HAI Ramona!BV Anca,Simona! Liliac mai-iun2010(97)
Raspunsuri - Pagina 13
maribell spune:

FELICITRI SIMONA!!!!

HAI DANA!!!

NASTERE USOARA!!!

HAI RAMONA!!!!

NASTERE USOARA!!!!

MARIA
SUPER FERICITA
cu
ANDREEA ANTONIA
06.06.2010 
http://family.webshots.com/album/577534749BrJGdy?start=24
arturicii spune:
Racusor, uite, www.inspq.qc.ca/MieuxVivre/sections/MV2010_Alimentation.pdf#page=2&view=fit&search=" target="_blank">aici, la pagina 337, gasesti o schema cu cantitatea de lapte necesara unui bebe
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
maribell spune:
FETELE MELE DRAGI, RAMASESM RESTANTA CU POVESTE NASTERIIINGERASULUI MEU DULCIC......
acum doarme(dupa lupte seculare)sper sa nu se trezeasca si sa pot scrie.....
Pe data de 3 iunie, dupa cum bine stiti am fost la spital, indrumata de voi, am ramas o noapte si ma-u trimis acasa pe motiv ca nu mi-a venit sorocul si trebuie sa lasam natura sa-si faca treaba.Plina de spune, nervi, dureri si plansete, am ajuns acasa unde am incercat aproape toate siretricurile pt a avansa travaliul.Am facut in cele din urma o baie fierbinte, crezand ca o sa se rupa apa, dar surpriza.....au inceput niste contractii de toata frumusetea, care mai durau si vre-o 2-3 min, de-mi venea sa ma urc pe pereti si o data cu mine si iubi si cumnatul.Eram cu ochii pe ceas ca pe butelie, sa vad la ce interval se succed, noaptea aia a fost cosmarul babau pe care nici chiar nasterea printesei mele nu a sters-o din memorie.Satula de urlete la propriu, am chemat salvarea si dupa vre-o jumatate de ora si discutii cu diversi dr-i la tel, a venit si am gonit spre spital.pt ca la cum faceam de urat, soferul a crezut ca nasc acolo...
La spital, dr-ita care ma trimisese acsa, era de garda si mi-a zis ca era sigura ca ma intorc....(pai atunci de ce mi-ai mai dat drumul acasa???
) M-a bagat la curele...contractiile erau la 3-5-8-10 min, iar bebe era bine.Mi-a facut controlul magic si...surpriza, nu ma mai dilatasem decat ffff putin, acum aveam 2.30 cm, iar colul meu ziceai ca fusese la fitness, se tinea pe pozitii.....
Eram terminata si de oboseala(plecasem de acasa la 4 dimi) si de atata plans, iar aia imi spunea sa ma relaxez ca acum nu e de urlat, sa astept sa vina adevarata durere....eu plangeam intr-una, iar asta imi spune...dupa modelul asistentelor din ro....''cand ai ramas insarcinata nu te-ai gandit ca nasterea o sa doara???''' bravos tanti, in loc sa ma incurajezi si sa incerci sa-mi alini durerile...tu ma enervezi....vaca incaltata!!
Iar m-a internat, asta din cauza contractiilor dureroase si neregulate, si mi-a spus ca o sa treaca pe la mine in 2 ore sa vada daca colul cedeaza sau....
Ehei fete dragi...cine a mai vazut dr-a ? ca eu in nici-un caz.
Toata ziua de sambata mi-am petrecut-o scaldata in tipete, durere, cateva urlete, schimonoseli, pana si pe vara-mea , care a venit in vizita, a pufnit-o plansul de mila mea.....wow ce melodramatica sunt....
OK.....a venit seara si nimeni de la nasteri nu venea sa vada macar daca am nascut in pat...sau nu...
Plin de spume iubi a chemat asistenta si ia spus ca eu nu mai rezist inca o noapte cu durerile astea si ca trebuie sa faca ceva.Aia ne-a spus ca matroana si dr-ita de garda imi stiu povestea si ca nu mi-a venit sorocul.BA ESTI NEBUN.....dar nici macar nu a mai controlat-o...de unde stiu iei...a racnit iubi la aia.Are 41 de sapt, daca avea 38 mai ziceam, dar asa chiar nu se poate face nimik, trebuie sa se chinuie in halul asta? Faceti ceva...urla iubi....Eu eram in dus...incercand sa nu cad din picioare....asa mi-au spus asistentele sa stau in dus....sa mai amelioreze durerile....hmmmmm
In 20 min, de la scandal, a venit un brancardier si ma luat cu pat cu tot si m-a dus in sala de dilatare.....ce nume.....
Initial an crezut ca ma duce la monitorizare si control....
Dar cand am ajuns acolo, matroana de serviciu mi-a pus curelele pt monitorizarea contractiilor si pt bataile inimii a lui bb.
