Neata!
Nu va ofer o cafeluta, m-am hotarat sa nu mai beau
ca ieri mi s-a parut ca a cam agitat-o... Incerc si fara, sa vedem daca de la asta a fost. Asa ca ne rezumam la ceai pt lactatie... Apropo, voi ce altfel de ceai mai beti?
CK, bine ai revenit, imi pare rau sa aud ca si la tine povestea nasterii a fost horror, las' ca trec amintirile urate cu atatea bucurii de acum inainte! Teodora este o frumoasa, sa fie norocoasa si fericita!
Artu ce mare s-a facut Sabina, e o dulceata! Si ce scutecel avem, m-ati terminat
Tatyana, noi baita o facem seara dupa ce venim din parc, inainte de masa. Dar e drept ca uneori ii e cam foame si atunci plange la baita si la masajul de dupa, asa ca eu chiar ma gandeam sa mut baita inainte de masa de dupa amiaza, ca sa nu mai ramana atat de multe de facut seara. Cert e ca doarme bine dupa parc+baita, o sa vedem cum va fi daca schimbam un pic programul.
Nico, ce baietel dulce e Rares!
Noi plecam asta seara la casa de la munte a socrilor, mergem sa le facem cunostinta catelului si Patriciei
si o sa stam vreo saptamana chiar doua, daca vremea e buna. Abia astept sa stam toata ziua in curte la aer curat, sper sa nu ploua prea des...
fetele
Cristina, mamica fericita de
Patricia Andreea 9 iunie 2010
Neata!
Dau eu
azi! Si va urez o saptamana minunata tuturor si nasteri usoare celor care urmeaza sa nasca

NicoletaB,ce scump e flacaul tau! Si ce falcute are!

Ioana, e o scumpete Sabina, sa creasca mare si cuminte!
Cristina, distractie placuta!
Eu beau ceai de stimulare a lactatiei de la Fares, ceai de chimion si de fenicul tot de la Fares!
'Neata fete dragi!
Pregatesc CAPITOL NOU
Theodora mami de
Stelios
09.06.2010
BEBE STELIOS