HAI Ramona!BV Anca,Simona! Liliac mai-iun2010(97)
Raspunsuri - Pagina 18
mamanati spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui theophillina Nati, multumesc de raspuns. Si eu ma gandisem sa-l dau cu ulei de masline fiert, ca vorba aia, avem ulei de masline productie proprie de care stiu sigur ca n-are chimicale si alte adaosuri. Stii cumva cat tre' sa-l fierb?Dana81, sa bagam niste majorete si pe prima pagina poate vrea bebita sa vina mai repede asa? Theodora mami de Stelios09.06.2010 BEBE STELIOS |
Cam 10 min,nu mai mult, eu l-am lasat in sticla in care l-am cumarat, si l-am pus intr-un castron cu apa(pe fundul carea am pus o bucata de tifon, sa nu crape sticla cu ulei).
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mandra mamica de 2 comori
Emilia-Beatrice si
Camelia-Nicole
biajitaru spune:
Buna fetelor,
Felicitari tuturor mamicilor care au mai nascut intre timp. Multa sanatate voua si bebeilor
Imi cer scuze ca am disparut o perioada dar a durat un pic pana ne-am intrat si noi in ritm.
In mare dormim cam 3-4 ore mai putin noaptea cand avem program din 2 in 2 ore la papa
suntem cuminti si facem mutrite.
Dupa cum stiti pe 31 Mai ne-am internat din cauza tensiunii care nici cum nu vroia sa scada sub 14 cu 9/10. Nici in maternitate nu s-a conformat si Vineri pe 4 Iunie am intrat prima pe lista la cezariana. Operatia a decurs ok in 40 de min bebe era nascut iar eu eram dusa in salon la reanimare. Mi-am revenit destul de repede cam intr-o ora-doua iar a doua zi ne-au mutat sus in salon si am putut merge sa ne vedem bebeii. Din trei in trei ore mergeam la ei mai putn noaptea. Cam in a treia zi mi-a venit si colostru si am inceput sa ma ridic din pat mai usor
dar nu prea am sfarcuri asa ca ma mulg si pun in biberon
In spital ne-au tinut 5 zile iar in ultimele doua am avut bebeul cu mine in camera. Nu am dat nici un banut la asistente care s-au purtat exemplar si au incercat sa ne ajute cat mai mult posibil cu o singura exceptie. Doctorul a fost de nota 10 si desi intra in concediu tot a venit sa ma vada si sa-mi spuna in grija cui ma lasa cat e el plecat. Toata stima pt Dr. Preda Mircea.
O sa pun si pozici in curand.
Pup,
Bia
Bia 38+ 
murica spune:
Salutare mamici
Hai TIGRUTA!

Hai DANA!

Mult curaj, multa putere si Doamne, Doamne sa fie cu voi. 
Hai bebici!

Am facut o constatare trista si v-o impartasesc si voua pentru a nu pati ceea ce am patit eu. Acum vreo luna, in pline crize de colici, i-am dat si eu copilei Espumisan, pe langa alte chestii naturiste. Nu am citit insa prospectul din viteza si dupa doua zile copilul s-a umplut de o eczema pe fatuca, la inceput mai putine bubite, ca un ciorchine, apoi din ce in ce mai multe. 2 saptamani a tinut-o, la botez asa s-a prezentat, cu fata rosie 
Dupa ce am terminat sticla, am primit alta si am citit prospectul si am inlemnit: scrie la reactii adverse - posibile reactii cutanate, dermatita de contact... ii dadusem deja 20 de picaturi si iarasi i-au aparut de vreo 4 zile bubite
Am aruncat Espumisanul si nu ii mai dau decat homeopate. Bebita e bine acum, face caca de 3 ori pe zi, desi mananca lapte praf, si nu mai are colici. Voi incerca sa reduc si cantitatea de homeopate la 2 pe zi, sper cu succes, pentru ca nu as mai suporta sa vad cu plange cu lacrimi de durere de burtica si sa ii aud disperarea in glas.
Daca mai incercati picaturi contra colicilor, v-as sfatui sa le dati doar din cele naturale, nu gen medicament Espumisan, Sab simplex etc.