Mi-a spus ca am contractii rare...si ca nu respir bine, am injurat-o in gand de mii de ori, si i-am spus ca respir cum pot, la ce dureri am.Atunci mi-a spus ca desi am contractii rare o sa ma controleze si imi rupe apa dupa ce-mi face epidurala.Si ma intreaba....vrei epidurala...nu? Ce intrebare sinistra.....auzi...i-am zis, pai dupa 3 zile si 3 nopti de contractii...ce credeti?
Mamaie zambea.....ce sa faca si ea....eu eram babaul intruchipat...iar ea zambea.....
Din momentul acela...totul a mers super....mi-au bagat 2 sticle cu ser.....apoi mi-au montat epidurala.....mi-au rupt apa....aproppo, eram, dilatata 3 cm....deci se poate.....mi-au pus ceva pt dilatare...si dusa a fost.Astea sa-u intamplat pe la 9.30 pm.
Ma luasera frisoanele, asa ca ma-u invelit cu o patura, si am adormit.Iubi imbracat de scandal (zicea ca e dr-ul
)se plictisea langa mine....pe la 1 noaptea , a venit matroana sa vada in ce stadiu sunt.....eram dilatata 10 cm, dar fata nu era orientata bine....ma pus sa stau pe o parte si sa-mi masez burtik ca sa se aseze pe traectorie, cam vre-o ora...ce plictiseala, amestecata cu nerabdare, oboseala, nervi, frisoane si imposibilitatea de a-mi misca picioarele.....ce sa mai...babaul intruchipat.
vreau sa spun ca epidurala este un dar de la dumnezeu !!!
stateam cu iubi si ma intrebam....daca nu exista epidurala, la ce dureri am avut eu la dilatare de 2-3 cm...oare la 8-10 cm, ce chinuri groasnice ar fi fost????
A trecut ora, sa intors fata si am purces in sala de nasteri....m-am chinut cam 20 min cu impinsul....si gata ....a iesit mandretea mea de fata....nici nu iesise bine si urla ca din gura de sarpe....de ....ia deranjat somnul de frumusete ![]()
Mi-a puso pe piept....dar am putut sa o tin doar cateva secunde, pt ca am fost pe punctul de a lesina, asa ca i-am spus lui iubi sa o ia de pe mine, faza care la cam deranjat pe proaspatul tatic....si ma socat dupa pe mine, dar atunci eram epuizata si tremuram din toate incheieturile.
Si la mine cusutul a durat mai mult decat nasterea in sine, am si simtit o mica parte din ce facea matroana acolo....iar iubi ii canta piticoatei pt ca nu se mai oprea din plans.
ma-u dus in salon si mi-au pus comoara la piept ca sa pape, imi venea sa o arunc cat colo, dar pana la urma ea a papat si am adormit amandoua.Ma bucur totusi ca 2 zile a papat la san si m-am bucurat si eu de sentimentul acela unic care ti-l da gurita ingerasului tau cum papa de la tine.Acum mi-e dor de clipele alea...dar atunci nu mai puteam de durere, ne avand sfarcuri facea alaptatul o corvoada, iar ranile de pe sfarcuri ma-u facut sa nu o mai alaptez.iar acum nu mai vrea in nici-un chip sa mai suga la san.PACAT.....a fost o experienta de neuitat.
Saracu iubi a fost langa mine pe tot parcursul sederii mele la spital, a dormit langa mine si a linistit fata...eu fiind zombi, ii multumesc din suflet...nu stiu ce as fi facut fara el....e un dulce si-l iubesc mult.
In spital am stat mai mult pt ca fata sa nascut cu nivelul zaharului sub minim...si a trebuit supravegheata...dar oricum a fost bine, doar ca era plictiseala mare....ne mai uitam lA TV dar imi lipseau programele din ro(acasa aveam digi)si internetul.
Cam asta a fost....sper ca nu am relatat-o prea horror si nici nu am plictisit pe nimeni.
cu episiotomia m-am luptat pana mai ieri....niste dureri babau rau, noroc cu calmantele si rosalginul(o solutie desinfectanta)
normal ca nu am scapat de hemoroizi...am 2 de toata frumusetea.....mi-e si frica sa fac treaba mare.....noroc cu supozitoarele cu glicerina din ro....multumita voua le-am cumparat....
usor tuturor......mii de
dulci la toate fetele, floricelele si burticutelor....
MARIA
SUPER FERICITA
cu
ANDREEA ANTONIA
06.06.2010 
NicoletaB spune:
Neata fetelor!
Simona- insanatosire grabnica! A inceput sa coaca operatia sau ce?
Madamar- Merci pt sustinere. Reusesc sa storc la pompa 10-15 ml din ambii sanii si-l pun pe Mihaita cate 15 minute la fiecare san inainte de masa.
maribell-
Mamica lui Mihai Rares
Crissy_C spune:
Neata si o cafeluta fierbinte si aromata la toata lumea!
Lena, Maribell 

