Ne rugam pt VICTORIA- M&M mai-iunie 2008 (164)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
angelynna82 spune:
Ma scuzati ca dau buzna insa as dori sa urez Bun Venit acasa printesa Victoria, sa fie analizele bune pe 17 iulie. Stim ca tu esti puternica, curajoasa. Parintilor le doresc multa putere de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/inais/inais.jpg)
inais spune:
Buna seara!
Desiree uff...mi s-a ridicat o piatra de pe inima...un pietroi asa. Bine ca sunteti acasa, bine ca a reactionat printesa la tratament si bine ca este cumintica. Te impresioneaza genul asta de reactie. Tocmai in contextul dat. Cred ca si pe asistente le-a impresionat, de moment ce spui ca i-au luat cadouri si nu mai pot de dragul ei.
Bun, o batalie e castigata. Acum asteptam sa aflam ca ati castigat razboiul. Tinem pumnii!! Trebuie sa fie bine! Victoriei curajoase si parintilor o imbratisare calda!
mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
Danicris spune:
Buna dimineata, fete dragi.
Victoria, Desiree si Daddy, va imbratisam cu drag si suntem alaturi de voi.
Alysh, multumim frumos pentru urari si multa sanatate.
Doloress, saru’mana pentru cuvintele frumoase. Sarcina usoara si la termen, ma bucur ca de data aceasta ai scapat de probleme si totul decurge bine, sa dea Dumnezeu sa fie asa pana la 40 de saptamani.
Ylari, sa fie intr-un ceas bun si sa le purtati cu placere.
Lumi, multumim frumos pentru aprecieri. Of, nici Cristiana nu vrea sa vorbeasca, cred ca o sa inceapa in curand mai ales ca merge la gradi. Imi pare rau ca sunteti racite amandoua, va doresc multa sanatate.
Gabitza, imi pare rau ca nu ati prins vreme buna, poate se indreapta in we, tinem pumnii.
Azi e vineeeeeeeeeeeeeti, uraaaaaaaaaaaaaaaa !!! Va imbratisez si va doresc un sfarsit de saptamana insorit si minunat.
Dani, mami de
Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabitzam/gabitzam.jpg)
gabitzam spune:
De aseara plang intr-una. Este cea mai de rahat vreme din viata mea pe care o puteam avea. E ca toamna, ploua si e frig si nu se vad perspective de imbunatatire in urmatoarele zile. Imi vine sa plec inapoi acasa azi.
Mama ma-sii de treaba, atata concediu aveam si eu si ala il indur in frig si ploaie. Ma duc sa plang mai departe , cred ca ma ia depresia.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Victoria_mami/Victoria_mami.jpg)
Victoria_mami spune:
Fetelor, va multumesc tuturor ptr reprimire si, din nou, ptr. tot. La noi e 1:30 dimineata si Victoria papa, papa, papa de la steroizi
Gabita imi pare tare rau de asa vreme
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Reallaura spune:
Alysh sanatate multa, iubita, sper sa rezolvati repede problema cu sanul!
Simonix sanatate luI Robertzel si imi pare rau de problemele din familie, dar uite ca se rezolva si va mutati la cresa mare Sper sa-i placa lui Robert
Andrada imi pare rau de probl cu sora ta...acum ce face? e ok? a vazut-o doctorul??
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lorich/Lorich.jpg)
Lorich spune:
Of, Alyshuca, ce rau imi pare sa aud asa ceva!!!! Si acum cum e, poti alapta cu augmentin sau ai intrerupt, of sper sa treaca cat mai repede.
Gabi trimit un , te inteleg, si pe mine ma apucase tristetea la bulgari, ca fusese cam morocanoasa vremea; dar azi cum mai e, ca aici e bine si soare, ma gandesc ca si la mare trebuie sa-si fi revenit vremea.
Andrada incearca sa iei parte buna a lucrurilor, incearca sa te relaxezi un pic la munte...stiu eu ca la mare nu ai avut mare parte de odihna Sanatate multa surorii tale, sa-i tina pe bebe la cuptor inca vreo 2 sapt. macar.
Lumine sanatate!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 10+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Adriana_78/Adriana_78.jpg)
Adriana_78 spune:
Desiree, ne gandim la voi si sper sa aveti parte de nopti mai bune!
Cu marea nu stiu ce sa facem, cred ca ramanem acasa, nu are rost sa dam banii aiurea ca sa dardaim de frig.
Doloress, ce nasol ca nu are sotul tau liber -- n-am mai auzit asa ceva de la o firma serioasa, ca inteleg ca e serioasa si el lucrreaza cu contract la ei -- sau e la negru? si d-aia abuzeaza de el
Andrada f frumos acolo unde ati fost! nu stiu ce sa zic de cantecele
Sper ca sora ta sa duca sarcina cu bine la termen
Alysh, ai grija de tine!
Sanatate si lui Luminel!
Adriana
cleo78 spune:
Desiree, ma bucur ca sunteti acasa... si ca mancati. Chiar ma bucur. Sper sa fie totul bine si sa se termine visul urat . Va pup cu mare drag!
Mara va incepe gradinita pe 1 iulie. O sa anuntzam luni dimineata gradinita veche. O sa fie- 220 roni mai putin - si conteaza - sper ca ne vom descurca mai bine cu banii . Din pacate soacra mea a facut o criza de nervi, ca stie ea ca avem ceva cu ea - si mai din pacate de fatza cu fata. Eu nu am asistat.
Cu olita - am sistat lupta. Dar de la caldura, mara vrea numai in curu gol. Deja miroase cam nashpa mocheta.... nu stiu cef ac fetele voastre, dar fiica mea se trage de putza. La baieti inteleg ca e nevoie, dar la fete....si isi baga degetele peste tot. Nu stiu cum sa lupt cu asta, ca isi da pantalonii si pampersu jos, si cu cat ii zic NU NU NU mai degraba face asta.
Sare pe pat. Bun, si io ams arit in copilarie pe pat...dar mara si-a spart deja capul. Asa ca o lasam sa sara pe pat cu noi de mana. Evident, asta nu ii mai place ... si ne pandeshte, cum plecam, iar sare .
Si a mai invatzat ceva: VLEAAU A'TA ACUM! si urla. Noi o lasam sa urle. Ba mai mult, tati o trimite sa urle la coltz. si sta fata la colt, cu fata la perete, si urla... si 30min. Deja ne stiu vecinii... ne-am intalnit la lift, si i-au zis: "mai plangacioaso"
Mara a inceput sa cante. un AAAA, la unele cantece de pe cutiuta muzicala zice si ultimul cuvant. Sau ultima silaba. Sau ultimile 2 cuvinte . Dar a ainvatzat "da-te n colo" (asta e de la Melcul suparat)
adriana, si eu zic mai bine amanatzi marea pt alta data. Nu e bai, se incalzeshte in curand...
bafta lui sora lui Andrada!
Ma duc sa inmi dreg vocea, maiine o sa cant.