Gravidute si mamici din Arad (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 86cmm spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cristale

Si io abia pot sa dorm din cauza caldurii si pe langa asta mai sunt si o gramada de tantari. Abia astept weekendul sa dorm mai mult.
Na nu mai merg la Cioata pt morfofetala, o sa merg in 24 in Ungaria.

www.floar3d3colt.blogspot.com

bine faci..;)...ce pustiu e pe aici...fetele nu mai prea scriu..eu intru zi de zi,dar nimic nou..

Cristina 33+ SERAYAH... AMR 7s
I TRUST IN GOD..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donna_n spune:

Neata fetele!!!

2 saptamani nu am avut laptop ca mi s-a ars acumlatorul si de aia am absentat oricum a fost groaznic, pe langa ca nu pot merge niciunde si stau tot prin pat, am ramas si fara el.

un mic update - suntem bine, am implinit 34 de saptamani deci din ce in ce mai bine. De 3 saptamani insa sunt cu colul deschis deci fiecare zi e o minune. Contractiile sunt la ordinea zilei, regulate, si traiesc cu ele. Sophia e o miscacioasa, nu sta locului o clipa si e tot mai mare.

Am pregatit caruciorul, am spalat hainute, joi sau vineri avem si patutul si restul mobilei. Urmeaza vanita, sa iau salteaua pentru patut si suntem rezolvati. Mai sa vina bebe trebe

Vad ca si voi ati mai crescut (adica burticile ) si ma bucur ca sunteti bine. Alte noutati ce mai aveti?

Cristina tu mai poti?

34+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Donna_n

Neata fetele!!!

2 saptamani nu am avut laptop ca mi s-a ars acumlatorul si de aia am absentat oricum a fost groaznic, pe langa ca nu pot merge niciunde si stau tot prin pat, am ramas si fara el.

un mic update - suntem bine, am implinit 34 de saptamani deci din ce in ce mai bine. De 3 saptamani insa sunt cu colul deschis deci fiecare zi e o minune. Contractiile sunt la ordinea zilei, regulate, si traiesc cu ele. Sophia e o miscacioasa, nu sta locului o clipa si e tot mai mare.

Am pregatit caruciorul, am spalat hainute, joi sau vineri avem si patutul si restul mobilei. Urmeaza vanita, sa iau salteaua pentru patut si suntem rezolvati. Mai sa vina bebe trebe

Vad ca si voi ati mai crescut (adica burticile ) si ma bucur ca sunteti bine. Alte noutati ce mai aveti?

Cristina tu mai poti?

34+

in sfarsit mai dai si tu un semn..m'am tot intrebat ce e cu tine de nu mai scrii nimic...ma bucur ca ai aprut din nou:)...deci la tine oricand se poate intampla minunea..hmmmm..
eu miercuri merg la control...abia astept sa vad ce imi zice ca la ultimul control mi'a dat DPN-ul 10 Aug..si is curioasa daca s'a incurcat sau nu..ca in caiet in trecuse 29 de sapt. si in 10 aug dupa ea am 36 de sapt si dupa cum a miscat am 40 de sapt..de aceea is ft curioasa ce imi zice...
in rest ce sa zic..ma lupt cu caldura..am niste picioare ca sacii..desi mi groaza nestiind cum ii,abia astept sa nasc sa scap cat mai repede...(mi'am facut deja bagajul sa ma stiu scapata)
nu mi'ai mai trimis PM cu contul de pe facebook:P...

Cristina 33+ SERAYAH... AMR 7s
I TRUST IN GOD..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristale spune:

Na am fost ieri la control si se pare ca avem baietel. Nu s-a vazut foarte bine pentru ca bebele nostru e un jucaus si nu a prea stat sa se vada. Sper sambata cand mergem la morfofetala sa ne zica sigur ce ii.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Cristale

Na am fost ieri la control si se pare ca avem baietel. Nu s-a vazut foarte bine pentru ca bebele nostru e un jucaus si nu a prea stat sa se vada. Sper sambata cand mergem la morfofetala sa ne zica sigur ce ii.

cristina felicitari!!!

