HAI Ramona!BV Anca,Simona! Liliac mai-iun2010(97)
Raspunsuri - Pagina 7
arturicii spune:
Gabriela, ce fete frumoase aveti!!!!
Iar pozele sunt super super faine!
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
NicoletaB spune:
Neata!
sanii mei incep sa se flescaiasca desi tot bag galactogil si ceaiuri si lichide
nu cred ca mi-a fost scris sa alaptez
asta e....
Mamica lui Mihai Rares
anca16 spune:
Dragele mele,
Cu toate ca nu am mai scris, de citit incerc sa va citesc cat mai des.Felicitari tuturor mamicilor pentru bebelusi, sa dea Dumnezeu sa ne creasca mari, sanatosi si cuminti.
Am citit multe din povestile voastre, unele chiar m-au impresionat si totusi sper sa ramanem toate doar cu amintirile frumoase.Eu o sa va povestesc pe scurt cum a fost, n vreau sa ma intind prea mult.Termenul meu era 27.05 dar travaliul s-a declansat in 24.05, dimineata la ora 5, cu contractii in 30 in 30 de min.Am luat un no-spa, s-au potolit putin dupa care au reinceput, la o distanta de 15 min..era clar..eu am ales sa stau frumos acasa si sa imi ocup timpul cu activitati placute, asa ca abia seara la 18 mi-am sunat dr.(care chiar imi spusese sa nu nasc azi, ca e plecata pana seara din oras
) si m-am prezentat la spital pe la 19.30, cand deja aveam contractiile la 7 min.Am avut noroc ca dr. mea se intorsese, mi-au rupt apa si cam dupa o ora am nascut.Eu am avut noroc ca m-am dilatat neasteptat de repede, am nascut la fel de repede, din 3 contractii, insa nu am scapat de epiziotomie, pentru ca bebele meu care era mic la ultimul control, 3kg mai exact,a ajuns la 3950 si 53 cm.
Problemele au aparut dupa, e destul de povestit, mi-a stat la terapie intensiva 3 zile, cu tulburari de ritm cardiac, dupa care a facut (zic ei) pneumonie.Tradus, nu l-au aspirat bine si a ramas lichid in plamani, asa ca am mai stat inca 4 zile pentru injectii.Important e ca acum e bine,ne-au asigurat ca nu a fost nimic care sa aiba repercursiuni pe viitor.Eu nu am lapte destul si bebele meu de destul de mancacios, asa ca-i dau completare Similac.Nu vreau sa renunt la alaptat, asa ca intai il pun la san, dupa care primeste si suplimentul.Primeste si ceai Baby Calm (mie asa mi s-a spus, fiind alimentatie mixta e nevoie de putina hidratare in plus), dar va dati seama ca nu se prea omoara dupa el.De dormit doarme cand cum,in general cam 3 ore, insa de 2 zile a fost agitat si a dormit tot 30 min - 1h, dupa care plangea si din cate mi-am dat seama,l-a durut burtica.Apropo de igiena ochisorilor, mie mi-au spus sa il curat cu apa fiarta si racita, calduta, de la exterior spre interior (eu m-am gandit ca e bine, tinand cont ca si la noi "caca" se aduna la interior).Pe mine ma obsedeaza nasculul si am mereu impresia ca e infundat si ca nu respira bine.
Am sa pun si eu cateva poze in album.
Va pup si va doresc o zi linistita!
Mamica de
Razvan (24.05.2010)
maribell spune:
'neatza mamici si burtici dragi.....
azi am adormit pe muzica din frumoasa si bestia....![]()
cred ca ne place sa dormim pe muzica.....
azi ne-a cazut si buricutzul(la 13 zile)....asa mandra sunt de puiutul meu iubit....
, eu ii dade-am cu alcool de 70 ca sa se usuce....
aseara am avut program de chirait de la 22la 23......apoi am adormit chircita in brate la mami, ne place sa stam chircite si infofolite....
, apoi ne-am trezit pt papa si schimbat pe la 3 si iar am dormit pana la 8.30 si am papat iar....
acum dormim pe muzica de nani....
pe la 11.30 papam iar si mergem afara la plimbare...
MARIA
SUPER FERICITA
cu
ANDREEA ANTONIA
06.06.2010 
http://family.webshots.com/album/577534749BrJGdy?start=24
maribell spune:
MERCI MULT THEO PT ILUMINARE....
de azi ii fac sieu ceiut...poate o mai linisteste la burtica....
