Bv Tina,Ariana delfinasi de iul-aug 2010 (135)
Raspunsuri - Pagina 17
paula_m spune:
Buna dimineata
Denisa LA MULTI ANI!!! SANATATE SI FERICIRE!!!!!!!
Crispro, LA MULTI ANI!!!! si sotului tau si aniversare placuta
Rodyca, cum mai esti?
Oana, eu le-am zis la bunici ca, cadoul de nastere pt bebe, sa fie leaganul de la Graco, www.kiddy.ro/leagane/189-leagan-graco-swing-n-bounce.html" target="_blank">acesta...are cumnata mea si e f multumita, chiar daca e mai scump, dar se face scaunel de masa, cand creste bebe.
Paula, 34+ cu , Raul Codin
AMR 5 saptamani
Florentina_C spune:
Michelle mai vreau sa vad si eu o data pozele profesioniste cu tine. Nu mai stiu cum sa le gasesc. Ma ajuti?
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 30+ cu Florentin Andrei. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
AMR 9+ si vine minunea de bebe
***Bebelul meu mic***
***Poze***
paula_m spune:
Am fost si la medicul de familie, si am fost surprinsa sa aflu ca nu m-am mai ingrasat deloc in ultimele 2 saptamani....dar oare nici bebe nu a mai crescut? Acum stau stresata inca o sapt pana ma duc la ginecolog...dar adevarul e ca nici nu am mai mancat, ca am pb cu mirosurile si nu mananc decat paine prajita si cirese...Cred ca o sa iau vitamine, macar sa aiba bebe aportul de vitamine de care are nevoie.
Paula, 34+ cu , Raul Codin
AMR 5 saptamani
michelle1981 spune:
Paula, si eu am stagnat vreo 2 saptamani, si au mai fost fete la fel. Stai linistita
Florentina ai PM
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">33+ cu
AMR 6+
enik83 spune:
buna dimineata fetelor..
in dimineata asta m-am rasfatat cu un mic dejun gustos dar plin de calorii.. deja am mustrari de constiinta..
paula..nu inseamna ca daca tu nu te-ai ingrasat..nici bb nu s-a ingrasat.. asta ar insemna ca mamicile care pun 20-30 de kg sa faca niste bebei de 6 kg... deci stai tu linistita si zi mersi.. vin din urma kg ..
30+ cu o minune de
poze
crispro spune:
Merci de urari si voua: Creata, Bamboleta, Eladea, Paula . I-a placut mesajul, a pupat burtica - nu stia ce tot fac in baie - eu ma chinuiam sa scriu cu crema pe burta, ajutata de un betigas, in oglinda.
Parca si burtica mea e tot mai jos... Vazusem, dar nu mai stiu unde, o graviduta, cu burta sus, si apoi in ultima sapt inainte de nastere, cu burtica foarte jos. Diferenta enorma, asa incat am zis ca sigur imi dau seama cand coboara. In oglinda nu se vede, sotu zice ca prea is eu stresata, dar parca o simt mai jos, pe bune.
Bamboleta, ce scumpa e Anotnia - sa ii ziceti bebe strumf
Michelle, io zic ca 1 h distanta nu e mult. Si inteleg ca spitalul e foarte ok. Eu as merge pe privat...
Paula, cica sunt gravidute care nu mai pun deloc pe ele pe finalul sarcinii - in ultimele 2 luni, desi burtica creste, si bebe la fel. Poate esti una dintre acele norocoase!!! Iar scaunul de la Graco imi place! Si eu m-am uitat la el!
Cristina 35+ cu
Cris2010 spune:
Salutare burtici, proaspete mamici si delfinasi.
Carla la multi, multi ani! Sa fi fericita si iubita, nastere usoara si la termen si bbi sanatosi si mancaciosi!!!
Crispro, sa-ti traiasca sotiorul! La multi ani fericiti impreuna!!!
Cris 35+ cu
Victo spune:
neata.
pai la cap.kg ne-am mai oprit si noi. acum sunt la + 14, ceea ce e destul de bine, zic eu..caci mai mult de 1-2 kg nu am cum sa pun de aici incolo.
cu lasatul burtii eu nu stiu, ca a mea mereu mi s-a parut mai jos asa.
La multi ani Denisa! Sa fii cea mai fericita alaturi de copiii si sotul tau!
Paula cu Mihai 36+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 3+ de dans in burtica
Florentina_C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui michelle1981 Florentina ai PM ************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">33+ cu AMR 6+ |
Multumesc Michelle.
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 30+ cu Florentin Andrei. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
AMR 9+ si vine minunea de bebe
***Bebelul meu mic***
***Poze***