Cristina 33+ CYNTHIA SERAYAH... AMR 7s
I TRUST IN GOD..

Mergi la inceput

nah bun..sa va spun...am fost azi la control si se pare ca avem 35/36 de sapt si in 2 aug trebuie sa merg din nou la control si atunci imi va spune cum nasc si mai exact cand..oricum termenul e acelasi..10 august....bebelina are in jur de 2700gr..mi'a spus ca nu va fi ft mare..probabil undeva la 3000gr..aaa si inca ceva..mi'a zis ca sunt anemica si mi'a dat ceva calciu sa iau pe langa Elevit(a vazut rezultatul analizelor)..in rest nu stiu ce sa va mai zic ca desi mi groaza..abia astept sa nasc...:P..o seara frumoasa va doresc ..v'am pupat..;)

I TRUST IN GOD..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NEM75 spune:

Cristale, felicitari pt baietel! Sanatos sa fie. Sa ne povestesti sambata cum a fost!
Eu am fost ieri la dr Miclea, fetita a ramas. Ea e bine, are 600 grame, eu nu sint chiar asa de bine. Cred ca sint cea mai prapastioasa viitoare mamica. Tot timpul imi gasesc lucruri din care sa ma sperii si sa ma necajesc. Legat de sarcina si sanatate. Pana acu am fost obsedata de toxoplasmoza, sangerari, junghiuri, umflaturi, palpitatii..
Acum sint terorizata de contractii. CRED ca am contractii nedureroase, desi nu stiu sigur cum e o contractie. De vreo doua saptamani. Atunci cand ma ridic, sau ma plimb, imi simt burtica grea, ca si cand as cara un bolovan. Nu doare, doar e neplacut..ca sperie..Tare e burta mea tot timpul, nu simt sa fie mai tare atunci.
I-am povestit la Miclea si a zis ca daca nu ma doare, nu e bai. Dr de familie zice ca e problema grava chiar daca nu doare, pt ca poate sa-mi rupa contractia membranele.

Noh, acu cum e? Is de acomodare sau is periculoase??? Voi aveti asa ceva??

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donna_n spune:

Buna dimineata!

Cristina ti-am dat acum add pe facebook. Am vazut ca ai mai multi friends de la Soimos. Esti de pe-acolo cumva? La fata nu te-am recunoscut, da-ti stiu din friends

Hai ca incep cu Nem. Draga mea, in primul rand (desi stii deja..) e foarte important sa te stresezi cat mai putin pentru ca toate astea il afecteaza si pe bebe. Daca de toxoplasmoza, sangerari si junghiuri ai scapat atunci e bine. Se poate sa fie contractii nedureroase ce spui tu sau se poate sa nu fie. Stiu oricum ca pana la 6 pe zi sunt normale. Hai ca iti povestesc putin cazul meu sa vezi cam cum sta treaba. Eu la 20 de saptamani am mers la urgente in cauza unei ture de contractii dureroase tot la fiecare minut, am avut noroc ca colul nu se deschisese, dar am mers pe gynipral si nospa 2 saptamani. insa de atunci tot am nedureroase si nu a fost problema. sunt aproape 4 saptamani de cand am o portiune buna din col deschisa din cauza contractiilor si am zeci de ele pe zi, dureroase si nedureroase. Iau doar 2 nospa pe zi, si uite ca cu tot cu col deschis nu am nascut de o luna. Copilul a coborat, dar vad ca sta cuminte.
In mod normal contractiile Braxton Hicks sunt foarte normale, si pregatesc corpul pentru nastere. Doar daca sunt asociate cu placenta praevia, col scurtat/sters/deschis sau contractii dureroase pot sa fie periculoase. Daca te linisteste poti merge mai des decat normalul de o data/luna la control si sa iei nospa prevetiv, ca nu-i face deloc rau la bebe, dar eu zic sa stai linistita. Evita si ridicarea de greutati, eforturi mai mari (spalat geamul, dat cu mopul si dinastea..), doar dus fara baie in vana si va fi bine. sper ca ti-am fost cat de cat de folos.

