Gravidute si mamici din Arad (2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

fetelor aveti un mesaj de la mine pe mailul vostru comun

in numele meu si al copiilor

va multumesc din suflet!

Sarcini usoare si nasteri binecuvantate tuturor!Doamne Ajuta!

Alinuk

www.dailymotion.com/video/xaclht_starship-foundation-father-and-son_creation" target="_blank">SMS la 858 pt copii!
detalii

www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NEM75 spune:

Salutari!

Eu am fost in 30 iunie la gineco, 4D, si baietel meu e de fapt fetita!!! In Ungaria a costat 10.000 ft, adica aprox 1.500.000 lei, mult mai putin ca la noi.

Cum va simtiti pe caldura asta?
Mie mi-au trecut toate cand am auzit ca va fi fetita!
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 86cmm spune:

Citat:
citat din mesajul lui andrea.z

La ce pret ajunge morfofetala? nu de alta dar sa stiu ce ma asteapta

Abia astept sa stiu ce va fi, nu de alta dar sa stiu ce culoare ii vopsesc camera
Parca incepe sa creasca burtica, desi nu am doar 10 saptamani (trebuie sa schimb semnatura)si nu cred ca e de la grasime ca in ultima perioada nu am prea putut manca cine stie ce, si parca am si slabit 1 kg. M-am speriat cand am vazut asa ca ma apuc de mancat, chiar daca nu pot manca mult de o data macar sa mananc mai des.
Inca tot nu am apucat sa ma duc sa-mi fac toate analizele, sper ca saptamana viitoare sa ajung si la asta, ca se face deja tarziu si acusi trebuie sa ma duc si eu la control.

bebe de 9+

andrea.z style

eu am mers la 21 de spat si am platit 370 lei,dar mi s'a spus ca pana la 20 de sapt.costa 250 lei si ca intre 20 si 30 sapt ii 300 lei,dar de fapt am platit 370lei..adevarul e ca m'o si tinut acolo de m'am saturat..:(...eu te sfatuiesc sa mergi inainte de 20 sapt..cred ca de pe la 16 sapt se poate face..
cat despre kg..asa am patit si eu la inceputul sarcinii..de la prima vizita pana la a 2 a am slabit 1 kg..asta in 2 sapt...pana la 6 luni aveam puse doar 4 kg si de la luna a 6a pana la a 7a am pus inca 4..mult intr'o luna nu???numa bebelina o pus pe ea aproape 1 kg si restul 3 sunt ale mele [:P]
asta e..important e sa ajungem cu bine pana la sfarsit ca avem vreme dupa aia sa dam jos ce e in plus:)..

Cristina 31+..AMR 9 SERAYAH
I TRUST IN GOD..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui NEM75

Salutari!

Eu am fost in 30 iunie la gineco, 4D, si baietel meu e de fapt fetita!!! In Ungaria a costat 10.000 ft, adica aprox 1.500.000 lei, mult mai putin ca la noi.

Cum va simtiti pe caldura asta?
Mie mi-au trecut toate cand am auzit ca va fi fetita!
20+

NEM FELICITARI pt fetita!!!!!!!..ft ieftin a fost..mai bine de jumate'..ca buna alegere ai facut cand te'ai hotarat sa mergi acolo;)..la nume v'ati gandit?

Cristina 30+ SERAYAH
I TRUST IN GOD..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrea.z spune:

Felicitari pentru fetita

Saptamana viitoare ma duc la control, si vad ce zice atunci medicul, cand ma trimite sa fac morfofetala.

NEM, unde ai fost un ungaria, la Szeged? Intradevar diferenta de pret este mare, cred ca merita excursia pana la unguri.

bebe de 10+

andrea.z style

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andrea.z

Felicitari pentru fetita

Saptamana viitoare ma duc la control, si vad ce zice atunci medicul, cand ma trimite sa fac morfofetala.

NEM, unde ai fost un ungaria, la Szeged? Intradevar diferenta de pret este mare, cred ca merita excursia pana la unguri.

bebe de 10+

andrea.z style

andrea ai fost la control?sau in ce zi mergi?

Cristina 31+ SERAYAH
I TRUST IN GOD..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NEM75 spune:

La Szeged am fost, da, la o clinica privata, dr se numeste Szikovanyecz Janos. http://berkertklinika.hu/ Asta e link-ul clinicii, pt cine intereseaza. De banii astia mi-a facut o eco transvaginala pt a masura colul, apoi eco transabdominala morfofetala unde a masurat toate cele la bebe,mi-a aratat si explicat toate organele, apoi mi l-a aratat 4 D, si i-a facut cateva poze pe care le-am primit. Si binenteles la sfasit mi-a raspuns la lista cu intrebari care am dus-o cu mine, vorbim engleza amandoi.
Nu vreau sa induc pe nimeni in eroare, nu stiu ce se face la noi la 4D, poate pt 3,7 mil vi l-a aratat pt mai mult timp, sau nu stiu!! Ati facut ceva in plus?? Eu nu m-am gandit sa duc disc sa-l inregistrez pt ca am dus toata familia cu mine, a fost voie sa-i chem inauntru pt timpul cat au privit bebelusul, are dr o plasma mare pe perete, se uitau ca la cinema.

