Gravidute si mamici din Arad (2)
Raspunsuri - Pagina 16
86cmm spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui anca16
Felicitari, mamico! Ma bucur ca ati trecut cu bine, refacere rapida iti doresc si mult laptic Ne povestesti tu cum a fost dupa ce apuci sa iti tragi sufletul si sa te acomodezi in noua formula.Donna: eu zic ca e mai bine daca bebe vrea sa ajunga cat mai aproape de termen, cu toate ca viitoarea mamica devine tot mai nerabdatoare, nu? Eu cel putin asa am fost.Am pus cateva poze cu noi 3 aici Va pup pe toate Mamica de Razvan (24.05.2010)www.sos-animale.ro" target="_blank">adopta un catelus |
mersi anca..am laptic si nu il vrea..isi face greata de el..probabil din cauza medicamentelor..(iau antibiotice)..azi de la 10 pana acum vreo ora nu a mancat nimic..si intr'un final m'am hotarat sa incerc iar cu lapte praf si l'a mancat..
sa te intreb si pe tine..Razvan cat a mancat in primele zile?Serayah manca tot cate 10ml..si acum mananca vreo 20..
sotul meu tot isi face griji ca ce mananca asa putin..da pai ma gnadesc ca numa cat ii trebe mananca :P...ca si cand ii e foame..urla..desi la spital in primele 2 zile nu facea nici un zgomot dupa mancare sia cuma si'a dat drumul:))..
..are niste mucuti si nush cum sa o scap de ei ca cu pompita din aia nu ies..hmm..sfatuieste'ma pls:)
Cristina
40+
CYNTHIA SERAYAH... I TRUST IN GOD..
86cmm spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andrea.z Felicitari pentru bebelina, asteptam detali despre ea. Cum te simti dupa cezariana??? La noi nimic nou, saptamana viitoare ma duc la control, atunci o sa vad si ce va fi BB sunt foarte curioasa deja. Burtica creste vazand cu ochii, simt cum misuna in burtica. Greturi nu mai am ceea ce este bine doar ca inca nu am luat in greutate, deja am emotii de ce nu ma ingras. Suntem in prin proces de mutare , faiantare, lavabil, mult praf, jeg si tot ce tine de asa ceva. Nu prea ma lasa nimeni sa fac nimic, este putin frustrant, dar nu ma las, chestiile usoare le voi face tot eu. bebe de 18+ http://andreaz-style.blogspot.com/ |
Mersi Andrea..ma simt bine..doar primele zile au fost mai GRELE..pt mine FT GRELE(ma refer acolo in spital)..2 zile am avut sonda..uhhh ce urat e..plus ca nah..am depins in permanenta de cineva(sot,mama,sora)dar daca te odihnesti te refaci repejor..eu nu prea m'am odihnit si poate de aia mi s'a parut mai greutz,da sa stii ca de cand am ajuns acasa parca a fost diferita starea mea..:P..psihicul..iti dai seama...
ce mi s'a parut cel mai greau la cezariana a fost anestezia(efectul)..desi nu mi'a facut anestezie toatla ca se spune ca afecteaza copilul si nu se face,eu am amortit aproape toata..nu am puptu sa imi inghit nici macar saliva..a fost aiurea sa iti doresti sa faci anumite gesturi si de fapt sa nu le poti face..nah..aste e amu..acuma depinde de la femeie la femeie..poate altele sunt mai tari ca mine:)..si nu asa plangacioase..:))
Cristina
40+
86cmm spune:
| citat din mesajul lui Donna_n Cristina bine ati venit acasa ! Am vazut pozicile cu printesa ta pe facebook Ce scumoa e!! Si imi place ca are par mult si negru! Ii tare dulce! Tu cum te simti? Abia astept si eu sa ne povestesti!Andrea bucura-te ca au grija de tine si lucreaza in locult tau. tu trebe sa ai grija de burtica miscacioasa Anca am vazut pozele cu Razvi! Doamne cat e de mare si frumos! Si da, seamana cu tati eu am fost azi la control pana la urma. Fetita e jos jos, cat de poate de jos cu capul. A zis ca e bine ca inseamna ca nasterea va merge mai repede. Atata doar ca lipseste dilatatia. Deci asteptam.. In rest nu prea am noutati.. sa vedem ce urmeaza 39+ |
mersi Donna..sa stiti ca eu atat am putut sa vad cand mi'o aratat'o..parul..:))si primul lucru care l'am spus sotului(nestiind ca sl o vazuse deja) a fost:Sa vezi ce par are!!!
eu nu prea am simtit arsuri..ft putine si nu m'am gandit ca o sa aibe asa mult par,m'am gandit ca poate e de la altceva..dar uite ca acusi ii fac codite...lool..:)
abia astept sa ne spui si tu ca ai nascut;)..!!!pana la urma cum o sa nasti..?aproximativ..ce zice pana inprezent?
