acum mi-a scazut vreo 35 de grame, dar ne-a vazut pediatra si a zis ca e de la caldura....

Invelit, eu o invelesc cu un cearsaf subtire, pentru ca si mie imi place sa fiu invelita oricat ar fi de cal.

diversificare... foarte naspa, ma doare capul, azi i-am dat 2 linguri de suc de portocale, imi pare tare rau ca nu am timp, mai ales acum sa va urmaresc(am pierdut tocmai diversificarea), poate o sa-mi fac.

morcov fiert am zis sa va spun, imi pare au daca am iscat controverse.Nasa mea a folosit mai mult de o luna termometru pt kk si intreba pe toata lumea, ce si cum, pediatra i-a zis ca se intereseaza, dupa ce a luat si niste doctorii, parca niste siropuri, super scumpe si fara rezultate, a inceput cu para, cu cerealele cu prun de care v-am spus si apoi si-a dat drumul aia mica la kk. Apoi a aflat care era problema si a micsorat cantitatea de morcov.

altceva.... nu mai stiu ce sa va spun.
Va pup si ne mai auzim.

mamica de Maia -Teodora

sunt vesti bune despre Teo...felicitari
am si eu o curiozitate si sper sa nu te superi....de ce ai inceput cu suc de portocale??
multumim de sfaturile cu morcovul

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

aici puteti vota o printesa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

Am mai pus si noi niste poze pe contul comun cu purcelul la masa..

Mamica de Sara si Sebi

AMR 7.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......

ce haios e....eu aseara am visat k am inceput diversificarea(asta unde soacra a fost la mine ieri si ma bate la cap sa incep sa-i dau sa pape...dar totodata imi zoce k arata fff bine alexandra si k se dezvolta bine)

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

Sebi se ridica in fund singur. Daca il tin de picioruse sau gaseste ceva sa ii tina contra se ridica in fundulet si e f. mandru de asta

Mamica de Sara si Sebi

AMR 7.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......

ce tare.....e 'precoc'

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

A...si vroiam sa va zic ca mi-a intrat indemnizatia inca de pe 15.

mami de strumfita scumpa Daria-Ioana

Un vot pentru o strumfita cu codite!

super
pai nu ofensezi pe nimeni cu nr de voturi al dariei....nu s-a inscris nimeni ptr a face comparatii intre copii

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

miremia

Irina inca doarme, i-am facut o poza si am vrut s-o incarc in album, dar am renuntat ca mi-ati fi putut spune ca n-am cearceaful calcat. Nu le am cu fierul de calcat, ce sa fac...

ma tot tin sa-ti spun...si Mario e un nazdravan si il tine pe 'nu' in brate si pe 'si' mai nou.....tipa si plange din orice....e pedepsit aproape 70% din zi ...totul il facem cu santaj,respectiv mita....sau amenintari.... trece ea si perioada asta

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Cred ca ochii formati (Alexutzzza si Ayanna) s-au cam prins ca psihologia studiata de mine nu prea are legatura cu copiii ci cu oamenii (muncii).

Si din ce stiu sprijinirea spiritului competitional nu se refera strict la recompensa ci mai degraba la tema competitiei. Chiar stabilirea recompenselor este adeseori o arta in sine pentru a fi ales un lucru care sa iti foloseasca daca-l ai, dar sa nu te zbati in chinuri daca nu-l ai.

Acuma... la copii/adolescenti n-am studiat (dar promit ca ma apuc), dar la oamenii mari o recompensa gresit aleasa se lasa cu sabotaje, cu barfe, cu bete-n roate. Se poate ajunge ca "the best" sa nu fie deloc cine trebuie...

Si ca sa sintetizez, eu cred ca toti oamenii sunt la fel de minunati si la fel de mediocri. Nu poti doar sa fii doar extraordinar. Daca esti nr. 10 mondial la tenis de camp cu siguranta ai fost un elev mediocru, nu pentru ca nu ai fi putut invata, dar pentru ca timpul tau era dedicat altei activitati.
La noi insa, sa fii "multilateral dezvoltat" sau cuminte/frumoasa/desteapta si devreme acasa sau tenor la cor/capitan la volei/olimpic la matematica a umplut pe vremuri balamucul de elevi de 10 care au ratat admiterea la medicina.

Chiar sunt curioasa daca se aplica si la copii toate cate le-am insirat eu, pentru ca dupa mine spiritul competitional este modul in care poti progresa, poti sa-ti depasesti anumite limite...

_
Povestea unei .
Cresc

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

miremia, MS, multumesc pentru solidaritate! Am pus poza.

vaaai,cat de frumos doarmeee

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Am vazut un Sebi imprietenit cu lingurita .

Mariucasara ii dai si lui una? (Eu am citit ca o modalitate sa-l inveti sa pape singur e sa-l familiarizezi cu lingurita, in timp ce-i dai tu sa pape cu alta). Bineinteles ca al meu e ca si Jiji la faza de inghitit cu totul... Ba chiar am aruncat niste ratuste cam mititele (sa nu ma spuneti, ca si alea erau cadou).

_
Povestea unei .
Cresc

si sotul le-a pus deoparte ..DOAR ptr cand facem baitza cu colacelul, ptr k a observat cum incerca sa .....

o printesa grabita...

Mergi la inceput

evyme sper sa treaca repede perioada asta urata
cristies,cris.d concedii placute cu vreme frumoasa +urarile de la alexutzzza (a zis tot )
ruxita fff tare blogul tau...felicitari

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Azi s-a produs minunea....la iesirea din bloc m-am intalnit cu Xela si cu familia ei frumoasa. Cu cine sa incep????Cu pufuletele. Cristi e un frumos si jumatate si cuminte, fetelor nici pas n-a zis din carut, a papat o jucarie tot drumul(ce-i drept nici Maia nu m-a mai facut de ras de data asta, a stat linistita, incepe sa invete cum sa se poarte in compania baietilor). Andreea e energie pura, m-a distrat foarte tare. Parintii ei au o conditie fizica de invidiat, e foarte simpatica. Xela si sotul ei sunt niste finuti, comunicativi si zambareti...o familie tare frumoasa A fost o placere sa va cunosc

Si de la plimbare ne-am intors in marsupiu(Lorex, l-am primit marti). Daca Maia avea suzeta in gura, tinea capul sus sa vada in jur tot, lumea zambea la ea...daca scapa suzeta, gurita in marsupiu su dai si suge....una peste alta a fost foarte ok.

Fug la baita si somn
Noapte linistita!

de Maia Ilinca (29.01.10)

o printesa grabita...

Mergi la inceput