Gravidute si mamici din Arad (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 86cmm spune:

anca eu am platit la DR.Cioata aici in arad 370 lei.. la 21 de sapt cand am mers....
ce mare e bebe tau deja..abia atsept sa imi vina si mie randul sa scriu ca bebelina mea are 7 saptamani printre noi:)..

Cristina 32+ SERAYAH... AMR 8s
I TRUST IN GOD..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca16 spune:

Fetelor, mi-am facut putina ordine si as vrea sa va spun asa: mi-a ramas un tub sigilat de crema pt sani Garmastan, nici nu m-am atins de el si o cutie de tampoane pt sani 30 buc de la Chicco.Daca cumva vreti sa va cumparati, ajutati-ma sa scap de ele ca nu le mai pot folosi la nimic.

Mamica de Razvan (24.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NEM75 spune:

Azi am intrat in panica si dr Miclea e in concediu!!

E normal sa se umfle labiile mici in sarcina?? Nu am facut sex, nu am semne de vreo infectie, pur si simplu asa m-am trezit!!! A mai patit cineva asa ceva, sa ma duc la urgente??

Arata ca un hamburger!

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristale spune:

Nem eu am citit la odisee ca se intampla chestia asta in sarcina.

www.floar3d3colt.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

fetelor,

aici gasiti un mesaj pt mamele interesate de actiunea in instanta cu privire la masura de reducere a indemnizatiei cu 15%
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=153965&whichpage=4

Alinuk

www.dailymotion.com/video/xaclht_starship-foundation-father-and-son_creation" target="_blank">SMS la 858 pt copii!
detalii

www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Nem, nu cred ca trebuie sa te sperii, mi s-a intamplat si mie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NEM75 spune:

multumesc pt raspunsuri.

am fost azi pana la Matern sa ma vada cineva, si se pare ca in lipsa altor semne de infectie, durere, secretie, iritatie, NU e nici o problema. Mie mi s-a parut ciudat, deoarece eu nu am deloc edeme...si tocmai dansa sa se umfle.

In rest suferim de cald si de oboseala la orice efort, iar noaptea de insomnii! Voi puteti dormi?

Va pup
21+

Mergi la inceput

Bine ai facut ca te-ai dus,decat sa ramai cu gandul ca e ceva in neregula.

Eu intr-un fel, cand am ramas insarcinata, m-am bucurat ca nu apuc perioada verii, ca si asa nu ma impac prea bine cu caldura.Nu prea pot nici eu sa dorm bine si sunt asa molesita, iar bebelinul saracul a facut bubite de la transpiratie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 86cmm spune:

pfoiiii caldura asta..eu in toiul noptii ma mut cu capul la picioare(asa sunt mai in drept cu geamul si pot dormii)..atat ma fatzai pana ma ia somnul...incredibil...da pai trec ele toate..ce sa va mai zic ca picioarele mele is ca butucii si asa ma dor cateodata...nah..asta e..

Cristina 32+ SERAYAH... AMR 8s
I TRUST IN GOD..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristale spune:

Si io abia pot sa dorm din cauza caldurii si pe langa asta mai sunt si o gramada de tantari. Abia astept weekendul sa dorm mai mult.
Na nu mai merg la Cioata pt morfofetala, o sa merg in 24 in Ungaria.

www.floar3d3colt.blogspot.com

Mergi la inceput