Bv Tina,Ariana delfinasi de iul-aug 2010 (135)
Raspunsuri - Pagina 16
michelle1981 spune:
crispro, nu, nu am mai avut nicio durere/ junghi.
Mi se mai contracta burta daca fac miscari bruste dar dureaza 10 secunde maxim.
Am sunat ieri la Bistrita si cica ar fi locuri la privat, dar trebuie sa vin sa ma vada un dr... Nu stiu ce sa fac, ca e cam departe (5 ore).
Sa vad la Suceava ce aflu azi. Am impresia ca fac doar cezariene..
De Bacau stiti ceva? Cred ca aici sunt mari tarifele..
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">33+ cu
AMR 6+
adrianaBuc spune:
Denisa, LA MULTI ANI! Sa fi sanatoasa si iubita.
racusor, cat de frumos vorbesti despre bebele tau. Si te felicit ca insisti sa il alaptezi. Bravo mami!
37+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Ii multumim lu' Doamne Doamne ca am ajuns pana aici
michelle1981 spune:
creatza, oana felicitari pentru semnatura!
Carmen foarte frumoasa camera Letitiei Asteptam poze cu mamica in camera
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">33+ cu
AMR 6+
CarmenAlbu spune:
Buna dimineata delfinariu!
Denisa pentru ca va fi ultima ta aniversare in 2 iti urez un La Multi Ani plin de bucurii, sa fiti sanatosi, sa ajungeti la termen !!!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
33+ cu
AMR 6+
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Oana, eu primesc balansoar, nu cred ca e ceva firma. Nu e la curent (la priza), e mai simplu, cu baterii, dar mecanismul e acelasi. Diferenta majora e la pret- asta ce il primesc costa 150 lei, iar unul super misto, electric, de la Graco, de ex, am vazut ca poate ajunge la 800 lei. Cristina 35+ cu |
nelamurirea mea era legata de vibratii asa e cel de la Fisherprice...sau sa aleg unul care are 2 pozitii, una fixa si una de leganare (manuala, adika de catre mami )
...greu e si cu alegerile astea
Oana 37+ Matei
AMR 21zile
bamboletta spune:
Neata va servesc cu lapte cu cacao si briose
Azi am schimbat si noi semnatura 30 sapt AMR 9+ deja ma apuca emotiile
Denisa la multi ani sa fii iubita fericita..nastere usoara..bb-ii sanatosi si mancaciosi
Crispo la multi ani sotului frumos cadoul..burtica cu fundita rosie
Michelle-f frumoase pozele..le-ati facut voi doi? cand mai mergi la control...
Azi e ziua nasei noastre de cununie...asa ca ne pregatim de petrecere
mai stiti ceva de Tina?
Bamboletta 30+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
AMR 9+ pana vine
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui michelle1981 crispro, nu, nu am mai avut nicio durere/ junghi. Mi se mai contracta burta daca fac miscari bruste dar dureaza 10 secunde maxim. Am sunat ieri la Bistrita si cica ar fi locuri la privat, dar trebuie sa vin sa ma vada un dr... Nu stiu ce sa fac, ca e cam departe (5 ore). Sa vad la Suceava ce aflu azi. Am impresia ca fac doar cezariene.. De Bacau stiti ceva? Cred ca aici sunt mari tarifele.. ************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">33+ cu AMR 6+ |
pana la noi cate ore faci? cred ca 6-7?
daca ai gasi o modalitate sa stai la Bistrita ar fi foarte bine...altfel cred ca e greu de ajuns...
eu stiu pe cineva care a nascut acolo...asta inainte sa se deschida la noi spitalul privat...a avut noroc, in ultima luna te cheama saptamanal la control...si cand a mers a oprit-o acolo direct pentru ca incepeau contractiile
Oana 37+ Matei
AMR 21zile
eladea2005 spune:
Neata burtici si mamici!
am reactualizat AMR-ul...
Adriana, si eu am stari de greata de cateva zile, scaune moi de ceva vreme (desi alimentar n-am schimbat nimic)si in plus ma sacaie rau stomacul, cred, undeva sub stern... am luat Rennie si ieri si azi...dar tot simt o senzatie f aiurea...
DENISA, LA MULTI ANI SANATOSI SI FERICITI, DRAGUTA! SA FITI IMPLINITI ALATURI DE COPILASII VOSTRI!
Crispro, LA MULTI ANI SOTIORULUI, FERICIRE MULTA IMPREUNA SI MULTE IMPLINIRI!
Carmen, f draguta feminina si stilata camera Letitiei... asteptam mai multe pozici...
matusa, tinem pumnii..doamne ajuta!
eu am inceput sa pregatesc bagajul minimal de care am nevoie si hainutele de externare pt bebe si pt mine...sa stie sotul de unde le ia... ca nu se stie cand si cum...
Andreea, Eric (9.12.2007) si 37+ cu bb Filip
AMR: 15 ZILE PANA LA MAREA INTALNIRE...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
bamboletta spune:
Oana eu am luat cu vibratii leaganul si patutul ambele de la Graco..la Antonia au avut efect vibratiile sper sa aiba si la bb2
Carmen-superba camera printesei
Am spalat toate hainutele pt bebe strumf (Antonia zice sa-i punem numele asta) mai trebuie doar sa le calc...camasile pt spital deja spalate si calcate..mai trebuie sa pregatesc geanta inca mai am timp
Bamboletta 30+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
AMR 9+ pana vine
michelle1981 spune:
oana as avea unde sta in Vatra Dornei.. de aia inclin spre Bistrita. De acolo se face 1h.
Dar nu as merge chiar saptamanal. As merge dupa 39 saptamani
In saptamana 39 inca mai e dr. mea in Iasi, dupa aia pleaca 10 zile.. uff
Bamboletta multumesc! Pai ni le-a facut un prieten care e pasionat de fotografie si are aparatura.
La dr. mai merg la sfrasitul lunii.
AMR 6+