HAI Ramona!BV Anca,Simona! Liliac mai-iun2010(97)
Raspunsuri - Pagina 19
taty_ana spune:
fetelor voi cum faceti cu baitza la bebe??ca noi niciodata n-o putem face la o ora rezonabila, ne apuca 10-11 si chiar 12 noaptea pt ca ori doarme bebe si cand se trezeste urla de foame si trebuie sa asteptam sa treaca o ora de la masa ca sa nu vomite,ori mai stam cu fata afara seara la racoare cand e canicula si tot asa...
in legatura cu ceaiul stiu ca se da intre mese numai ca a mea intre mese doarme si cand e treaza si nu-i flamanda nu vrea sa-l bea...o pacalesc atunci cand ii este foame ii dau ceiut dar putin 10 ml mai stau 10 min si pe urma ii dau lapte ca altfel n-am cum s-o hidratez...asa si vroiam sa va intreb voi cand il dati pe bebe cu glicerina in gurita inainte sau dupa masa?
mamica fericita de Emma Antonia
taty_ana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aleesicoo buna seara fetele ![]() Crissy multumesc pt raspuns ![]() Murica legat de Espumisan cred ca difera de la copil la copil, eu ii dau de 2 zile si nu i a aparut nici o bubita, poate bebelinei tale nu i a acceptat organismul cert este ca a inceput sa o mai calmeze si sa nu mai aibe crize ![]() Artu este adevarat si corect ceea ce spui tu dar nu puteam sa nu ii dau nimic si sa ma uit la ea cum se invineteste la fatza de plans si cum se strange, si vad ca totusi un efect tot il au si aceste "medicamente". noi azi am "fugit"la padure cu nasii la un gratarel si printesa a ramas cu mamaie , am stat ca pe ghimpi cu toate ca stiam ca este pe cele mai bune maini(mama mea) dar numai cu gandul la ea am stat va pup si o seara linistita si fara colici ![]() fericita de printesa Karina Florentina(01.06.2010)multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa! |
ale da de ce n-ai luat printesa la padure ca e frumos afara...noi o luam peste tot cu noi, pana acum am fost de 3 ori la padure cu ea si ce-i mai place,doarme de rupe si mananca si mai bine decat acasa

Aniska80 spune:
| citat din mesajul lui murica Salutare mamici ![]() Hai TIGRUTA!![]() ![]() ![]() Hai DANA!![]() ![]() Mult curaj, multa putere si Doamne, Doamne sa fie cu voi. ![]() Hai bebici!![]() ![]() Am facut o constatare trista si v-o impartasesc si voua pentru a nu pati ceea ce am patit eu. Acum vreo luna, in pline crize de colici, i-am dat si eu copilei Espumisan, pe langa alte chestii naturiste. Nu am citit insa prospectul din viteza si dupa doua zile copilul s-a umplut de o eczema pe fatuca, la inceput mai putine bubite, ca un ciorchine, apoi din ce in ce mai multe. 2 saptamani a tinut-o, la botez asa s-a prezentat, cu fata rosie ![]() Dupa ce am terminat sticla, am primit alta si am citit prospectul si am inlemnit: scrie la reactii adverse - posibile reactii cutanate, dermatita de contact... ii dadusem deja 20 de picaturi si iarasi i-au aparut de vreo 4 zile bubite Am aruncat Espumisanul si nu ii mai dau decat homeopate. Bebita e bine acum, face caca de 3 ori pe zi, desi mananca lapte praf, si nu mai are colici. Voi incerca sa reduc si cantitatea de homeopate la 2 pe zi, sper cu succes, pentru ca nu as mai suporta sa vad cu plange cu lacrimi de durere de burtica si sa ii aud disperarea in glas.Daca mai incercati picaturi contra colicilor, v-as sfatui sa le dati doar din cele naturale, nu gen medicament Espumisan, Sab simplex etc. In alta ordine de idei, m-am pus tare pe crescut productia de lapte cu Galactocil, Motilium, ceaiuri vreo 3 tipuri, homeopate si pe langa, si bebita la san care ieri, 10 minute, mi-a facut crize de nervi ca nu vrea si nu vrea sa stea la san... aproape s-a facut ca racul de plans si urlat. Azi o s-o necajesc din nou pentru ca nu vreau sa pierd laptele de tot. Maria, la pompa scade productia de lapte, cum ai constatat si tu... sper sa nu ajungi la lapte praf Si inca ceva, aici, dupa orice tip de nastere, se face reeducarea perineului prin kinetoterapie. Eu deja am inceput sedintele. Intrebare: cand ne putem apuca de slabit? Eu stiu ca efortul duce la pierderea de toxine care se elimina in lapte si nu e bine in timpul alaptatului sa faci sport sau sa aplici alte metode de slabit. V-am auzit pe voi spunand ca dupa 6 saptamani vreti sa incepeti. E bine? Lena si Maria, imi scot palaria in fata voastra, ati fost niste curajoase in privinta nasterii, imi pare rau ca ati trait asemenea cosmaruri. Felicitari pentru detasarea cu care priviti acum in urma. Va pupacim Murica, mami fericita de Evelyne-Maria |
Sa inteleg ca fata mea de la Espumisan s-a iritat pe toata fata si un pic pe corp?????Eu credeam asa cum a zis si pediatra ca de la uleiul de baie...foloseam de la Nivea sau de la oual care i-l puneam in ceai cand i-i faceam baie!!!!!!

