Bv Tina,Ariana delfinasi de iul-aug 2010 (135)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Denisa [red]LA MULTI ANI!!![/re] sa iti dea Dumnezeu multa sanatate si tie si la bebei si multa fericire

Michelleacu ma duc sa ma uit

Crys super vesti,sa-ti traiasca bebelina dolofana

Crispo LA MULTI ANI sotului tau

Bianca 32 + Andra Maria

AMR 7+ de gimnastica in burtica

Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Am fost si la medicul de familie, si am fost surprinsa sa aflu ca nu m-am mai ingrasat deloc in ultimele 2 saptamani....dar oare nici bebe nu a mai crescut? Acum stau stresata inca o sapt pana ma duc la ginecolog...dar adevarul e ca nici nu am mai mancat, ca am pb cu mirosurile si nu mananc decat paine prajita si cirese...Cred ca o sa iau vitamine, macar sa aiba bebe aportul de vitamine de care are nevoie.

Paula, 34+ cu , Raul Codin
AMR 5 saptamani

si eu am avut perioade de stagnare 1-2 sapt..dupa care din pacate a inceput din nou sa se depuna
imi place leaganul

Oana 37+ Matei

AMR 21zile

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Michelle, . Nu m-am gandit pana acum ca e ultima zi de nastere in 2... Acum clar ca merg in oras sa ii cumpar ceva, sa fie si el rasfatat... Macar acum, dragul de el...

Cristina 35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Michelle, se poate sa gresesc totusi, ca astea au fost preturi din auzite, nu am fost eu personal sa intreb.

Alina 33+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Mi-a dat voie sa merg la mare, dar cu niste restrictii si anume mers lin cu masina si fara trepidatii, fara stat la soare, fara efort. Mi-a facut control pe masa dar nu mi-a zis nimic de col. Nici eu n-am intrebat sa nu stau stresata. In conditiile astea am hotarat sa nu mai mergem, mai ai ales ca inca n-am pregatit bagajul de spital, dr. meu intra si el in concediu 2 saptamani de luni, daca ma apuca una alta...Poate mergem in septembrie impreuna cu bb.

DE vaccinul anti RH mi-a zis ca n-au la filantropia, deci trebuie sa-mi fac rost. Poate n-o sa am nevoie...

Cris 35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Michellesuper,imi place f f f mult

leagan eu as fi vrut dintrala care se leagana singurel,dar si pretul asa ca voi alege unul cu vibratii deja am gasit intr-un magazin in apropiere cu 40 de euro.deocamdata sunt intr-o dilema cu carutul...3 mi-au placut si voiam sa dau comnada pe net de ele,dar cand le-am vazut intr-un magazin mi-am schimbat parerea,rotile lasa de dorit daca o tin tot asa poate isi face si delfinasa mea aparitia si carut nu are

Bianca 32 + Andra Maria

AMR 7+ de gimnastica in burtica

Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Hai ca am citit si eu ceva din urma...

Racusor, sper ca te-ai mai linistit. Sa dea DD sa fie bine si Andrei sa pape direct de la sursa.

Bumblebeesa treaca raceala.

Rodikacum mai esti?

Matusa te asteptam cu vesti bune.

Carmen, superba camera

Michelle cum pot vedea si eu pozicile??? Sunt cele trei de pe picassa???

Cris 35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Mycya, merci!

Cris, cu vaccinul eu zic sa verifici macar la farmacii daca il au, sa stie sotul sa il cumpere daca va fi cazul... Eu nu l-am gasit in nici o farmacie. Se aduce doar la comanda, si dureaza o saptamana - ori in caz ca ai nevoie, va trebui sa faci rost de el in 72 de ore.

Cristina 35+ cu

Mergi la inceput

Crispro, stai linistita cu greutatea lui bb. La mine de la inceput era peste varsta gestationala dupa um. Avand in vedere ca sotiorul a avut la nastere 4,9 si eu 4,3 nu ma mira dimensiunile bebelusei. Eu ma rog la DD sa pot naste natural.

Cris 35+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Mycya, merci!

Cris, cu vaccinul eu zic sa verifici macar la farmacii daca il au, sa stie sotul sa il cumpere daca va fi cazul... Eu nu l-am gasit in nici o farmacie. Se aduce doar la comanda, si dureaza o saptamana - ori in caz ca ai nevoie, va trebui sa faci rost de el in 72 de ore.

Cristina 35+ cu

Asa am auzit si eu. Sper sa ma ajute cumnatul care e medic, sa-mi faca rost de al un alt spital.

Cris 35+ cu

Mergi la inceput