Cristina
40+
anca16 spune:
Aoleu,pai eu am ramas in urma..nu ma asteptam la atata activitate
.
Cristina: cu mucii nu am putut nici eu sa fac nimic, pompa nu m-a ajutat.Ii puneam ser fiziologic in nas si cam atat....cand stranuta zburau si mucii
.Nu am scos nimic cu pompa...toti bebeii au muci in primele saptamani, dureaza pana se curata caile respiratorii...probabil ca si fornaie, nu?Cu mancatul , eu am stat 1 saptamana in spital si habar nu am cat a mancat atunci...cand plangea il puneam la san.De 2 ori am cerut completare de lapte praf, ca mi s-a parut ca nu e satul.Cand am ajuns acasa i-am facut proba suptului, il cantaream inainte sa suga si dupa, iar in rest dadeam completare.Mie mi-a spus pediatra care a venit acasa ca , la 4 kg cat are el, ar cam trebui sa mamanace 90ml pana la 120ml la o masa, 6 mese/zi....de supt nu avea prea mult, cam 50-60 ml si in rest ii dadeam completare.
Donna: nastere usoara!!Multumesc pt aprecieri, nu se prea vede ca am nascut, cu toate ca am pus 20 kg...10 le-am dat jos la nastere, acum mai am ceva in plus dar se vad doar cand sunt la costum de baie![]()
Andreea: eu zic ca e mai bine ca nu te lasa sa faci mare lucru, e frustrant intr-adevar, dar e mai sigur pentru bebele tau daca te menajezi.Am o prietnea care din exces de zel s-a apucat sa faca ceva ordine la niste cutii,le-a ridicat le-a invartit si noaptea aia a avut niste contractii de a crezut ca si naste....deci ai grija.Ca nu te ingrasi nu ar trebui sa iti faci griji, imp e sa puna bebele.
Va pup
Mamica de
Razvan (24.05.2010)
www.sos-animale.ro" target="_blank">adopta un catelus
anca16 spune:
Cristina: am uitat sa te intreb: e voie sa suga daca iei antibiotice?habar nu am, intreb...acuma nu stiu cum ii dai tu sa suga,daca dai la cerere sau i-ai facut program.Daca dai la cerere clar ca mananca cat are nevoie.Mie mi-a zis clar dr. ca la lapte praf trebuie lasate cam 3 ore intre mese, ca altfel apar durerile de burta.
Si cand ai timp da si mie un accept pe facebook![]()
Mamica de
Razvan (24.05.2010)
www.sos-animale.ro" target="_blank">adopta un catelus
86cmm spune:
nah sa va spun...azi ne'am intors de la spital(am stat internate de luni noaptea)..am mers intr'o disperare cu micutza ca se tot ineca,cand manca si mi se invinetea toata in jurul gurii si statea cateva sec bune fara aer si n'am mai stiut ce sa facem cu ea..in fine..si i'au facut analize la sange,plamani,inima,cap..si toate au iesit bune,cu exceptia glicemiei care a fost scazuta(nu mi'a fost mare mirarea,deoarece ea manca cel mult 20 gr pe masa)dar a inceput sa manace si ea 60 gr la masa:)..pana la urma problema pt care ea face asa cand mananca,se numeste STRIDOR FARINGIAL(asa ceva:D)din cauza lipsei de calciu..la ea traheea e ft subtire si cand "depune efort" sa manance,ca ea numa asa stie ca haplea,esofagul se apasa pe trahee si atunci ea se lipeste si ramane asa cateva sec..trebuie sa o hranim cu pauze mai multe pana mai creste pe la 2 luni si ceva cand se mai intareste acolo..am primit o sumedenie de calciu si tot felul de chestii pt ea..asta e..important e sa fie bine..
voi vum sunteti?de Donna ce stiti?
va pup
Cristina
40+
CYNTHIA SERAYAH...
I TRUST IN GOD..
Cristale spune:
Off Cristina, imi pare rau ca ati trecut prin asa ceva...las ca mai un pic si se inzdraveneste ea. Domnul sa va dea putere.
www.floar3d3colt.blogspot.com
86cmm spune:
| citat din mesajul lui Cristale Off Cristina, imi pare rau ca ati trecut prin asa ceva...las ca mai un pic si se inzdraveneste ea. Domnul sa va dea putere. www.floar3d3colt.blogspot.com |
10x God ca ii din ce in ce mai bine:)...
Cristina
40+
Cristale spune:
Fetelor nu mai stiti nimic de Donna?
Noi suntem bine, am ajunla 30 de sapt si speram sa fie la fel de b ine pana la capat.
www.floar3d3colt.blogspot.com
86cmm spune:
mai mult ca sigur se bucura de Sofia:)..Cristina..felicitari;)..mai putin...si te bucuri si tu de David..parca asa spuneai ca o sa il numiti:)

..
Ce scumoa e!! Si imi place ca are par mult si negru! Ii tare dulce! Tu cum te simti? Abia astept si eu sa ne povestesti!