Bv Tina,Ariana delfinasi de iul-aug 2010 (135)
Raspunsuri - Pagina 15
crispro spune:
Imi merge netu cu viteza melcului turbat. Is in pat, la TV, la tricotat, si cu net wireless. Am schimbat 3 routere pana acum, ca nu mergea bine, pana ne-am dat seama ca problema noastra nu e router-ul, ci BCA-ul din pereti. Asa ca daca vedeti de n-spe ori un mesaj de la mine, ma scuzati . Of, ce nervi am!!!
Cristina 35+ cu
ooana spune:
revin cu o intrebare balansoar luati? de care?
eu ma gandeam la Fisher Price Rainforest...sau Chicco?! nu stiu ce sa aleg
Oana 37+ Matei
AMR 21zile
bumblebee spune:
La balansoar nu ma bag inca, vad cum o fi bb, chiar nu m-am orientat deloc in sensul asta.
Alina 33+ cu
gargarita
michelle1981 spune:
Neata burtici si mamici cu delfinasi!
Denisa la multi ani fericiti alaturi de familia ta!
Mycya incearca acum.
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">33+ cu
AMR 6+
crispro spune:
Oana, eu primesc balansoar, nu cred ca e ceva firma. Nu e la curent (la priza), e mai simplu, cu baterii, dar mecanismul e acelasi. Diferenta majora e la pret- asta ce il primesc costa 150 lei, iar unul super misto, electric, de la Graco, de ex, am vazut ca poate ajunge la 800 lei.
Michelle, mai ai dureri prin burtica? Ca parca ma doare pe mine, de fiecare data cand ma misc, in pat, in picioare, parca e ceva ce ma deranjeaza. Asa ca stau linistita, de abia respir.
Cristina 35+ cu
larissa_79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ooana revin cu o intrebare balansoar luati? de care? eu ma gandeam la Fisher Price Rainforest...sau Chicco?! nu stiu ce sa aleg Oana 37+ Matei AMR 21zile |
mie imi place cel de la fisher price...am vrut sa il i-au ptr nepotelul meu dar desi am sunat la mai toate online-urile nici unul nu-l avea pe stoc. acum la bebe...mai astept...dupa nastere cumpar daca e...
Larisa 34+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 5+ saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
Otiliav spune:
Neata!
Denisa, multa sanatate si bucurii de la delfinasii gemenasi!
Si Ana mea a facut 5,5 ani, e fata mare, merge la scoala peste 2 luni .
Pfoai ce chestie Rodica cu paturica. Gata, nici nu ma mai apuc de ea ca eu sunt si mai mica, la 32s. Cum mai esti acum, ai mai experimentat vreo contractie?
Se zice ca daca ai prins 1 zi din luna a 9-a e bb la termen, asa ca nu fi stresata.
Sheri, bravo, ai de ce sa fii mandra cu asa performante. Si copil mai mare in grija, si gemene voinicute in burtica, si saptamanile de sarcina foarte bine
Ma duc sa-mi iau o si stau cu ochii pe ochidut cu colul sters
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 32+ Iulia Alexandra
Creatza11 spune:
'neata, am venit si noi la capucino!
Racusorule tu esti o mama eroina, o sa o scoti tu la capat si cu alaptatul, ai sa vezi, chiar daca acum nu prea sti cum, tot ce trebuie sa faci este sa incerci sa ramai cat mai calma, fara stres prea mare sa nu pierzi laticul!
Denisa, LA MULTI ANI fericiti, sa fi iubita, sanatoasa, implinita cu cei mai frumosi si sanatosi bebei, caci prea mult ai luptat pana aici !
Crispo La Multi Ani si sotului tau, sa ne spui ce a zs de cadoul de la bebe!
Matusa , multa bafta la dr, te asteptam cu vesti bune!
Grety, tu parca ai inceput sa faci injectii, si eu fac clexane de 0,4, cate o injectie in fiecare seara din sap 5 de sarcina, deci am facut deja aproape 200 de injectii; pana pe la sap 18-19 cand a inceput burtica sa creasca si sa se intinda le-am facut in burta, iar de atunci in picior. Insa am ajuns sa le iubesc, fiindca doar datorita lor am ajuns aici....deci nu-ti fa probleme, nu trec bariera placentara, doar iti fluidizeaza sangele sa nu se formeze trombi, ca bebele sa poata fi alimentat d noi cum trebuie.
Carmen, foarte frumoasa camera Letitiei !
Ati vorbit de tigari - eu m-am lasat cu o luna inainte sa raman gravida, dar sunt foarte cuioasa daca ma voi mai apuca dupa alaptat.S-a lasat si sotul o data cu mine,ca sa nu-mi fie mie greu, am mai tanjit amandoi, ce-i drept, la o dimineata de vara racoroasa, pe o terasa cu o cafeluta si o tigara....ara tabloul perfect in ochii nostri de relaxare
Am schimbat si noi semnatura si kg - sunt 11!
32+ cu un invingator David Gabriel
AMR 7+
adrianaBuc spune:
Buna dimineata!
Ce noapte grea am avut! contractii dese nedureroase inca de pe la ora 4. Nu prea am mai dormit de atunci. Burtica parca se lasa tot mai jos. Acum sunt bine, doar ceva senzatii de greata desi fata nu e apasa pe stomac. Uf! Nu cred ca mai duc mult. Lipsesc cateva ore. Ne citim mai tarziu.
Pentru cine mai naste la Giulesti: trusa pentru epidurala trebuie sa o aducem de acasa?
37+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Ii multumim lu' Doamne Doamne ca am ajuns pana aici
baby78 spune:
La multi ani Denisa!!!! Sa fii sanatoasa si sa duci sarcina la termen asa cum iti doresti..sa ai parte de nastere usoara si refacere rapida,...de delfinasi sanatosi, cuminti si mancaciosi!
33+ Tudor Constantin
AMR -6