Gravidute si mamici din Arad (2)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
adeana spune:
buna tuturor..
Eu de curand am trecut de la gravide la mamici.. am venit in mai in arad de la bucuresti.. si tot cautand info si citind posturile voastre, mi-am amintit ca eu am mers la eco la dr. sendroiu radu la un cabinet langa piata mica, vis-a-vis de biblioteca.. este un cabinet la parter, cum intri in stanga cu mai multe specializari.. si pretul a fost foarte bun, fata de ce se practica in zona arad sau timisoara.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
86cmm spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adeana buna tuturor.. Eu de curand am trecut de la gravide la mamici.. am venit in mai in arad de la bucuresti.. si tot cautand info si citind posturile voastre, mi-am amintit ca eu am mers la eco la dr. sendroiu radu la un cabinet langa piata mica, vis-a-vis de biblioteca.. este un cabinet la parter, cum intri in stanga cu mai multe specializari.. si pretul a fost foarte bun, fata de ce se practica in zona arad sau timisoara. http://www.joeyonboard.blogspot.com |
felicitari..ce frumos ii bebe;)..
Cristina
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
I TRUST IN GOD..
andrea.z spune:
am auzit de el ca e bun ca si medic..:)important e ca tu sa fii multumita de el..:) cat despre greata..nush ce sa zic ca eu nu am avut parte de asa ceva..aproape ca nici n'am simtit ca is gravi la inceput..cu siguranta o sa scapi de ea..cred ca in trim.II..daca nu ma insel..in rest esti bine?lucrezi? |
Am noroc ca avem o firma cu sotul meu si ma inlocuieste el la lucru. La inceput am fost la lucru dar dupa ce era sa lesin de cateva ori (am tensiunea fooarte mica)m-a pasaportat acasa, in ideea ca acolo incurc mai mult decat sa lucrez. Din cand in cand ma mai duc sa verific ce au facut baietii, si tin contabilitatea de acasa, asa ca e bine asa deocamdata, dar imi lipseste mult lucrul. Oricum vor trebui sa se obisnuiasca fara mine.
![](icon_smile_big.gif)
Te-am gasit in facebook si ti-am trimis cerere:)
Adeana, genial blogul tau si foarte util, abia astept sa-l citesc de la inceput pana la sfarsit. Felicitari pentru pitic
![](bibe.gif)
bebe de 9+
andrea.z style
86cmm spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andrea.z
Am noroc ca avem o firma cu sotul meu si ma inlocuieste el la lucru. La inceput am fost la lucru dar dupa ce era sa lesin de cateva ori (am tensiunea fooarte mica)m-a pasaportat acasa, in ideea ca acolo incurc mai mult decat sa lucrez. Din cand in cand ma mai duc sa verific ce au facut baietii, si tin contabilitatea de acasa, asa ca e bine asa deocamdata, dar imi lipseste mult lucrul. Oricum vor trebui sa se obisnuiasca fara mine. ![]() Te-am gasit in facebook si ti-am trimis cerere:) Adeana, genial blogul tau si foarte util, abia astept sa-l citesc de la inceput pana la sfarsit. Felicitari pentru pitic ![]() bebe de 9+ andrea.z style |
nah ii bine ca ca poti muncii de acasa:)...ti'am dat accept la facebook;)
![](pupic.gif)
am dormit azi vreo 3 ore..m'am trezit pe la vreo 10 jumate si tot am mai putut dormii:P..asa rau dorm noaptea..vai de mine...si atunci profit de fiecare moment in care pot dormii
![](icon_smile_big.gif)
Cristina
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
I TRUST IN GOD..
Cristale spune:
Si eu sunt o viitoare mamica din Arad. Noi avem 21 de sapt maine.
Andreea iti admir foarte mult creatiile...eu te stiu de pe alt forum.E bine ca poti sa stai acasa. Cu greata ce sa zic... si eu m-am luptat, dar nu a tinut foarte mult...aprox 6 saptamani, dar a fost foarte rau, am slabit pt ca nu puteam sa mananc nimic, si apa o dadeam la rate:D
Adeana si mie imi place blogul tau si chiar ca e util. O sa il citesc si eu de la cap la coada....acum avem o mamica care sa ne mai dea sfaturi.