MARIA
SUPER FERICITA
cu
ANDREEA ANTONIA
06.06.2010 
http://family.webshots.com/album/577534749BrJGdy?start=24
gabriela_s spune:
Neata,
Nicoe normal sa ti se "flescaiasca" sanii dupa 1-2 saptamani de la nastere.Sunt angorjati atunci in primele zile,pana ti se desfunda canalele,se regleaza productia
Si la mine s-au inmuiat si ce bine e
ma dureau ingrozitor in primele zile.Lapte este in schimb suficient,vad dupa cum mananca mititca.Eu te-as sfatui sa mai incerci,bineinteles daca asta te face sa te simti in regula cu tine ,nu e ok nici sa te fortezi,iti zic din prima mea experienta cand alaptatul devenise chin,stress,samd.
ancaprin ce momente ati trecut si voi...bine ca s-a terminat cu bine si ca nu e mai grav.
mie nu imi vine sa cred ca deja au trecut doua saptamani de cand a venit pe lume samburica mea,creste prea repede.as tine-o asa mica,pe loc,sa nu mai creasca
Fetele care au nascut natural,cum mai stati cu epiziotomia???
Pe mine a inceput sa ma doara acum dupa doua saptamani,e cam ciudat.E drept ca pe langa epiziotomie am mai avut si numeroase alte rupturi mai mari si mai mici,e cusuta prin toate partile "tovarasa"
Si intrebare de baraj,firele alea resorbabile au cazut?
Ce griji am si eu![]()
Mami de poznase: Adriana Maria
(11.01.2007) si
Alexandra Ioana(05.06.2010)
Blog de mama si nu numai
Ioana5255 spune:
Fetelor help. Azi am observat la Iustina, ca are o ureche maimica si una mai mare si chiar si orifiul este mai mic. Am sunat pediatra, care mi-a zis ca tre sa vin la ea, ca urechea are nu stiu ce legatura cu rinichiul, nu prea am priceput, dar pana atunci eu nu mai am liniste. Cele cu copii prematuri aveti astfel de probleme? E ceva ce ar putea sa ma ingrijoreze?
mamanati spune:
Buna fetelor,
Ufff, sunt un pachet de nervi!!!
Carutul nostru comandat pe net inca nici nu s-a urnit din loc. Banii sunt blocati dar nu incasati, duc tratative cu banca locala acum sa vad ce s-a intamplat. BAnii pe cont nu sunt din 24 mai (atunci am facut comanda), la aia in Germania nu au ajuns(nici nu m-au anuntat ca ar fi probleme). Deci cel putin inca 2 sapt. tre sa stam fara carut!

Ce ghinion am la comenzi on-line!
Scuze de off topic, dar tre sa ma plang cuiva. Nu ma asteptam de la nemti asa ceva.
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mandra mamica de 2 comori
bebe Beatrice si
Camelia-Nicole
Madamar spune:
Buna fetelor!
Vin dupa cea mai alba noapte de cind a venit pe lume micul Mateo!
Are citeva zile de cind numai la sin ii place sa stea, spre exasperarea sinilor mei - ragadele s-au adincit si nu am speranta ca voi mai scapa vreodata. In contextul in care suge non stop, normal ca atunci cind i s=a facul realmente foame, nu a mai avut de unde sa si-o potoleasca, pentru ca laptele mincat l-a vomat in repetate rinduri...
Nu mai stiu ce sa fac si cum sa abordez situatia ... ce sa ii fac mai bine si mai intii, ca sa il linistesc: daca nu primeste tzitzi atunci cind vrea, adik continuu il scap in niste accese de plins de se intepeneste... ma intreb acum: nu mai am eu lapte, nu se satura, de asta vrea sa stea mereu la sin...sau nu e laptele satios? Nu mai stiu de mine... Mai sunt si colicii...
INTREB ACUM PE MURICA:
cum iti administrezi tu urtica urens, pentru stimularea lactatiei? Inafara ceaiurilor pe care le beau, ma gindesc sa iau si altceva suplimentar... in conditii de scepticism, recunosc... dar vreau sa incerc tot ce e posibil
Marlena (Mary) mamica lui
Tudor Mateo
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
anca16 spune:
Gabriela: epiziotomia mea are cam o saptamana in plus
ce sa zic, de cateva zile nu prea o mai simt, insa din fire mi-a cazut doar un capat..mai am cateva, inclusiv inauntru pe col.Sper ca vor catadicsi sa cada singure.In rest,am avut si eu parte de tot felul de "senzatii", de durere, de usturime, de mancarime si mi s-a spus ca sunt normale.Nu iti mai spun ca duminica m-au scos parintii pana la Metro si eu, cuprinsa de euforia shopping-ului,am uitat complet de ea si m-am asezat in fund in masina...moment in care, evident, mi-am amintit ca trebuie sa stau pe-o parte.Totusi, daca crezi ca ceva nu e in regula, poti sa dai o fuga la dr. sa verifice.
Mamica de
Razvan (24.05.2010)