HAI Ramona!BV Anca,Simona! Liliac mai-iun2010(97)
Raspunsuri - Pagina 8
mamanati spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabriela_s Neata, Fetele care au nascut natural,cum mai stati cu epiziotomia??? Pe mine a inceput sa ma doara acum dupa doua saptamani,e cam ciudat.E drept ca pe langa epiziotomie am mai avut si numeroase alte rupturi mai mari si mai mici,e cusuta prin toate partile "tovarasa" ![]() Si intrebare de baraj,firele alea resorbabile au cazut? Ce griji am si eu Mami de poznase: Adriana Maria (11.01.2007) si Alexandra Ioana(05.06.2010)Blog de mama si nu numai |
Si eu am fost cusuta in lung si-n lat. Sotul zice ca la mine a durat cusutul mai mult ca nasterea. Epiziotomia nu ma deranjeaza, mai mult simt un disconfort la cusutura de col. Iar cand sunt obosita abia de merg si simt uterul greu. Cateva ate am eliminat inca acum 3 zile, mai multe n-am mai observat.
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mandra mamica de 2 comori
bebe Beatrice si
Camelia-Nicole
dana81 spune:
Fetelor ce frumos povestiti de "floricele", si despre alaptat, tare imi doresc si eu de data asta sa am fortza necesara si sa nu cedez din prima.
Eu tot 2in1, asa ca va rog..cand va aminititi de mine, bagati cate o majoreta, poate vede bb si se grabeste, ca nu mai rezist
!!!De altfel am tot felul de contractii care dureroase care nu, dar nici un semn clar.
Va pup, ma duc sa ma intind putin
38+
RIANA
MAMI de
CLARA 06.08.08
moni_or spune:
MARY, o fi puseul de o luna, a pus mai devreme Ioana (Arturicii) un articolas despre pusee... Atunci sunt tare agitati si stau mereu la san, isi regleaza singuri productia. Ar trebui sa dureze 2-3 zile, dar cica uneori si o sapt. Si noi am trecut printr-un puseu de asta acum cateva zile. Nu poti sa-l pacalesti cu suzeta ca sa mai ai si tu o pauza? Eu pe Alex mai pot din cand in cand, doar ca si-o scapa din 10 in 10 secunde si iar urla
asa ca oricum nu pot sta intinsa... Pt. stimularea lactatiei pe langa super ceaiul de la Fares mai este Galactogil (la sensiblu ai sanse sa-l gasesti, doar ca te rupe financiar), Galafor si Nutrinatal (astea 2 sunt pastile, la plafar).Te imbratisez cu drag
Felicitari noilor mamici, scuze ca n-am mai scris dar sunt varza de oboseala, greu rau cu asa diferenta mica intre prunci, nu pot deloc sa-l las pe cel mic nesupravegheat ca vine cel mare si-l strange de cap, vrea sa-i puna mana in ochi, il trage de maini, vrea sa-l iubeasca dar nu pricepe ca e fragil, cand il alaptez il calareste mai mereu... Plus ca Alex are colici la greu, se chinuie si cate o ora sa faca kk, noaptea se scoala des tot pt. facut kk, cand nu se scoala el se scoala Luca si tot asa... Nu stiu cand am prins ultima oara mai mult de 3 ore legate de somn.
Monica, mami de
Luca Andrei (17.07.2008) si
Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!
"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)
r_ocsy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Madamar Buna fetelor! Vin dupa cea mai alba noapte de cind a venit pe lume micul Mateo! Are citeva zile de cind numai la sin ii place sa stea, spre exasperarea sinilor mei - ragadele s-au adincit si nu am speranta ca voi mai scapa vreodata. In contextul in care suge non stop, normal ca atunci cind i s=a facul realmente foame, nu a mai avut de unde sa si-o potoleasca, pentru ca laptele mincat l-a vomat in repetate rinduri... Nu mai stiu ce sa fac si cum sa abordez situatia ... ce sa ii fac mai bine si mai intii, ca sa il linistesc: daca nu primeste tzitzi atunci cind vrea, adik continuu il scap in niste accese de plins de se intepeneste... ma intreb acum: nu mai am eu lapte, nu se satura, de asta vrea sa stea mereu la sin...sau nu e laptele satios? Nu mai stiu de mine... Mai sunt si colicii... INTREB ACUM PE MURICA: cum iti administrezi tu urtica urens, pentru stimularea lactatiei? Inafara ceaiurilor pe care le beau, ma gindesc sa iau si altceva suplimentar... in conditii de scepticism, recunosc... dar vreau sa incerc tot ce e posibil Marlena (Mary) mamica lui Tudor Mateo Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace! |
Nu ai incercat sa ii inlocuiesti sanul cu suzeta ? La a mea a functionat. Dupa ce manca bine, la vreo jumatate de ora urla din nou, isi ducea manutele la gura ca si cum ar mai vrea sa pape. O puneam la san si sugea pana adormea. Ulterior m-am smecherit, nu i-am mai dat san ci i-am varat suzeta . Ne-am cam luptat cu ia suzeta , nu vreau suzeta , nici acum nu o accepta decat atunci cand vrea ea , dar macar o cere si a uitat faza cu adormitul la san. Acum adoarme tot in brate dar macar cu suzeta in gura
R_ocsy , mami de Sofia
r_ocsy spune:
Sabina : sorry, nu stiu nimic in legatura cu marimea urechiuselor si problemele la rinichi !!!