Cristale felicitari pentru baietel! Sa ne spui cum a fost la morfo!

Cristina deci pana la urma 35/36 varsta gestationala la tine se pare ca a ramas un mister pana la sfarsit felicitari pentru fetita cu greutate foarte buna! Ma bucur ca totul merge bine si daca nasti inaintea mea abia astept sa-mi spui cum a fost! Calciu am luat si eu de la 28-32 saptamani, dar daca esti anemica atunci trebe fier (anemia = lipsa de fier)

mai fetelor noi nastem acusi si nu am vazut poze cu burtici

noi suntem bine, tot la fel. Ieri a ajuns mobila m-am indragostit! Camera nu e gata, asa ca pentru orice eventualitate punem deocamdata patutul si comoda aici cu noi in dormitor. A ajuns si cadita, dar e in Arad, sper sa ajungem diseara dupa ea. Cam atat despre noi...

Va pup si va doresc o zi frumoasa!

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca16 spune:

Hello burtici

Daca tot am fost la capitolul scris, am aruncat un ochi si la voi

Cristina: si eu zic la fel, anemia e lipsa de fier...lipsa de calciu e alta mancare de peste si vezi ca, din cate am inteles, calciul poate da contractii.

Nem: din cate stiu eu contractiile nedureroase nu sunt periculoase, am avut si eu destule si am nascut la 39s+4 zile(o contractie nedureroasa e atunci cand simiti ca ti se intareste burtica, devine tensionata si poti simit o usoara presiune)...am avut si contractii dureroase destule, luam no spa pentru asta, colul mi s-a muiat de pe la 34 de saptamani, la fel si bebele a coborat si apasa cu capul,de aveam impresia ca iese in orice moment, insa sarcina am dus-o pana la termen.Am evitat efortul, plimbarile prea lungi si am stat destul de mult intinsa.Dr.Miclea e un dr.bun, cu experienta, eu l-as crede mai degraba pe el decat pe dr. de familie, care poate sa aiba/sa nu aiba constinte prea multe de ginecologie(ca sa nu mai zic ioc experienta).Imi pare rau ca te gandesti la toate relele, cu sarcina apar modificari in corpul tau, dar nu e cazul sa te sperii.Ai incredere in dr. tau si intreaba-l/du-te la control ori de cate ori crezi ca e ceva in neregula.Curaj, mamico!

Donna: felicitari pt mobila! noi avem patutul in camera noastra, dar visez si eu sa-i fac o cameruta a lui, cand ne-o permite...si poate cand apare surioara/fratiorul.

Cristale: felicitari pentru baietel!

Noi suntem ok, Razvan e cam marait in perioada asta, dar e si tare cald in aparamentNu prea mai mananca cum trebuie, am fost la controlul de 2 luni si are 6 kg la 63 cm...am fost azi sa-i fac analiza pt anemie, caci e tare plaid si in combinatie cu lipsa poftei de mancare poate insemna ca e anemic...sper totusi ca nu!!

V-am pupat

Mamica de Razvan (24.05.2010)

Mergi la inceput

Donna mersi de Add pe FB..nu sunt de la soimos:)sunt din Arad,mai exact bujac:)..intr'adevar cunosc multe persoane de la Soimos,Lipova...si de la Paulis cunosc pe Abel si Roxi..si pe sotul tau il stiu..am umblat multi ani in Taberele Nationale..nu stiu daca ai cunostinte despre ele...si asa am avut ocazia sa cunosc multa lume..mai ales pe cei din imprejurimile aradului:)..

revin la sarcina..am primit Tardyferon fol,calciu si bineinteles elevitul mai departe..daca o fi sa nasc mai repede ca tine,am sa iti spun..

I TRUST IN GOD..

Mergi la inceput