Aniska80 spune:

Sunt suparata!!!!!!
Printesa mea nu e in albumul de odiseei alaturi de colegii si colegele ei!!!!

Nu a luat nimeni poza si de la mine sa puna acolo.......

arturicii spune:
Camelia, bun revenit!
Murica, imi pare rau pt ce ati patit; cat despre intrebarea ta,eu tot caut raspunsuri si vointa...
Va aratam si o poza cu Sabina la 2 luni si jumatate
tuturor
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
arturicii spune:
Aniska, fiecare si-a pus poza dorita in acel album
Tatyana, noi avem seri in care sarim baia Sabinei; e drept ca noi insa nu avem ce calduri aveti voi acolo
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
taty_ana spune:
| citat din mesajul lui racusor2010 multumesc dragelor pentru sustinere si raspunsuri... taty_ana dar la tine vrea la san? ca la mine nu baga in gurita dau daca baga in gurita nu suge, nu face nimic...si doar cu protectie de silicon mai suge cate ceva...si doar la sanul drept... pe la 7 jumate i-am facut baita, i-am dat 35ml de laptic de la mine, dar acum cand se trezeste o sa incerc sa il pun 15 min la san si apoi bibe... si mai am o rugaminte, voi stiti cat trebuie sa manance un nou-nascut pe zi? 120 ml/kg? ![]() ![]() ![]() mami de brotacel Andrei Ioan |
la mine suge,adica stie sa suga numai ca dupa 2-3 min incepe sa urle...de ce?nu stiu...probabil am lapte putin sau nu curge ca la biberon

taty_ana spune:
artu da ce fetitza grasana si frumoasa ai
...abia astept s-o vad si eu pe-a mea grasana....de-abia acuma a inceput sa aiba cute la pulpite si maini
arturicii spune:
multumim Tatyana; o sa aiba si micuta ta; noi de ieri am trecut la pampers marimea 2; (cei din poza sunt 3 insa sunt luati de dragul "blugilor"
)
Ioana,
Philip, Yann, Sabina

fericita de printesa Karina Florentina(01.06.2010)
Am aruncat Espumisanul si nu ii mai dau decat homeopate. Bebita e bine acum, face caca de 3 ori pe zi, desi mananca lapte praf, si nu mai are colici. Voi incerca sa reduc si cantitatea de homeopate la 2 pe zi, sper cu succes, pentru ca nu as mai suporta sa vad cu plange cu lacrimi de durere de burtica si sa ii aud disperarea in glas.