Fetita se va numi Leia, dupa printesa Leya din Razboiul Stelelor! Si pt ca nu cunosc pe nimeni cu numele asta.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui NEM75

La Szeged am fost, da, la o clinica privata, dr se numeste Szikovanyecz Janos. http://berkertklinika.hu/ Asta e link-ul clinicii, pt cine intereseaza. De banii astia mi-a facut o eco transvaginala pt a masura colul, apoi eco transabdominala morfofetala unde a masurat toate cele la bebe,mi-a aratat si explicat toate organele, apoi mi l-a aratat 4 D, si i-a facut cateva poze pe care le-am primit. Si binenteles la sfasit mi-a raspuns la lista cu intrebari care am dus-o cu mine, vorbim engleza amandoi.
Nu vreau sa induc pe nimeni in eroare, nu stiu ce se face la noi la 4D, poate pt 3,7 mil vi l-a aratat pt mai mult timp, sau nu stiu!! Ati facut ceva in plus?? Eu nu m-am gandit sa duc disc sa-l inregistrez pt ca am dus toata familia cu mine, a fost voie sa-i chem inauntru pt timpul cat au privit bebelusul, are dr o plasma mare pe perete, se uitau ca la cinema.

Fetita se va numi Leia, dupa printesa Leya din Razboiul Stelelor! Si pt ca nu cunosc pe nimeni cu numele asta.

sa stii ca mie in banii astia nu mi'a spus ft multe desi al inceput mi'a spus ca o sa imi explice tot ce face el acolo,dar nici vorba..mi'a dat o hartie A4 pe care scrie mai amanuntit ca are toate organele..in concluzie ca e normala si inca 3 hartiute ca la echo,doar ca sunt intr'una..
mai nimic la atatia bani..ma asteptam la un Cd ceva..
ii ft fain numele Leah..numai ca eu stiu pe cineva care are o fetita cu numele asta si nah...am renuntat:P..mi'ar fi palcut si mie:)

Cristina 31+ SERAYAH
I TRUST IN GOD..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrea.z spune:

Multumesc foarte frumos pentru lincul cu clinica, am studiat problema, si cred ca voi apela la ei, mai ales vorbesc maghiara ca si limba materna.
Super numele de fetita, imi place foarte mult.
Daca voi avea fetita ii voi pune numele maimei mele, care a murit de 9 ani. La nume de baiat inca nu m-am gandit pentru ca simt ca va fi fetita desi nu vreau sa admit asta nimanui. Si daca va fi baietel ma voi bucura la fel de tare doar ca o sa-i aleg numele mai greu

Analizele le-am facut, acum astept rezultatele la urocultura, la doctor ajung doar marti sau miercuri, ca a spus la telefon saptamana trecuta ca dupa data de 12 iulie sa ma duc la el. (ca atunci ar trebui sa am 12 saptamani)
Parca incetul cu incetul incep sa am mai multa energie, si nu mai pot dormi chiar asa de mult ca si pana acum, desi greata inca nu a trecut. Am slabit un kg, dar am inceput sa ma fortez sa mananc mai mult, sau mai des, sa-mi revin cu kilogramele. Nu imi fac absolut nici o grija pentru kg in plus, niciodata nu am fost grasa si nici predispozitie la asa ceva nu am avut, asa ca nu am de ce sa-mi fie frica.

bebe de 10+

andrea.z style

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca16 spune:

Ce faceti burtici?
Nu prea mai am eu timp, dar arunc din cand in cand un ochi si la voi.Sarcina usoara noilor venite.Nici nu imi vine sa cred ce diferenta de preturi intre Arad si Szeghed, nici macar faptul ca mi l-ar arata cu 10 min mai mult nu mi se pare o justificare.Eu am fost la dr.Cioata la Tm cand i-a aparut bebelui ritmul neregulat la inima si am platit 2.5 mil pe echo 4D.Am primit si eu doua foi cu o gramada de alte masuratori,nu poze, scopul consultatiei fiind confirmarea/infirmarea problemei la inima.Multi doctori apeleaza la dr.Cioata, din cate am inteles e foarte bun in ceea ce face...presupun ca la Arad e mai scump ca ia in calcul si deplasarea..nu stiu, zic
In rest, noi suntem bine, bebele face maine 7 saptamani, e cumintel mai ales noaptea,doarme legat 6-7 ore, a crescut f mult si deja ne imbracam cu hainute de la 3 luni

V-am pupat, duminica placuta in continuare.

Mamica de Razvan (24.05.2010)

Mergi la inceput