Bv Tina,Ariana delfinasi de iul-aug 2010 (135)
Raspunsuri - Pagina 18
bamboletta spune:
Paula-si eu tot acelasi leagan am luat..modelul pe albastru..deocamdata sunt multumita de achizitie sa vedem ce zice si bebe
Azi m-am cantarit si eu...sapt trecuta aveam 76 kg...acum am 75.4kg...am mai slabit? sau nu e bun cantarul...
Bamboletta 30+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
AMR 9+ pana vine
Cris2010 spune:
Vin sa raportez de la controlul de ieri.
Avem una bucata de bb de 3124g +/-450g, prezentatie craniana, lichid amniotic in cantitate normala, placenta fundic situata anterior gr.2, scor biofizic 10/10.
Aveti idee la ce se refera scorul biofizic??? Pt prima data am vazut asa ceva pe o ecografie.
Mi-a dat sa fac niste analize de sange si mi-a recoltat si secretie.
Cris 35+ cu
enik83 spune:
denisa...la multi ani si multa multa sanatate..bebeii la termen mancaciosi si sanatosi..
30+ cu o minune de
poze
bumblebee spune:
Nu mai vorbiti de kg Eu ma ingras numai uitandu-ma la mancare, am aproape +15, si nu sunt semne ca m-as putea opri
Michelle, din ce stiu eu, la o clinica, unde se poate naste si natural, aproximativ 7500 RON. In alte parti in Bc eu stiu numai de cezariana...
Alina 33+ cu
gargarita
bumblebee spune:
Cris, nu stiu ce-i ala scor biofizic, dar adaca a luat 10,
Felicitari pt vestile bune!
Alina 33+ cu
gargarita
crispro spune:
Cris, ce mare e bebelina. Al meu la 35 de sapt avea 2400grame. Acum incep sa ma ingrijorez... Scorul biofizic, din ce am citit pe net, e o nota acordata copilului, in functie de miscarile bebelului, lichid, placenta, etc. Deci nota 10!!! BRAVO!!! Ce zice dr? S-a modificat DPN-ul? E voie la mare?
Cristina 35+ cu
coteasca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrianaBuc Buna dimineata! Ce noapte grea am avut! contractii dese nedureroase inca de pe la ora 4. Nu prea am mai dormit de atunci. Burtica parca se lasa tot mai jos. Acum sunt bine, doar ceva senzatii de greata desi fata nu e apasa pe stomac. Uf! Nu cred ca mai duc mult. Lipsesc cateva ore. Ne citim mai tarziu. Pentru cine mai naste la Giulesti: trusa pentru epidurala trebuie sa o aducem de acasa? 37+ Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta! Ii multumim lu' Doamne Doamne ca am ajuns pana aici |
La giulesti nu-ti trebuie trusa de epidurala, o au ei, dar te costa. S-ar putea sa-ti ceara 350-400, atat sa le dai ca include si spaga anestezistului. Ai gria de tine si sanatate multa
37+
Corina, viitoare mamica de Tudor Andrei
http://happyrooms.blogspot.com/
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui michelle1981 oana as avea unde sta in Vatra Dornei.. de aia inclin spre Bistrita. De acolo se face 1h. Dar nu as merge chiar saptamanal. As merge dupa 39 saptamani In saptamana 39 inca mai e dr. mea in Iasi, dupa aia pleaca 10 zile.. uff ************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">33+ cu AMR 6+ |
pai asa da, 1 h e foarte bine...poti incerca
eu plec la rasfat la pedichiura ...asta dupa ce am constatat ca imi e greu sa ma mai ocup eu si de asta
iar saptamana viitoare la manichiura si epilat
Oana 37+ Matei
AMR 21zile
coteasca spune:
DENISA, CARLA La multi ani sa fiti fericite, sa aveti parte de o nastere usoara si de bb sanatosi si mancaciosi
37+
Corina, viitoare mamica de Tudor Andrei
http://happyrooms.blogspot.com/
michelle1981 spune:
bumble bee.. vai ce scump!!
cris2010 ce vesti bune, felicitari!!!
crispro, la multi ani sotiorului, multa fericire, armonie si intelegere! Ultima zi de nastere in 2
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">33+ cu
AMR 6+