Cristina ce putin mai ai....acusi iti tii printesa in brate.
www.floar3d3colt.blogspot.com
86cmm spune:
citat din mesajul lui Cristale Si eu sunt o viitoare mamica din Arad. Noi avem 21 de sapt maine. Andreea iti admir foarte mult creatiile...eu te stiu de pe alt forum.E bine ca poti sa stai acasa. Cu greata ce sa zic... si eu m-am luptat, dar nu a tinut foarte mult...aprox 6 saptamani, dar a fost foarte rau, am slabit pt ca nu puteam sa mananc nimic, si apa o dadeam la rate:D Adeana si mie imi place blogul tau si chiar ca e util. O sa il citesc si eu de la cap la coada....acum avem o mamica care sa ne mai dea sfaturi. Cristina ce putin mai ai....acusi iti tii printesa in brate. www.floar3d3colt.blogspot.com |
daaa cristina...abia astept..
stiti ce o sa aveti?v'ati gandit la nume?cum esti?nu am mai vb de mult..pe mess nu am mai prea intrat:P..
Cristina
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
I TRUST IN GOD..
Cristale spune:
Nu stim inca ce o sa avem....abia am reusit sa imi fac programare la dr Deiac....si no o fost prima intalnire....si cum io nu am facut nici o analiza extra fata de cele uzuale, m-o pus sa fac morfofetala...asa ca o sa merg si io la Cioata pe 16 si pe 13 am iar control.Sper sa ne spuna atunci ce e. La nume nu ne-am gandit inca....mai avem vreme. Oricum cand vom sti ce e o sa fie mai usor de gasit si numele.
86cmm spune:
citat din mesajul lui Cristale Nu stim inca ce o sa avem....abia am reusit sa imi fac programare la dr Deiac....si no o fost prima intalnire....si cum io nu am facut nici o analiza extra fata de cele uzuale, m-o pus sa fac morfofetala...asa ca o sa merg si io la Cioata pe 16 si pe 13 am iar control.Sper sa ne spuna atunci ce e. La nume nu ne-am gandit inca....mai avem vreme. Oricum cand vom sti ce e o sa fie mai usor de gasit si numele. www.floar3d3colt.blogspot.com |
pfooooooiiii..o sa te stoarca asta de bani..da amu asta e..n'ai ce face..de spus o sa iti spuna...ca si mie m'o zis desi stiam de la Deiac ca o sa fie fetita,totusi am vrut sa imi confirme si el..sa ne scrii cand o sa stii ce o sa fie;)...
Cristina
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
I TRUST IN GOD..
andrea.z spune:
La ce pret ajunge morfofetala? nu de alta dar sa stiu ce ma asteapta
Abia astept sa stiu ce va fi, nu de alta dar sa stiu ce culoare ii vopsesc camera
Parca incepe sa creasca burtica, desi nu am doar 10 saptamani (trebuie sa schimb semnatura)si nu cred ca e de la grasime ca in ultima perioada nu am prea putut manca cine stie ce, si parca am si slabit 1 kg. M-am speriat cand am vazut asa ca ma apuc de mancat, chiar daca nu pot manca mult de o data macar sa mananc mai des.
Inca tot nu am apucat sa ma duc sa-mi fac toate analizele, sper ca saptamana viitoare sa ajung si la asta, ca se face deja tarziu si acusi trebuie sa ma duc si eu la control.
bebe de 9+
andrea.z style
Cristale spune:
Andreea 370 e morfofetala la Cioata la Laser. La Timisoara nu stiu ce preturi sunt.
Cristina....daca ar fi fost dupa mine nu mergem, dar Deiac vrea neaparat....asa ca nu mai comentez....merg si o fac. Oricum nu aveam noi bani...apai acuma ne-or taiat astia si salariile, or crescut si TVA-ul....ne-om descurca noi cumva. Cu Dumnezeu inainte!