Nati : uff, ce ghinion . Cred ca abia asteptai sa o plimbi. Ar trebui sa iti trimit caruciorul nostru ca dulcineea nu se impaca deloc cu el. Asa copil mai rar; pot sa dau la ture prin curte pana fac sant ca urla intr-una si nu o linisteste deloc plimbarea ; in schimb in brate as putea sa alerg si la maraton cu ea ca nu ar avea nici o treaba atata timp cat i-as da si tziti
.
R_ocsy , mami de Sofia
r_ocsy spune:
ANCA16 : tu esti trecuta in listuta ca eu nu te vad, dar poate am o scapare. Daca nu esti, scrie datele si o sa te trecem .
R_ocsy , mami de Sofia
r_ocsy spune:
Dana81 : iti fac pe plac, poate se hotareste bebe .

HAI DANA ! HAI BEBE RIANA !

R_ocsy , mami de Sofia
aka spune:
Madamar te inteleg foarte bine cu ragadele. doua saptamani dupa nastere am avut si eu, imi dadea sangele cand sugea, si niste dureri cumplite. dar am insistat cu garmastan, spalat dupa fiecare supt, unt de shea si au trecut. eu nu-s de acord cu suzeta, prefer sa fiu eu pe post de suzeta. mi se pare ca o pacalesc cu suzeta, si nici mie nu mi-ar place asa tratament. laptele tau e foarte bun pentru bebe, doar ca daca il doare burtica si d`aia e asa agitat. si oricum daca suge, lapte se produce in continuare. eu o tin in brate cand e suparata, in pozitie verticala, de fapt asa se linisteste si ne plimbam prin casa.
Gabriela "broderia" mea are mai mult de o luna si tot o simt acolo. firele sunt si ele la locul lor. ruptura de col n-am avut, dar mai e unul la suprafata si ala nu vrea sa cada.
ce mult imi place cand citesc de mamici la al doilea copilas pentru care alaptatul a devenit o placere, spre deosebire de primul copilas cand au renuntat devreme. si le doresc mamicilor de un pui sa aiba rabdare ca totul se regleaza in cateva saptamani. si atunci sa vedeti placere si la voi si la bebelus
.
la mine dorm amandoua puiutele, parca nici nu-mi vine sa cred. ar trebui sa ma intind si eu.
va pup.
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si www.etickr.com] br / [img]http://www.etickr.com/ticker.php?img=4,109,126,0,CD,14740,QW5kcmVlYSBNaXJ1bmE=,TXkgc29uL2RhdWdodGVyIGFnZSBpczo=,-1[/img" target="_blank">Andreea Miruna
lenabum spune:
dragele mele m-am mai linistit,bianca se trezeste la 2 ore si un pic si cere tztz,offfffff ce bn
sa va povestesc pe scurt aventura noastra
marti pe 8 stateam cu voi si ma vaitam ca am dureri,dupa amiaza au inceput la interval de 10 min,eu care stiam ca pot fi contractii false trageam de timp,pana la urma am sunat doctora care m-a invitat la urgenta sa ma internez
bun,asta pe la 5 dupaamiaza,eram singura acasa,sotul venea la 8,sa mai stau sa nu mai stau? pana la urma am facut un dus cu apa rece ca nu mai era calda la boiler am sunat-o pe prietena mea si la 7 plecam mot spre constanta
pe drum cronometram contractiiile,imi era frica ca se vor opri si merg degeaba doar mai era pana p 21 cand eram programata
am ajuns la 8 si un pic la spital,unde cu viteza mlcului am fost consultata la serviciul d urgenta,aveam col deschis 2 degete,asa se exprima lumea,si posibil sa nasc
am sunat-o pe dr mea care a vorbit cu mdicul din urgnta sa ma trimita la sala de nastere unde urma sa fiu monitorizata
bun,de la 8,30 si pana la 10,30au durat formalitatile in urgenta,am crezut ca lesin de nervi,durerile erau la fel constante
am ajuns la sala de nasteri,multa lume..care se vaita mai abitir decat mine
am fost primita de o asistenta foarte plina de ea,mai ales cand a vazut ca sunt si grasa a luato durerea de cap,mam burzuluit putin la ea pt ca nu intelegea ca la mana dreapta nu mi se gasesc venele dar la stanga foarte usor,ea vroia sami arate pe pielea mea ce priceputa este,dar pana la urma a facut ca mine
durerile aceleasi,le putem suporta
pt ca nu a putut sa faca monitorizarea bblui din cauza suncilor,a sunato pe dr mea care a venit si de la 11,30 pana la 1,30 a stat cu mine si nu a reusit sa asculte inimioara lu bianaca mai deloc
