Bv Tina,Ariana delfinasi de iul-aug 2010 (135)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Buna burtici si mamici...
De azi sunt oficial in concediu si apoi intru in prenatal... Doamne ce bine e... Hi hihii...

Astazi implinim si noi 33 sapt. Doamne ajuta si la cat mai multe!!!

DENISA, La multi ani cu sanatate, copii papaciosi si cuminti!
De asemeni, LA MULTI ANI ! pentru sotul lui crispo. Sa fiti sanatosi si fericiti impreuna cu bebe!

Tin sa felicit si celelalte doua mamici, Tina si Ariana. Sa va traiasca delfinasii, sa fiti fericiti si sanatosi!

Nu am mai intrat de vreo sapt si ceva, ca am fost aglomerata la servici, dar de acu stau pe aproape... Nu vreau sa mai pierd nimic. Vin si eu cu vesti proaspete. Mi s-a luat o piatra de pe inima. Ieri am fost in Constanta, am vorbit cu medicul si am stabilit ca voi naste la clinica in Constanta. Bebelina e bine, a facut `aerobic~ tot timpul ecografiei de nu putea dr sa masoare toate cele... Deocamdata nu stim cum va fi nasterea, pentru ca placenta e inca jos... Vom vedea la urmatorul control. Partea nasoala e ca trebuie sa stea bebe cumintica pana pe 27 iul. Doamne ajuta! Pana atunci medicul va fi si el in concediu. Ma rog sa iasa conform planului ca sa nu fiu nevoita sa fug in travaliu pana la Constanta. Dar cred ca voi face si eu precum Katalina, si voi merge sa stau in Constanta dupoa 15 iulie.

Iaca am actualizat si eu nitel datele despre noi.. hihih... si acu ma duc sa mai citesc din urma... sa ma update-z. Pup tuturor!

Cris, Razvanucu (23.11.2004) si 32+ Riana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Mycya, multumesc.

Cris2010 am trimis pe mailul comun adresa cu pozele. Il trimit si pe PM.

Ma bag la schimbat capitolul.

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">33+ cu

AMR 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Neata si de la noi1

declar o noapte dormita pana dimineat la 10 asa ca sunt ceva mai somnoroasa la ora aceasta ca de obicei m-am pus pe pregatit bagaje si terminat dulceata inceputa ieri in rest o sa mai pregatesc pt diseara niste dovlecei pane cu usturoi!

si o sa schimb semnatura cu saptamanile de azi pt ca maine dimineata plecam si nu stiu cat loc o sa mai am la calculator macar sa va citesc sa vad delfinasii care incep sa dea din aripioare prin zona!

si oricum sunt dezamagita de starea vremii la brasov nu vor fi mai mult de 16 max 23 grade celsius si innorat!

Asa ca nici nu stiu ce haine sa imi iau cu mine!

Anca +31s ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2010 spune:

Burtici si mamici cu delfinasi va invit la
Capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Mycya, multumesc.

Cris2010 am trimis pe mailul comun adresa cu pozele. Il trimit si pe PM.

Ma bag la schimbat capitolul.

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">33+ cu

AMR 6+

Vazut. Foarte fine.

Cris 35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

revin cu o intrebare balansoar luati? de care?
eu ma gandeam la Fisher Price Rainforest...sau Chicco?! nu stiu ce sa aleg

Oana 37+ Matei

AMR 21zile

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Neata fetele!!!La amiaza
DENISA
Sa vina bebeii cu bine, cu noroc si intelegere!Sa va bucurati de ei si sa fie cei mai cuminti si papaciosi copii din lumE :*
Noi avem www.walmart.com/ip/Fisher-Price-Infant-to-Toddler-Rocker/8072092" target="_blank"> asa si pare misto.l-am asamblat cand a venit din america si e super dragutz.adica merge pe baterii si vibreaza si leagana si copilasul, plus ca deasupra capului are o jucaria care canta.eu una am zis ca e foarte util un leagan din asta (cred ca aelita m-a convins - am vazut pozute cu copii in leagan) si ma gandesc ca nu o sa fiu legata de camera lui bebe.se poate folosi de la 0luni, se lasa pe spate , e moale..plus ca merge sa stea copii pana la 18kg in el, adica poate fi folosit si ca scaunel.orice marca ai alege, eu zis ca o sa fie foarte util.
Am schimbat semnatura cu o zi in avans :D, ca oricum sambata nu prea intru si nu mai aveam rabdare :)

Laura 34+ cu
AMR 5+ pana la Marea Intalnire
Mai e putin si o sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Saru'mana, Cris, la fel si voua!

Cristina 35+ cu

La multi ani pentru sotior!!Foarte frumoasa surpriza:)
Carmen: super camera bebelusei.

Laura 34+ cu
AMR 5+ pana la Marea Intalnire
Mai e putin si o sa fiu

Mergi la inceput