HAI Ramona!BV Anca,Simona! Liliac mai-iun2010(97)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Lena : ce sa spun, bine ca totul s-a terminat cu bine , d-ra ta este o luptatoare !!!

R_ocsy , mami de Sofia ( 19.05.2010 )

Mergi la inceput

O VESTE BUNA ! Vom avea vaccinuri de saptamana viitoare

http://cugetul.ro/actualitate/sanatate/947-ministrul-sanatatii-vaccinurile-gratuite-destinate-bebelusilor-vor-fi-disponibile-de-saptamana-viitoare.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Rocsy-multumim de veste1 abia astept sa-l facem!
Lena-
Cum faceti proba suptului la san? Cum stiti cat a mancat? Se pare ca a inceput si la mine sa curga robinetul. Strang cate 10 ml la pompa si azi a stat cate 15 minute la fiecare san. Curge incet, dar curge.

Mamica lui Mihai Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Sabina, imi pare rau dar nu am suzit de aceasta problema; sper sa te lamureasca f curand pediatra.Dupa ce am terminat 5 sezoane din dr House nimic nu mi se mai pare ciudat, deci cine stie ce o fi intre ureche si....rinichi.

Lena, imi pare rau pt o asa naster dificila; iti recomand prieteneste sa cauti peste vreo luna un pediatru neurolog caruia sa ii povestesti problema Biancai de la nastere si care sa o urmareasca atent pana pe la 2 ani (cu controale lunare, evaluari atente);
Nu iti zic asta ca sa te sperii insa daca cumva, Doamne fereste are Bianca vreo mica problema datorata stopului cardio-respirator de la nastere, cu cat afli mai din timp cu atat mai bine.
Si iti dau acest sfat in cunostinta de cauza nu din auzite/citite.

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Rocsy-multumim de veste1 abia astept sa-l facem!
Lena-
Cum faceti proba suptului la san? Cum stiti cat a mancat? Se pare ca a inceput si la mine sa curga robinetul. Strang cate 10 ml la pompa si azi a stat cate 15 minute la fiecare san. Curge incet, dar curge.

Mamica lui Mihai Rares

Cantaresti bebele inainte de ai da papa, notezi . Dupa ce a terminat cu papa, cantaresti din nou. Diferenta data este cantitatea de ml pe care i-a mancat copilul. Eu una nu am cantarit-o niciodata ca sa aflu cat papa, mi se pare pierdere de timp si foarte stresant.

Lapte praf folosim Topfer Lactana, este lapte bio ... parca tu intrebai ce folosim !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

merci
eu eram aia cu intrebatu'
acu suntem maraiti si a adormit la mine in brate
aseara de la 19 la 3 am avut spectacol de plans continuu de la gaze
am crezut ca murim si eu si tac-su

Mamica lui Mihai Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

multumsc fetelor
da artu la 2 luni suntem programate la control
maribell astept povestea voastra pozele leam vazut sunteti frumoase foc

fericita mamica cu mica, BIANCA MARIA
09.06.2010

Mergi la inceput

Da, Artu are dreptate ; cum am avut stopul respirator in timpul cezarienei si Sofia a fost cianotica pe fisa de externare se recomanda control neurologic la 2 luni !

Mergi la inceput

Ce face Sabina Artu, tot pe burtica ta ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siminoc spune:

Buna!

Am intrat rapid sa va info ca am nascut pe 09.06.2010, la 14.15, o printesa de 3650 gr, 52 cm lungime si Apgar 9. Puiul e bine, papa la san! Mie mi s-a infectat operatia. Sper sa nu trebuiasca sa renunt la alaptat! Tineti-mi pumnii!

Va pup! Nastere usoara celor in asteptare si refacere rapida si crestere usoara bebeilor pentru cele care deja iti tin comorile in brate!

Imi schimb semnatura altadata!

Mergi la inceput