In alta ordine de idei, m-am pus tare pe crescut productia de lapte cu Galactocil, Motilium, ceaiuri vreo 3 tipuri, homeopate si pe langa, si bebita la san care ieri, 10 minute, mi-a facut crize de nervi ca nu vrea si nu vrea sa stea la san... aproape s-a facut ca racul de plans si urlat. Azi o s-o necajesc din nou pentru ca nu vreau sa pierd laptele de tot. Maria, la pompa scade productia de lapte, cum ai constatat si tu... sper sa nu ajungi la lapte praf ![]()
Si inca ceva, aici, dupa orice tip de nastere, se face reeducarea perineului prin kinetoterapie. Eu deja am inceput sedintele.
Intrebare: cand ne putem apuca de slabit? Eu stiu ca efortul duce la pierderea de toxine care se elimina in lapte si nu e bine in timpul alaptatului sa faci sport sau sa aplici alte metode de slabit. V-am auzit pe voi spunand ca dupa 6 saptamani vreti sa incepeti. E bine?
Lena si Maria, imi scot palaria in fata voastra, ati fost niste curajoase in privinta nasterii, imi pare rau ca ati trait asemenea cosmaruri. Felicitari pentru detasarea cu care priviti acum in urma.
Va pupacim
Murica, mami fericita de Evelyne-Maria
murica spune:
Am revazut albumul foto cu bebicii si sunt atat de frumosi, mici, delicati si dragalasi... care mai de care mai brunetel sau mai blondut si fac niste mutrite
...
Sa ne traiasca, sa fie sanatosi si norocosi.
Crissy_C spune:
| citat din mesajul lui murica Salutare mamici ![]() Hai TIGRUTA!![]() ![]() ![]() Hai DANA!![]() ![]() Mult curaj, multa putere si Doamne, Doamne sa fie cu voi. ![]() Hai bebici!![]() ![]() Am facut o constatare trista si v-o impartasesc si voua pentru a nu pati ceea ce am patit eu. Acum vreo luna, in pline crize de colici, i-am dat si eu copilei Espumisan, pe langa alte chestii naturiste. Nu am citit insa prospectul din viteza si dupa doua zile copilul s-a umplut de o eczema pe fatuca, la inceput mai putine bubite, ca un ciorchine, apoi din ce in ce mai multe. 2 saptamani a tinut-o, la botez asa s-a prezentat, cu fata rosie ![]() Dupa ce am terminat sticla, am primit alta si am citit prospectul si am inlemnit: scrie la reactii adverse - posibile reactii cutanate, dermatita de contact... ii dadusem deja 20 de picaturi si iarasi i-au aparut de vreo 4 zile bubite Am aruncat Espumisanul si nu ii mai dau decat homeopate. Bebita e bine acum, face caca de 3 ori pe zi, desi mananca lapte praf, si nu mai are colici. Voi incerca sa reduc si cantitatea de homeopate la 2 pe zi, sper cu succes, pentru ca nu as mai suporta sa vad cu plange cu lacrimi de durere de burtica si sa ii aud disperarea in glas.Daca mai incercati picaturi contra colicilor, v-as sfatui sa le dati doar din cele naturale, nu gen medicament Espumisan, Sab simplex etc. In alta ordine de idei, m-am pus tare pe crescut productia de lapte cu Galactocil, Motilium, ceaiuri vreo 3 tipuri, homeopate si pe langa, si bebita la san care ieri, 10 minute, mi-a facut crize de nervi ca nu vrea si nu vrea sa stea la san... aproape s-a facut ca racul de plans si urlat. Azi o s-o necajesc din nou pentru ca nu vreau sa pierd laptele de tot. Maria, la pompa scade productia de lapte, cum ai constatat si tu... sper sa nu ajungi la lapte praf Si inca ceva, aici, dupa orice tip de nastere, se face reeducarea perineului prin kinetoterapie. Eu deja am inceput sedintele. Intrebare: cand ne putem apuca de slabit? Eu stiu ca efortul duce la pierderea de toxine care se elimina in lapte si nu e bine in timpul alaptatului sa faci sport sau sa aplici alte metode de slabit. V-am auzit pe voi spunand ca dupa 6 saptamani vreti sa incepeti. E bine? Lena si Maria, imi scot palaria in fata voastra, ati fost niste curajoase in privinta nasterii, imi pare rau ca ati trait asemenea cosmaruri. Felicitari pentru detasarea cu care priviti acum in urma. Va pupacim Murica, mami fericita de Evelyne-Maria |
Murica, spune-ne si noua ce homeopate dai la bebe pt colici si ce homeopate iei tu pt lactatie, te rog.