mai fetelor, cand vad prin ce ati trecut ma infior, iar eu care ma plangeam de durerile de dupa cezariana, cred ca nu se compara, offf. Un brat de 

de la mine pt niste mamici atat de curajoase!
Nati offf, ce porcarie cu comanda caruciorului, ar fi trebuit sa te aunte macar astia din Germania ca nu au intrat banii, chiar daca pb e la banca locala... Sper sa se rezolve rpd... Si eu am dat comanda ieri... Scria cand am dat comanda ca vine in 1-2 saptamani, poate iti ajunge si tie mai rpd. Dar cum vine, prin posta? Ca eu voi fi plecata sapt care vine si un pic din cealalta si imi e ca vine pana atunci....

HAIDE DANA! HAI BEBE RIANA!

Eu raportez muulte ore de somn, ieri eram zombie ca a urlat mai toata ziua, nu a vrut deloc sa doarma, cum o puneam in patutz se trezea in 10 min si eram gata sa cedez nervos, m-a luat si plansul, asa ca aseara i-am dat iarasi 5 granule de chamomilla si a dormit mititica 7 ore! Si asta pt ca am trezit-o eu, mi s-a parut totusi prea mult 7 ore la 10 zile cat are ea... Apoi dupa papa s-a culcat la loc si uite ca doarme deja de 3 ore 
Cristina, mamica fericita de
Patricia Andreea 9 iunie 2010
maribell spune:
'neatza fetele mele dragi.....
i-am facut ceiut printesei...si face babau rau cand da de gustul lui....ma termin de ras....
oare se pune si zahar????
ARTURICI, CRISSY, NICOLETA....
eu sunt la pompa , iar pitica poreclita de tac-su ''NEAGA LU' TATI''....nu mai vrea sa doarma, asa ca dupa ce termin productia iesim la plimbare...
LENA CE MAI FACETI VOI???? 
dulce dulce fetele.....
MARIA
SUPER FERICITA
cu
ANDREEA ANTONIA
06.06.2010 
tigruta spune:
Buna fetelor..noi tot 2 in 1 suntem desi ieri am implinit 40 de sapt..nu mai pot vreau sa nasc odata
Ieri am fost la control iar colul se tine bine, e inchis..desi ieri noapte am avut ceva dureri dar nu s-a intamplat nimic..si acum mai experimentez ceva contractii neregulate..se lasa asteptat bebe Luca..pur si simplu nu mai am rabdare, e lunga asteptarea..
Va felicit pe toate mamicile si le urez nastere usoara celor care trebuie sa nasca, sper sa urmez si eu cat mai repede..
O zi frumoasa..
Elena
40
Luca
maribell spune:

HAI BEBE LUCA !!!!

inca putin mami tigruta......curaj!!!!
nastere usoara si bebel sanatos!!!!
MARIA
SUPER FERICITA
cu
ANDREEA ANTONIA
06.06.2010 
tigruta spune:
Maribell
..acum am..pana citit si eu povestea ta..ai trecut prin multe..dar acum ai puiul in brate..
multumesc de majorete..poate poate se hotaraste mai repede....doamne ce nerebdatoare sunt..am o stare de nervi din cauza asta..nu mai stiu ce sa fac..ieri am facut curatenie toata casa, imi venea sa merg si la vecini..parca am mai multa energie ca niciodata..
Elena
40
Luca