la 1.30 ma urca pe masa sa ma consulte,bianca se
tragea inapoi nu mai avea capul jos in col,iar eu aveam deja o scurgere maronie
atunci m-a anuntat ca suntem in pericol trebuie sa intram in
cezariana
totul a decurs reped m-au mutat la sala de operatii,anestezistul mia luat interviul,in timp ce un nene lectrician s chinuia sa demonteze
o lampa violet de deasupra mesei d operatie,eu eram vesela chiar am glumit cu anestezistul,iam povestit ca si la nasterea lui cristi am avut o problema cu o lampa care in timp ce nasteam a cazut din tavan exact pe mine,iar in timp ce ma cosea a venit o echipa de electricieni anestezistul imi spune razand ca am o problema cu electricienii
toate bune si frumoase dar nu vrea sami faca anestezie generala desi ii spun ca am probleme cu coloana,se chinuie sa-mi gaseasca locul unde se face anestezia ,mio face, ma intind pe masa si amortesc toata inclusiv limba ,nu mai pot sa execut miscarea de repiratie ,ma sufoc si aleluia am lesinat
m-am trezit la 3 si un pic,dr era agitata si intreba daca traieste fata ca daca nu nu-mi leaga trompele,anstezistul a venit si a spus ca micuta este bn acum,eu am lesinat iar
m-am trzit la 4 aproape ma terminase de cusut miau spus despre bianca ca e bn ca are 3,100 ca nu a putut sa respire singura si o tin putin la oxigen,ca sa aflu dupa aceia ca defapt daca nu o scotea repede u nu aveam bianca acum,ea nu a respirat a necesitat resuscitare mai multe minute
cu chiu cu vai mau mutat de pe masa,si apoi in pat in sala de alaturi,eram prea grea necesitam macara dar sau descurcat
pe la 10 a vnit anestezistul sa ma vada si sasi ceara scuze ca a tipat la mine,dar iam spus ca nu are rost eu nu stiu nimic,mia mai recomandat sa ma misc cat mai repede,iam multumit si a plecat,in schimbsa tot perindat dr mea ,intrase d garda si pt ca sunt f grasa le era frica sa nu dau iar coltu
pe bianca am vazuto pe la 8 prima data,vai ce frumoasa era,ca un purcelus mic asa era de rozalie,neam pupacit si neam mai vazut la 2
la 4 m-am dat singura jos din pat,am putut,mau dus la camera ,departe de sala de nasteri,camera f curata moderna,eram singura
am avuto pe sora mea care ma ajutat,ea isi dorea sa vada nepoata dar nepoata nu venea, avenit dr mia povestit atunci ce sa intamplat cu mine si bianca,eu mam speriat si mam dus sami vad fata ianpoi la sala de nasteri bineinteles pe jos acum ca nu aveam scaun personal,bianca era bn,mam mai dus pana dimineata de 2 ori,eram terminata deja,dimineata am inceput sa fac scandal si pe la 12 au adus copilul in camera,era deja galbena,facuse icter,degeaba am spus pana a doua zi adica vineri nu au facut nimic,in noaptea aia bianca sa simtit rau voma iar asistenta de la copii dadea vin ape mine ca nui scot aerul,dar totul era de la icter
am stat pana luni inclusiv la fototerapie,si cred ca mai stateam mult si bn daca marti nu dadeam semnatura sa plecam acasa
nu am ce sa reprosez serviciului de asistente pt mame,in schimb la copii se face prezenta la schimbul de tura atat
imi cer scuze de mesajul meu lung dar ma simteam datoare sa va povestesc asa cum si eu am citit cu multa emotie mesajele voastre,trebuia sa postez si eu povestea noastra
cristi este foarte fericit,se emotioneaza de fiecare data cand o tine in brate,multumesc lui dzeu pt cei doi pui frumosi ai mei

fericita mamica cu
mica, BIANCA MARIA
09.06.2010
veronicach spune:
vai Lena prin ce ai trecut...bine ca sunteti sanatoase acum, sper sa treaca si uratul de icter (si Matei a stat o zi la fototerapie)
sper sa uiti cat de curand aceste emotii negative iar Bianca sa iti aduca numai fericire
inca o mamica eroina 
mamica fericita de
cuminte Matei Sebastian
10.05.2010

(11.01.2007) si
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!