Cristina, mamica fericita de
Patricia Andreea 9 iunie 2010
murica spune:
Crissy,
iau pt lactatie Urtica urens 5 granule de 3 ori pe zi, iar anticolici 5 granule din fiecare dizolvate intr-o lingurita de apa dimineata collocynthis, dupa-amiaza magnesia phosphorica, iar seara chamomilla.
Poti cauta pe net si vei gasi multe info. La mine functioneaza si vreau sa le reduc la 2 tipuri pe zi.
Crissy_C spune:
| citat din mesajul lui murica Crissy, iau pt lactatie Urtica urens 5 granule de 3 ori pe zi, iar anticolici 5 granule din fiecare dizolvate intr-o lingurita de apa dimineata collocynthis, dupa-amiaza magnesia phosphorica, iar seara chamomilla. Poti cauta pe net si vei gasi multe info. La mine functioneaza si vreau sa le reduc la 2 tipuri pe zi. Murica, mami fericita de Evelyne-Maria |
Aha, merci mult, si eu ii dau o data la doua zile chamomilla si functioneaza perfect, nu mai are nevoie de nimic altceva, doar ca mi-e teama sa-i dau mai des... tie ti le-a recomandat un medic?
Cristina, mamica fericita de
Patricia Andreea 9 iunie 2010
taty_ana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui veronicach
rocsy nu inteleg ce te-a speriat, faptul ca isi rotea capusorul ? spune-mi si mie ca poate fac ceva gresit si nu stiu eu il las la verticala sa isi roteasca caputul daca doreste, important e sa nu-i "cada". mamica fericita de cuminte Matei Sebastian10.05.2010 |
exact asta vroiam sa o intreb si eu pe rocsy...si eu o tin pe verticala si o las sa-si ridice capul si sa-l roteasca atat cat poate ea dar pregatita sa-l sustin daca-i cade....fac ceva gresit???
ck_29 spune:
Daca va intrebati ce facem, multumim de intrebare, suntem bine.
Asa cum v-am zis, am plecat spre maternitate luni dimineata 14 iun, si nascut luni noaptea spre marti, deci pe 15 iun.
Povestea nasterii...alta data; a fost lung, dureros si incercam sa uitam; fata noastra este miiiicaaaa, frumusica, si aproape pot sa spun ca a meritat tot efortul de a o aduce pe lume; sper sa uitam curand chinurile nasterii! Seamana cu taticul ei, e haioasa tare, face niste mutrite de te prapadesti de ras.
Suntem acasa de joi. Am trecut cu brio primele nopti acasa, in 3.
Momentan fata mea doarme si papa...asa ca sunt o mamica relativ odihnita si tare fericita. Alaptatul este o poveste complexa si epuizanta, asa ca dorm si eu cand doarme fata.
Am intrat sa va scriu pe scurt, pt ca timpul intre alaptari este pretios (2 max 3 ore), timp in care tre sa mananc, sa ma spal si sa mai fac o serie de chestii casnice prin casa.
Am pus pe contul comun primele pozite cu minunea noastra.
http://family.webshots.com/photo/2107851950105580295suSSKE
Multumim fetelor de incurajari si va pupam pe toate.
Va trebui sa recuperez si eu cu cititul, sa vedem care fata a mai nascut.
Va pup,
Camelia, mamica fericita de bebita Teodora
fericita mamica de bebita Teodora
aleesicoo spune:
buna seara fetele
Crissy multumesc pt raspuns
Murica legat de Espumisan cred ca difera de la copil la copil, eu ii dau de 2 zile si nu i a aparut nici o bubita, poate bebelinei tale nu i a acceptat organismul
cert este ca a inceput sa o mai calmeze si sa nu mai aibe crize
Artu este adevarat si corect ceea ce spui tu dar nu puteam sa nu ii dau nimic si sa ma uit la ea cum se invineteste la fatza de plans si cum se strange, si vad ca totusi un efect tot il au si aceste "medicamente".
noi azi am "fugit"la padure cu nasii la un gratarel si printesa a ramas cu mamaie , am stat ca pe ghimpi cu toate ca stiam ca este pe cele mai bune maini(mama mea) dar numai cu gandul la ea am stat
va pup si o seara linistita si fara colici
fericita de printesa Karina Florentina(01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!